Fiúk, ha egy lánnyal jól ellennétek interneten, de megtudnátok hogy csak internetes barátságot akar, találkozni nem, mi lenne?
Gondoskodnék róla, hogy fontolóra vegye.
Ha egy 11 évvel idősebb nőt meg tudtam szerezni így, akkor egy fiatal csajt még egyszerűbb lenne ugyanezzel a dilemmával.
Ugyan már 2-es válaszoló!:)
Egy mosolyt megért a válaszod!
első körben a taktikámban keresném a hibát,hogy hol rontom el,amiért nem tudom megtörni.
aztán ha nem ez a hiba,akkor onnan nincs tovább értelme és felejtős.
de ugyanez érvényes,ha kiderül,hogy a halálba lakik.
# 3
2 év fárasztás kellett hozzá, de végül leterítettem:D
(az más kérdés, hogy azt hitte, én végig vártam rá)
Cucc a taktikád 7-es!:)
Na ezért nem bízom a pasikban:D!,és lám milyen jól teszem!Gratula!:))
Most komolyan, vannak itt még olyan férfitársak, akik hisznek a netes ismerkedésben?
Tudjátok mi a legjobb az egészben? Az, hogy a legjobb haverjaimat INTERNETRŐL ismerem, majdnem minden hónapban összedobjuk a lét, hogy találkozzunk 6-7-en egy közös helyen és jót beszélgessünk, sörözzünk. (Még 400 km-ről is eljönnek) Egy nő erre mikor lenne képes? Soha napján! Ezért sem érdemes nővel tartani a kapcsolatot interneten, nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!