Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek egy nő meg tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy nő meg tudja bocsátaní a megcsalást?

Figyelt kérdés
Szerintem ez nagyon megalázó... Ha visszafogadja a férfit, milyen utána a kapcsolat? Gondolom nincs már feltétlen bízalom.

2022. aug. 30. 17:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Attól függ, ki az az egy nő.
2022. aug. 30. 17:11
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
Ez helyzettől és attól függ, hogy a férfi hogyan áll hozzá
2022. aug. 30. 17:12
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Van, aki igen, így továbbra is alárendelődik a palinak.
2022. aug. 30. 17:12
 4/14 anonim ***** válasza:
51%

Már nem azért, de ez a kérdés miért nemek szerint van feltéve? Mintha csak a férfiak lehetnének hűtlenek.

Én az ismerősi körben legalább annyi nőről tudok, aki csalta a barátját/férjét.

Amúgy szerintem ahol már volt legalább 1 darab (ismert) félrek.rás, ott több is lesz, ha visszafogadják. A megcsaló egy külön típus.

Max. fiataloknál (25 alatt) tudom elképzelni, hogy megcsalja azt, akivel amúgy sem tervez komolyan, de később hűséges marad (mással).

De aki tartós kapcsolatban/házasságban megy félre, az mindig és mindenkivel félre fog, ha lesz rá alkalom.

2022. aug. 30. 17:18
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
2022. aug. 30. 17:25
 6/14 anonim ***** válasza:
32%

#4 vagyok:

Azt még lehagytam, hogy nekik is 2 altípusuk van:

1. Ösztönlény (gyakoribb a férfiaknál): ha egy kívánatos személy felajánlkozik vagy könnyen adja magát, akkor nem tud nemet mondani, akkor sem, ha szereti a párját.

2. Társfüggő: gondjai vannak a párjával, de nem mer válni/szakítani (itt millió kifogás lehet, hogy miért nem), hanem inkább a "biztos hátteret" megtartva keresgél suttyomban.

Egyik sem gerinces, annyi a különbség, hogy az egyik a vágy miatt, a másik pedig a problémák elől menekülve (megoldáskeresés helyett) megy félre...

2022. aug. 30. 17:29
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

#7:

Úgy kérdezem, hogy engem megcsalt az exem, és em bocsátottam meg: miért jó, ha megmarad a feltétlen bizalom?! Pont azért tudott hónapokig csalni, mert megbíztam benne, és eszembe se jutott kutakodni. Ha egyszer is nyomozgattam volna, meg jól áttúrom a telefont, egyből lebukik.

A többire: a megbocsájtás feltétele mindig az, hogy a pasi elmondja a szeretőt minden rongynak, megesküszik, hogy semmit se jelent, soha többé nem keresi, és belátja, hogy hiba volt. Mindezt előadva egyszeri botlásnak, szigorúan csak testiség, mindenféle érzelem nélkül. A másik feltétele, hogy a nőnek érdekében áll megbocsájtani: a lebukás előtt is jó volt a kapcsolat, nem hiányzik semmi, esetleg anyagi érdeke vele maradni.

Sok nő kimondottan élvezi az ezt követő udvarlós időszakot, lásd még love bombing. A pasi lehozza a csillagokat az égről, jobban nyomul, mint a kapcsolat elején. Ilyenkor jön az ékszer, virág, gazdagéknál az autó, egzotikus nyaralás, és ha még nem volt, akkor lánykérés, nagy felhajtással.

2022. aug. 30. 17:54
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
Az az egészséges, ha megbocsát. Persze azonnal kidobja és nem fogadja vissza soha többé. De fárasztó és romboló örökké haragudni.
2022. aug. 30. 17:57
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Melyik nő a többmillió közül?

Személy szerint én biztos nem...

2022. aug. 30. 18:28
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

Én magamat ismerve nem tudnék megbocsátani életem nagy szerelmének sem, akkor sem ha "csak egy hiba volt és a pillanat hevében történt a dolog".

De van aki meg tud, lásd Luna Azahriahnak :))

Na de komolyra fordítva, szerintem ember függő, van akinek annyira megalázó ez a helyzet, hogy nem tudná a kapcsolatban maradni és ez teljesen érhető. Van aki a mások előtt való szegyenkezes miatt lépnek ki. De szerintem a legdurvább az, hogy megszűnik a bizalom, te mindig kevesebbnek, megalázottnak fogod érezni magad mellette.

Engem nem csalt meg a párom, de nem vagyok benne biztos, hogy ha lehetősége lett volna rá egy bizonyos nővel találkozni akkor nem tette volna meg, én rájöttem erre, és azóta sem tudok benne úgy megbizni mint az elején, pedig nem is találkoztak, csak messengeren beszélgettek, kapcsolatunk nagyon friss volt, és ez már 5 éve történt. De akkor is, nem tudom, én nem hiszem hogy egy nő ezt csak ilyen könnyen el tudja fogadni, hogy a pasinak ez csak egy "szükséglete" volt mert én éppen nem voltam számára elérhető.

2022. aug. 30. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!