Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom, mikor lesz könnyebb?
Sziasztok! Kicsit kiönteném a lelkem..
Tegnap tudtam meg h a párom megcsalt
4évig voltunk együtt született kisfiunk is aki most 1,5éves.
Tegnap tudtam meg úgy hogy akivel megcsalt leírt mindent…mikor a páromat számonkértem nem tagadta
Valóban hullámzó volt akkor a kapcsolatunk mikor megtörtént de ennyire nem hogy ezt tegye velem.
Igyekeztem mindent megadni neki, ő rajta nem vettem észre hiszen ugyanúgy viselkedett mint azelőtt
Nem lett volna oka rá de megtette
El is pakoltam tőle, persze könyörög, de úgy vagyok vele ha egyszer megtette megfogja mégegyszer
És mikor ma még elmentem cuccokért olyan volt mint aki fel sem fogja mi történik, azt mondta bízik hogy visszamegyek ő velünk akar mindent átélni sajnálja stb stb… ja és hogy öleljem át had adjon puszit… ez mi??? Tényleg nem érzi a súlyát?
Összetörtem nagyon, vajon tudni fogok tovább lépni?
Megertem, hogy nagyon nehez, es hogy levonod a konzekvenciakat.
De szerintem akkor lesz konnyebb, ha egy icipicit kevesbe dramatizalod tul. O "nem erzi a sulyat", te viszont megsokszorozod a sulyat.
Jo, konnyen beszelek, mert mi a parommal direkt emiatt tervezzuk a nyitott kapcsolatot (meg ha nem is fogjuk aktivan kihasznalni a lehetoseget), hogy lehessen beszelni az ilyen dolgokrol. A szememben a hazugsag a fajdalom okozoja, nem az, hogy lefekudt massal. Hazudni viszont akkor kenyszerulnek a megcsalok, ha nem lehet a temarol beszelni sem.
Ja, es meg egy: ha pici gyerekem lenne, semmifele kikacsingatast nem toleralnek, ugyhogy ebben is a te oldaladon vagyok. Duplan se...fej.
Üdv. a körben. Nagyon erós vagy és ügyes h elköltöztél! Nehéz lesz egy darabig. De az legyen a szemed előtt h nem becsülte amit érte tettél s nem tisztel azért csalt meg, s ilyen ember elengedésére mennyi időt érdemes elpocsékolni!?
Az idő meg fogja oldani a fájdalmat!
14-es nek igaza van,tudjuk hogy itt az a menő ha azonnal mindenki
kirúgja azt aki megcsalta, de vannak kivételek is.
És valójában mindenki a saját nyomorult élete alapján akarja
megítélni a másét is.
Azt jól tetted hogy elköltöztél,most lesz ideje ráébredni hogy
mit tett és mit veszíthet..Ha megzuhan és hetekig,könyörög,
akkor biztos hogy fontosak vagytok neki.Megcsalás és megcsalás
ezer féle lehet.Nem biztos hogy mindegyik miatt érdemes egy
csonka családot kreálni.De rajtad múlik minden,ha igazán szereted,
még adsz neki egy esélyt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!