Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom, mikor lesz könnyebb?
Sziasztok! Kicsit kiönteném a lelkem..
Tegnap tudtam meg h a párom megcsalt
4évig voltunk együtt született kisfiunk is aki most 1,5éves.
Tegnap tudtam meg úgy hogy akivel megcsalt leírt mindent…mikor a páromat számonkértem nem tagadta
Valóban hullámzó volt akkor a kapcsolatunk mikor megtörtént de ennyire nem hogy ezt tegye velem.
Igyekeztem mindent megadni neki, ő rajta nem vettem észre hiszen ugyanúgy viselkedett mint azelőtt
Nem lett volna oka rá de megtette
El is pakoltam tőle, persze könyörög, de úgy vagyok vele ha egyszer megtette megfogja mégegyszer
És mikor ma még elmentem cuccokért olyan volt mint aki fel sem fogja mi történik, azt mondta bízik hogy visszamegyek ő velünk akar mindent átélni sajnálja stb stb… ja és hogy öleljem át had adjon puszit… ez mi??? Tényleg nem érzi a súlyát?
Összetörtem nagyon, vajon tudni fogok tovább lépni?
Igen, ez a fő gond, hogy nem is az az első, hogy megbánják, vagy a fájdalmadat enyhítsék, az igazi áldozat ő, merthogy most haragszol rá...
Nem lehet tudni, lesz-e egyszerűbb.
Az agyam már tudja, csak még küzdök a szívemmel
Pokolian fáj…
Én értem az önérzetes válaszolókat, de feltűnt, hogy a gyerekről, annak sorsáról egy szó sem esik.
Mintha nem is létezne..
Gyerekemet próbálom megóvni mindentől, előtte mégcsak sírni se sírtam
Én igyekszem egyedül is megadni neki mindent
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!