Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom, mikor lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom, mikor lesz könnyebb?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kicsit kiönteném a lelkem..

Tegnap tudtam meg h a párom megcsalt

4évig voltunk együtt született kisfiunk is aki most 1,5éves.

Tegnap tudtam meg úgy hogy akivel megcsalt leírt mindent…mikor a páromat számonkértem nem tagadta

Valóban hullámzó volt akkor a kapcsolatunk mikor megtörtént de ennyire nem hogy ezt tegye velem.

Igyekeztem mindent megadni neki, ő rajta nem vettem észre hiszen ugyanúgy viselkedett mint azelőtt

Nem lett volna oka rá de megtette

El is pakoltam tőle, persze könyörög, de úgy vagyok vele ha egyszer megtette megfogja mégegyszer

És mikor ma még elmentem cuccokért olyan volt mint aki fel sem fogja mi történik, azt mondta bízik hogy visszamegyek ő velünk akar mindent átélni sajnálja stb stb… ja és hogy öleljem át had adjon puszit… ez mi??? Tényleg nem érzi a súlyát?

Összetörtem nagyon, vajon tudni fogok tovább lépni?

2022. aug. 25. 13:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Nem érzi a súlyát, ezért tényleg előfordul máskor is. Ha vele maradsz, be kell építened, hogy a továbbiakban is tűröd.
2022. aug. 25. 13:07
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
A legfontosabbat már megtetted azzal, hogy elmentél. Majd az idő segít. Jól döntöttél!
2022. aug. 25. 13:07
 3/15 anonim ***** válasza:
97%

Igen, ez a fő gond, hogy nem is az az első, hogy megbánják, vagy a fájdalmadat enyhítsék, az igazi áldozat ő, merthogy most haragszol rá...

Nem lehet tudni, lesz-e egyszerűbb.

2022. aug. 25. 13:09
 4/15 A kérdező kommentje:

Az agyam már tudja, csak még küzdök a szívemmel

Pokolian fáj…

2022. aug. 25. 13:10
 5/15 Pillér2 ***** válasza:
98%
Jobb is, legalább időben kiszűrődött, milyen ember, a gyereke jövője se számított neki.
2022. aug. 25. 13:13
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól tetted, hogy elköltöztél, sajnos ez volt az egyetlen helyes döntés. Ha nem érzi a súlyát, akkor tényleg esélyes, hogy máskor is megteszi. Próbálj pihenni, szervezz programokat a kisfiaddal, ha van olyan közeli barátnőd vagy rokonod, akivel beszélgetnél, akkor tedd meg azt is.
2022. aug. 25. 13:19
 7/15 anonim ***** válasza:
71%
A megcsalás undorító dolog és szakító ok. Adj egy pofont neki a nevemben is.
2022. aug. 25. 14:11
 8/15 anonim ***** válasza:
34%

Én értem az önérzetes válaszolókat, de feltűnt, hogy a gyerekről, annak sorsáról egy szó sem esik.

Mintha nem is létezne..

2022. aug. 25. 14:29
 9/15 anonim ***** válasza:
77%
#9: akkor kihagytál néhány sort.
2022. aug. 25. 14:31
 10/15 A kérdező kommentje:

Gyerekemet próbálom megóvni mindentől, előtte mégcsak sírni se sírtam

Én igyekszem egyedül is megadni neki mindent

2022. aug. 25. 14:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!