Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsátanátok a megcsalást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok a megcsalást, ha az nem érzelem/szex miatt történt? (Lentebb kifejtve)

Figyelt kérdés

Én vagyok a férfi, a megcsaló pedig a nő. Két évet voltunk együtt, minden úgy működött, ahogy meg volt írva. Már a házasság és gyerekkérdés is komolyan napirenden volt.

Aztán derült égből kiderült, hogy többször is lefeküdt a (nem közvetlen) főnökével (aki amúgy házas). Külön poén, hogy a hapsi felesége és az egyik rokonom ismerősök, ezért mindkét verziót ismerem:

Ex verzió: a főnök (akivel amúgy korábban jó viszonyban volt) egyszer csak elkezdi minden előzmény nélkül fenyegetni, hogy ha nem szexelnek, akkor kirúgatja, tönkreteszi, elintézi, hogy sehol se kapjon munkát stb. Ő annyira félt, hogy nem szólt senkinek (nekem sem), hanem belement a dologba...

Főnök verzió: az ex felkereste, hogy el kellene intézni egy előléptetést, erre a góré mondta, hogy az nem lesz "ingyen" (amúgy tudja, hogy ez iszonyú gerinctelen húzás volt tőle). Az ex belement, leadta a hapsinak a heti beosztásunk (még azt is, hogy mikor keresheti telefonon) és így elkezdtek "összejárogatni", több alkalommal. Miután az ex megkapta az előléptetést, dobta a hapsit. Ez nem esett jól a hapsinak, ezért tényleg elkezdte zaklatni, csak közben lebukott a felesége előtt (és így derült ki a dolog).

Nekem a hapsi verziója tűnik hitelesnek, ezért kiraktam a hölgyet. Viszont az ex azóta is keres, megígér mindent stb., ha kap egy 2. esélyt (de azt továbbra is fenntartja, hogy kényszer miatt történt az eset).

Árnyalja a képet, hogy én nőt ennyire még sose szerettem, viszont már nem tudnék bízni benne. Valamint, nem vagyok már ideális korban (35), a szülőképes korban lévő nők selejtnek hisznek, hogy "még nem keltem el".

Szóval, 2 út áll előttem (ld. szavazás):

2022. aug. 18. 14:11
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

#38-nak:

Pontosan. Én is azt mondtam neki, hogy függetlenül attól, hogy melyik verzió az igaz, egy normális, megbízható nő egyszerűen nem kerülhet ilyen helyzetbe, mert nem hagyja eddig fajulni.

Aztán amikor kibukik a dolog, csak azt hangoztatja, hogy ő az áldozat, de arra nincs magyarázat, hogy miért zárt ki ebből...

A kérdés kiírása óta meggyőztem magam, de köszönöm a megerősítést!

2022. aug. 20. 16:30
 42/43 anonim ***** válasza:
80%

" Szerintem amiket mondtak rólad az is mind igaz volt, csak próbálod itt a bántottat előadni."

Aha, biztos ezt próbálom egy anonim oldalon, ahol a büdös életben nem fogok ismerkedni senkivel, és nem fogom magam kiadni. :D Realisztikus.

Pont az ilyen hozzád hasonló moslékok miatt kerülnek még mindig más nők ilyen helyzetbe.

2022. aug. 20. 16:34
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el jobban is jársz ha ebből kiszállsz, egyszerűen egy okot nem tudok mondani amiért vele maradj. Ha normális nő van melletted ilyen helyzet ki sem alakul.
2022. aug. 20. 16:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!