Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a megcsalást, ha az nem érzelem/szex miatt történt? (Lentebb kifejtve)
Én vagyok a férfi, a megcsaló pedig a nő. Két évet voltunk együtt, minden úgy működött, ahogy meg volt írva. Már a házasság és gyerekkérdés is komolyan napirenden volt.
Aztán derült égből kiderült, hogy többször is lefeküdt a (nem közvetlen) főnökével (aki amúgy házas). Külön poén, hogy a hapsi felesége és az egyik rokonom ismerősök, ezért mindkét verziót ismerem:
Ex verzió: a főnök (akivel amúgy korábban jó viszonyban volt) egyszer csak elkezdi minden előzmény nélkül fenyegetni, hogy ha nem szexelnek, akkor kirúgatja, tönkreteszi, elintézi, hogy sehol se kapjon munkát stb. Ő annyira félt, hogy nem szólt senkinek (nekem sem), hanem belement a dologba...
Főnök verzió: az ex felkereste, hogy el kellene intézni egy előléptetést, erre a góré mondta, hogy az nem lesz "ingyen" (amúgy tudja, hogy ez iszonyú gerinctelen húzás volt tőle). Az ex belement, leadta a hapsinak a heti beosztásunk (még azt is, hogy mikor keresheti telefonon) és így elkezdtek "összejárogatni", több alkalommal. Miután az ex megkapta az előléptetést, dobta a hapsit. Ez nem esett jól a hapsinak, ezért tényleg elkezdte zaklatni, csak közben lebukott a felesége előtt (és így derült ki a dolog).
Nekem a hapsi verziója tűnik hitelesnek, ezért kiraktam a hölgyet. Viszont az ex azóta is keres, megígér mindent stb., ha kap egy 2. esélyt (de azt továbbra is fenntartja, hogy kényszer miatt történt az eset).
Árnyalja a képet, hogy én nőt ennyire még sose szerettem, viszont már nem tudnék bízni benne. Valamint, nem vagyok már ideális korban (35), a szülőképes korban lévő nők selejtnek hisznek, hogy "még nem keltem el".
Szóval, 2 út áll előttem (ld. szavazás):
"te leszel az a röhögni való, szerencsétlen loser, akinek minden összejött, csak a feleség/család nem" - az a feleség, aki orrba-szájba csal a szégyen, nem az, ha boldog szingli vagy. Egyébként a család nem a siker fokmérője.
Szerintem garantáltan szar lenne a kapcsolat, ha újra összejönnétek, mellesleg eldobnád az esélyét, hogy találj egy értelmes, kedves nőt, aki szeret téged.
Nőként válaszolok egyébként, és engem is zaklatott szexuálisan a főnököm. Én elmentem a HR-hez és elmondtam az egészet. Megmutattam, miket írt nekem és kirúgták azonnali hatállyal, illetve a cég ügyvédjei meg is fenyegették, hogy ne merjen velem, se más dolgozóval kontaktba lépni többé. Nagyon nehéz lépés volt, nehéz volt megtenni, mert végig magamban kerestem a hibát és rettegtem a következményektől.
Viszont, amit te írtál, hogy láttad az üzenetváltásaikat, az téged igazol. Nem tudhatjuk, mi történt pontosan, de nekem az elég vészjósló, hogy még ha a főnöke is kezdeményezte a dolgot, belement. Azt értem, hogy nehéz az ilyet elmondani, de nemet mondani bármikor lehet, nincs az az előléptetés vagy munka, amiért normális ember belemegy ilyenbe.
Nem is azért gondoltam, hogy öribarik legyetek.
De neked pont az hiányzik, hogy egy másik hasonló helyzetű ember érvelése elgondolkodtasson, hogy ne már, ennyire nem lehet valaki naiv!
Aki félremegy az meggyilkolja a bizalmat a kapcsolatban.
Akarsz gyilkossal élni?
Arra én is emlékszem.
Nem mondom, hogy soha semmilyen körülmények között nem lehet félrelépést megbocsátani, de a kérdezőt szerintem is csak palira veszi a nője.
Ha csak igen vagy nem választ lehetne adni a kérdésre, akkor nem, nem bocsátanék.
#27:
Már nem ott dolgozik...
Nem bocsájtanam meg semmiképp!
Az egesz sztoriban persze a hazas fonok a leggyomorforgatobb .. mert akarki tortenet is az igaz mindket esetben o a legaljasabb. Akkor is, ha megfenyegette es akkoris, ha az eloleptetes miatt kihasznalta. Siman fel kellene jelenteni. Akkoris, ha nem lesz eredmenye a targyalasnak, leglabb egy eltre megtanulja, hogy ilyen gerinctelen dolgot nem teszunk. Ezaz ember alkalmatlan fonokomek, kb egy oszichopata a csavo.
Ismerem ezt a nő típust. Minden akadály elhárul,ha jó embernek tolom le a bugyit. Előléptetés kell? Ingyen továbbképzés? Küldöldi üzleti út? Fizetésemelés? Gyerek férjjel?
Az ilyen nőknek a szex egy fizetőeszköz, hogy a férfiaktól megkapják amit akarnak.
Szerintem kérdező neked a szex nem ez. Ha lelkileg rommá akarod töretni magad, akkor fogadd vissza. Vagy fogadd el, hogy rossz emberbe szerettél bele. Ő életed szerelme? Nem, csak ezt a szerepet játszotta. Igazi pszichopata. Jól manipulálja a férfiakat. Legjobban a főnök lett manipulálva/átverve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!