Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit éreztél amikor kiderült,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreztél amikor kiderült, hogy megcsalnak?

Figyelt kérdés
Bosszúszomj, apátia, harag, 'agónia', szomorúság, na ugye megmondtam- érzés, ellenségesség, gyengeség-törékenység, boldogság!?

2022. máj. 29. 20:18
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Fizikai fájdalmat a mellkasomban.
2022. máj. 29. 20:22
 2/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem szoktak megcsalni
2022. máj. 29. 20:32
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Döbbenetet. Az a fajta érzés, amikor tudod így meghűl a vér az ereidben. Aztán haragot és némi szomorúságot, bár ez utóbbi elég hamar elmúlt. A harag maradt meg legtovább, utána a közöny maradt.
2022. máj. 29. 20:34
 4/22 anonim ***** válasza:
93%

Csalódottság és keserűség.

Azt éreztem, hogy egy világ omlik össze bennem.

Most már jól vagyok, és boldogan dalolászok a romjain. N

2022. máj. 29. 20:37
 5/22 anonim ***** válasza:
12%

Még nem jártam így, és én sem csaltam meg a másikat sosem.

Lehet ezért van barátnőm 2-3 évente csak.

2022. máj. 29. 20:38
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Fájdalmat és azt, hogy elárultak. Csalódott voltam és magamat okoltam amiért képes voltam elhinni, hogy szeretnek. De ez régen történt.
2022. máj. 29. 20:38
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Csalódott voltam, mérges és bosszúra éhes
2022. máj. 29. 20:48
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Ürességet a szívemben, nyomást a gyomromban, és hogy ezek után semmi nem fontos, semmi nem érdekes.

Pár nap múlva pedig már tudtam, hogy ha velem is úgy jött össze, hogy "épp akkor szakított valakivel", akkor várható volt, hogy engem is így fog palira venni. A gyerekeit sajnáltam, hogy milyen anyaképet látnak maguk előtt úgy, hogy "otthon jönnek-mennek a bácsik"...

2022. máj. 29. 20:50
 9/22 anonim ***** válasza:
84%

Szörnyű érzés, én is árulásnak venném, de mivel senkim sincs, ezért én ebből kimaradok.

Komolyan, néha olyan jó egyedül lenni, nem függök senkitől.

Nem árulnak el. Mindig is erre vágytam.

2022. máj. 29. 21:18
 10/22 anonim ***** válasza:
93%
Döbbenet, megalázottság, szomorúság. Egy ideig még érezni fogom ezeket. A mellkasomban fájdalmat, amikor kiderült. Most jó ideig nem fogok bízni senkiben.
2022. máj. 29. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!