Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit éreztél amikor kiderült,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreztél amikor kiderült, hogy megcsalnak?

Figyelt kérdés
Bosszúszomj, apátia, harag, 'agónia', szomorúság, na ugye megmondtam- érzés, ellenségesség, gyengeség-törékenység, boldogság!?

2022. máj. 29. 20:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Hiába vagytok számomra idegenek, szörnyű ezeket olvasni.

Hát még átélni...

2022. máj. 29. 21:22
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
11-es. Pokoli átélni... Ellenségemnek se kívánom.
2022. máj. 29. 21:25
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt,hogy meg akarok halni,mert ezt a fájdalmat nem bírom ki.
2022. máj. 29. 21:28
 14/22 A kérdező kommentje:
Olyat, hogy balek vagy, meg hogy értéktelen, hogy más jobbat talált helyetted olyant nem éreztetek amikor rájöttél? Hogy nem tudtad megadni ami kellett volna neki és benned lehet hiányosság?
2022. máj. 29. 21:34
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt éreztem, hogy minden értelmetlenné vált, nem voltam elég jó.

Megsemmisültem lelkileg.

Gyűlöltem magam, hogy megbíztam benne.

2022. máj. 29. 21:55
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Még meg is változtam a kedvéért olyanná, amilyenné ő akarta, aztan mégsem tetszett neki.
2022. máj. 29. 21:55
 17/22 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező.

Velem csalta a barátnőjét, amiről persze nem tudtam. Rettenetesen szégyelltem magam. A mai napig szégyellem magam. Undorodom magamtól. Igaz nem tudtam, hogy én vagyok a szerető, de akkor is.

2022. máj. 29. 22:54
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

27hetes terhes voltam, azt hittem egy rossz vicc. Nagy nehezen elaludtam es arra ebredtem h azt almodtam h terhes vagyok es neki szeretoje van es elkoltozott. Majd rajottem h ez a valosag.

Csalodtam benne, magamban, h felreismertem 10ev alatt, ugy ereztem h nem ezt erdemlem. Es meg valamit ereztem, h ha ennek vege, az okkal tortenik es ennel csak jobb johet. 1-2nap onsajnalat utan megraztam magam es elkezdtem a B tervre es a B eletre koncentralni. Bejott:)

2022. máj. 30. 00:14
 19/22 anonim válasza:
60%
Együtt vagyunk egy jó ideje a barátnőmmel,a szexben vannak gondjaink,de nem léptünk félre sose. Azonban észre vettem a telefonján,hogy egy másik pasival,perverz üzeneteket váltanak egymással. Nem tudja még,hogy tudom.
2022. máj. 30. 01:22
 20/22 anonim ***** válasza:
77%
19-es ez nagyon durva....
2022. máj. 30. 04:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!