Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a megcsalást, ha az nem érzelem/szex miatt történt? (Lentebb kifejtve)
Én vagyok a férfi, a megcsaló pedig a nő. Két évet voltunk együtt, minden úgy működött, ahogy meg volt írva. Már a házasság és gyerekkérdés is komolyan napirenden volt.
Aztán derült égből kiderült, hogy többször is lefeküdt a (nem közvetlen) főnökével (aki amúgy házas). Külön poén, hogy a hapsi felesége és az egyik rokonom ismerősök, ezért mindkét verziót ismerem:
Ex verzió: a főnök (akivel amúgy korábban jó viszonyban volt) egyszer csak elkezdi minden előzmény nélkül fenyegetni, hogy ha nem szexelnek, akkor kirúgatja, tönkreteszi, elintézi, hogy sehol se kapjon munkát stb. Ő annyira félt, hogy nem szólt senkinek (nekem sem), hanem belement a dologba...
Főnök verzió: az ex felkereste, hogy el kellene intézni egy előléptetést, erre a góré mondta, hogy az nem lesz "ingyen" (amúgy tudja, hogy ez iszonyú gerinctelen húzás volt tőle). Az ex belement, leadta a hapsinak a heti beosztásunk (még azt is, hogy mikor keresheti telefonon) és így elkezdtek "összejárogatni", több alkalommal. Miután az ex megkapta az előléptetést, dobta a hapsit. Ez nem esett jól a hapsinak, ezért tényleg elkezdte zaklatni, csak közben lebukott a felesége előtt (és így derült ki a dolog).
Nekem a hapsi verziója tűnik hitelesnek, ezért kiraktam a hölgyet. Viszont az ex azóta is keres, megígér mindent stb., ha kap egy 2. esélyt (de azt továbbra is fenntartja, hogy kényszer miatt történt az eset).
Árnyalja a képet, hogy én nőt ennyire még sose szerettem, viszont már nem tudnék bízni benne. Valamint, nem vagyok már ideális korban (35), a szülőképes korban lévő nők selejtnek hisznek, hogy "még nem keltem el".
Szóval, 2 út áll előttem (ld. szavazás):
Ezt az idiótát aki “tökmindegy autómatikusan a nőknek hiszek” elvet vallja én mutogatnám a Hősök Terén annyira idióta femináci.
Valszeg a főnök sztorija az igaz. Egyrészt a feljelentés miatt, hisz ha kiderül hogy valótlan még hamis vádért priusza is lesz.
A másik meg az a tipikusabb sztori amit a főnök elmond, hiszen ha az exnek lenne igaza nyilván nem ő lett volna az első ilyen “áldozat”.
Szóval a feminácik menjenek a pitsába.
32
Nem vagyok femináci, pusztán tapasztalatra alapozva hiszek inkább a nőnek. Természetesen ha van bizonyíték a nő ellen, akkor nem fogok neki hinni. De amíg a férfi szava a nő szava ellen, addig a nőnek hiszek és kész.
Lehet, hogy hibázok ezzel, de egyszerűen csak magamból indulok ki. Nem egyszer bántalmaztak, hazudoztak rólam férfiak. Szó nincs róla, hogy bajom lenne a férfiakkal, van normális, szerető párom, bátyám, akit imádok, a jelenlegi munkahelyemen pedig csak férfiak a közvetlen kollégáim, és tisztelem, becsülöm mindet, és soha nem volt velük gond.
De ettől még van sok rossz tapasztalatom is, mondok pár példát.
Már a gimiben elindult a dolog. Nem voltam soha "menő csaj", viszont szép lány voltam, és szerettek zaklatni, fogdosni, csapkodni a fenekem, alám nyúlni. Pofonra, kiabálásra, halál fszára való elküldésre sem hagyták abba. Aztán elkezdték azt terjeszteni, hogy ezt meg azt leszoptam a WC-ben, meg, hogy szilveszteri buliban 1 órán belül 2 évfolyamtársam is megujjazott. Nos, soha nem történt ilyen. A legtöbb, ameddig eljutottam fiúkkal a gimi alatt, sima nyelves csók volt.
Az ő szavuk volt az enyém ellen, és megmondták kívülállók, hogy sokkal logikusabb az, hogy "tagad a kis ribi", mert tudja, hogy gáz. Szóval a többség nekem nem hitt. Pedig én mondtam igazat.
A második példa az első barátom. 1 évig sem tartott, rossz kapcsolat volt. Szóbeli bántalmazásban volt részem folyamatosan, aztán meg zsarolás, öngyilkossággal való fenyegetés is akadt a végén. Ezek miatt léptem ki. Utána pedig ő úgy adta elő, hogy én egyik pillanatról a másikra, könyörtelen, gerinctelen módon hagytam el, mert semmi okom nem volt rá, és nem voltam hajlandó megbeszélni sem, csak bejelentettem neten át, hogy szakítok és onnantól megváltoztathatatlanul így volt. Pár hónappal a szakítás után mással randiztam, akkor jött, hogy nincs lelkem, mert egy lány tovább szokta gyászolni az első kapcsolatát, amiben elvették a szüzességét, szóval nyilvánvaló, hogy már csaltam is a kapcsolat alatt. Kitúrt a chat history-ból mindenféle beszélgetést, ahol a hosszabb reakcióidőim és a szerinte kriptikus válaszaim, és a napról napra "feltűnően egyre ridegebb" stílusom , és a szerinte mindenféle ellentmondással teli válaszolgatásaim miatt már utólag nyilvánvaló volt, hogy összejártam valakivel. Végül bekattant, és olyanokat is hazudozott, hogy altesti higéniai gondjaim voltak, és, hogy ő el akart cipelni nőgyógyászhoz, de én nem voltam hajlandó (nyilván mert lebuktatna, hogy elkaptam mástól valamit).
Nos, SOHA nem csaltam meg, és nem kezdődött el még az előzménye sem az új kapcsolatomnak akkor, amikor együtt voltunk, és soha nem voltak higéniai, nőgyógyászati gondjaim, teljes egészében az agyszüleménye a történet. Mégis előadta közös ismerősöknek, akik bemondásra elhitték ezeket, és az én verzióim nem is érdekelte őket.
Első munkahelyemen történt olyan is, hogy rámhajtott egy magasabb pozícióban lévő hapek. Első pillanattól kezdve visszautasítottam, undorodtam tőle. Ráadásul házas volt, nekem meg volt párom.
Amikor nem értett még a 10. visszautasításból sem, és már zaklatássá fajult a dolog, akkor a HR-en szóltam, és a kollégák is megtudták, majd végül valahogy a feleségéhez is eljutott a dolog.
Akkor ő előadta, hogy én nyomultam rá, ő pedig dugdosott egy ideig, aztán megunt, mert csak egy átlag, unalmas kiscsaj vagyok, csak ideiglenes szexkapcsolatra vagyok jó, és ez az egész a bosszúhadjáratom, mert nem akarom elviselni, hogy nem kellek neki.
Igaz, itt a többség nem neki hitt, hanem nekem (de azért akadt olyan, aki neki), de jó példa. Megint az ő szava az enyém ellen, és én voltam az, aki igazat mondott.
Munkahelyen azóta is ért több oda nem illő "udvarlás", és szinte mindig más volt a férfi verziója, mint az enyém, de még egy ekkora balhé nem volt azért. De bennem ott vannak azért ezek a kisebbek is, mert akkor is megéltem, hogy a másik fél hazudik.
Volt egy párom az egyetemen, aki 5 évvel idősebb volt nálam, nagyon gazdag családból származott, és volt már egy másik diplomája. Amikor megismerkedtünk, fogalmam sem volt ezekről, azért ismerkedtem vele, mert tetszett és jól kijöttünk. Végül elég hamar szakítottam vele, de ez lényegtelen. Volt egy csávó, akit a fiúbarátomnak hittem (sose próbálkozott), és megtudtam utólag pár embertől, hogy olyanokat mondott, hogy én a pénzes bunkó csávóra mentem, mikor ő a lelkét kitette értem, de én le se sz.artam. Előadta, hogy érzelemmentes, számító ember vagyok, csak a státusz érdekel, a szeretet soha.
A saját barátaimat nem tudta ugyan ellenem fordítani, de mégis miatta volt pár srác, aki onnantól undorral tekintett rám, megjegyzéseket tettek. Holott nem mentem a pénzre, és nem vagyok érzelemmentes, sem számító.
Egy bónusz: Ez nem velem történt, hanem a barátnőmmel. Pici korom óta a barátnőm, mindent megosztunk egymással. 18-22 éves korunk környékén a szexuális dolgainkat is megbeszéltük (azóta nem, de akkortájt próbálgattuk a szexualitást, emiatt beszéltünk róla, tanácsot, véleményt kértünk egymástól, stb.). Szóval ismertem mind a személyiségét, mind a szexuális szokásait.
Volt egy ocsmány kapcsolata, ami kb. 2 évig tartott, és nagyon csúnya vége lett. A pasija beszélőviszonyban volt velem is. Olyanokat mondott a barátnőmről, hogy előtte már 6 fiúval szexelt csak análba, és neki is 10-ből 9x csak anált enged. Utána pedig nyíltan invitált engem 3-asba. Elmondtam a barátnőmnek, ő kérdőre vonta, neki letagadta az egészet. A szakításuk környékén azt állította, hogy a barátnőm többször megcsalta őt, és az összes közös ismerősnek ezt mondta. Végül kiderült, hogy ő csalta meg a barátnőmet, de azt meg azzal indokolta, hogy csak "visszaadta".
Szóval kívülállóként is láttam már ilyet.
Az égvilágon semmi problémám úgy összességében a férfiakkal. Én nem mondom, hogy ezt meg azt a téren kéne mutogatni, nem aggatok rá jelzőket, aki másképp látja, mint én.
DE az ilyen szexuális témákban bocsi, de nem fogok a férfiaknak hinni, amíg nincs megdönthetetlen bizonyíték. Úgy gondolom, hogy bizonyos férfiak szeretnek néha lódítani, nagyot mondani, és felhasználják a társadalmi beidegződést (hogy ami a férfinak dicsőség, az a nőnek szégyen), hogy igazabbnak állítsák be az állításukat (mivel nyilván a nő tagad, mentegetőzik, mert neki ciki).
Nekem soha az életben eszembe sem jutna előléptetésért kefélni. Elhiszem, hogy van olyan nő a világon, aki igen. De sajnos, tapasztalatokra alapozva sokkal inkább elhiszem, hogy egy férfi nyomul, zaklat, fenyegetőzik, hazudozik, mint azt, hogy egy nő rideg számításból tényleg egyből leadná az időbeosztását és rohanna is kefélni a főnökkel. De azt is leírtam, hogy az a nő életképtelen, aki fenyegetőzés hatására szexel, és nem a HR-től vagy a rendőrségtől kér segítséget. Ez teljesen védhetetlen. De ez nem változtat azon, hogy inkább az ő verzióját hiszem el.
Pedig vannak ilyen rideg,számító nők. Az, hogy leadta a párja beosztását a legerősebb bizonyíték. Adhatott volna fars infot és aztán erre hivatkozva, hogy változott a beosztás le tudja mondani a főnököt, könnyen kibújik a találkozó alól.
#33 sajnálom, hogy ilyen negatív tapasztalataid voltak. De a kérdező sztorijában szerintem akkor is hazudik a nő. Ez a nő egy számitó nő, aki szex útján jutott előbbre. Hisz még az irásbeli teszten se ment át!
Lehetséges, mondom, hogy nem állítom, hogy nem léteznek ilyen nők. De ameddig csak 2 állítás ütközik, addig nincs az az isten, hogy a férfinak higgyek. Ha meg bizonyítékok vannak, azokat is meg akarnám nézni a saját szememmel. Akkor a férfinak hiszek, ha nem tudok belekötni, és a nő sem tud a bizonyítékokra semmi valid, realisztikus magyarázatot adni.
Nekem is jól esett volna a fent leírt esetekben, ha így állt volna hozzám a többség.
Annyit még leszögeznék, hogy azt én nem szorgalmaznám, hogy a bíróságon is így működjön, szóval, hogy bemondás alapján leültessenek férfiakat, és ne vonatkozzon rájuk az ártatlanság vélelme, amikor pl. szexuális erőszakkal, zaklatással vádolják őket. Kicsit másik téma, bocsi az offért.
De a magánéletemben így fogok működni továbbra is. Ha egy nő azt állítja, hogy bántották, fenyegették, zaklatták, majd szándékosan ócska r.ibancnak akarták beállítani, akkor készséggel el fogom hinni neki.
Tisztelet a kivételnek, de nem zörög a haraszt, ha nem fújja szél. Munkahelyen nagyon is ezt látom, hogy a viszonyok nagyon érdek alapúak. A nők így könnyebben kerülnek jobb pozícióba, kevesebbet kell dolgoznia, jobb a beosztása.
N
#33: Elhiszem, hogy sok rossz tapasztalatod van.
De most bizonyítékoktól függetlenül:
Van egy fenyegetőző hapsi és van egy párod, akivel komolyan tervezed a jövőt.
Aztán a fenyegetés hatására a hapsival 110%-ban együttműködsz (azért 110%, mert nemcsak hogy megadod neki, amit kér, hanem azt is eljátszod, hogy élvezed az egészet).
Közben a párodnak vagy másoknak egy szót sem szólsz, sőt végig falazol a "fenyegetőnek".
Nagyon nem tűnik életszerűnek. Amúgy a pályázati procedúra során megváltozott a viselkedése, én sem vagyok vak, többször is rákérdeztem, hogy biztos nincs-e valami baj, de mindig csak azt mondta, hogy stresszes a helyzet miatt.
Ott pedig már tudtam, hogy gáz van és titkol valamit, amikor a pozitív visszajelzés után még feszültebb lett, de akkor sem mondott semmit...
"Van egy fenyegetőző hapsi és van egy párod, akivel komolyan tervezed a jövőt.
Aztán a fenyegetés hatására a hapsival 110%-ban együttműködsz (azért 110%, mert nemcsak hogy megadod neki, amit kér, hanem azt is eljátszod, hogy élvezed az egészet)."
Én ezt biztos, hogy soha nem tenném.
Én, mint már írtam is, ilyen helyzetben segítséget kérnék a HR-től, és ha már büntetőjogi kategóriát merít ki a pasi, akkor a rendőrségtől is.
Ezek mellett pedig semmitől sem visszariadva, szenvedélyesen tennék bele minden energiát, hogy tönkretegyem minden becsületét, jóhírét. Garantálnám, hogy megtudja az összes kolléga és a felesége is, ha pedig sikerül rábizonyítani, akkor próbálnék azért is tenni, hogy elég befolyásos emberek abba is bele tudjanak nyúlni, hogy más hasonló cégeknél se kapjon munkát.
Ellenben el tudom képzelni, hogy van olyan nő, aki azt teszi, amit leírsz, csak ehhez iszonyú butának és életképtelennek kell lenni. Szóval akkor sem érdemli meg, hogy vele legyél, ha esetleg mégis igaz, amit mond. Ugyanis nem tudja megvédeni magát, így akkor a gyerekét pl. hogyan tudná? Meg az is minősíti, hogy ha ilyesmin megy át, és a saját párját kizárja ebből. Ezekre nincs magyarázat.
Szóval valójában a kapcsolatotok szempontjából teljesen mindegy, hogy melyikük mond igazat, ez a nő nem való párnak, feleségnek, anyának, és telibehányta a bizalmat, köteléket.
Azt nem tudom, hogy írtam-e, de az is biztos, hogy először ő kereste fel a hapsit, hogy tud-e neki segíteni (baráti alapon). Ezt még velem is megbeszélte menetközben és én azt mondtam, hogy végülis egy próbát megér (tévedtem).
És a két történetszál innen ágazik ketté, mert az ex azt mondta akkor, hogy a hapsi nem tud segíteni. És az ő verziójában a fenyegetőzés ezután pár héttel indult, minden egyéb előzmény nélkül.
(A hapsi verziója pedig ott van a kérdés alatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!