Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a megcsalást, ha az nem érzelem/szex miatt történt? (Lentebb kifejtve)
Én vagyok a férfi, a megcsaló pedig a nő. Két évet voltunk együtt, minden úgy működött, ahogy meg volt írva. Már a házasság és gyerekkérdés is komolyan napirenden volt.
Aztán derült égből kiderült, hogy többször is lefeküdt a (nem közvetlen) főnökével (aki amúgy házas). Külön poén, hogy a hapsi felesége és az egyik rokonom ismerősök, ezért mindkét verziót ismerem:
Ex verzió: a főnök (akivel amúgy korábban jó viszonyban volt) egyszer csak elkezdi minden előzmény nélkül fenyegetni, hogy ha nem szexelnek, akkor kirúgatja, tönkreteszi, elintézi, hogy sehol se kapjon munkát stb. Ő annyira félt, hogy nem szólt senkinek (nekem sem), hanem belement a dologba...
Főnök verzió: az ex felkereste, hogy el kellene intézni egy előléptetést, erre a góré mondta, hogy az nem lesz "ingyen" (amúgy tudja, hogy ez iszonyú gerinctelen húzás volt tőle). Az ex belement, leadta a hapsinak a heti beosztásunk (még azt is, hogy mikor keresheti telefonon) és így elkezdtek "összejárogatni", több alkalommal. Miután az ex megkapta az előléptetést, dobta a hapsit. Ez nem esett jól a hapsinak, ezért tényleg elkezdte zaklatni, csak közben lebukott a felesége előtt (és így derült ki a dolog).
Nekem a hapsi verziója tűnik hitelesnek, ezért kiraktam a hölgyet. Viszont az ex azóta is keres, megígér mindent stb., ha kap egy 2. esélyt (de azt továbbra is fenntartja, hogy kényszer miatt történt az eset).
Árnyalja a képet, hogy én nőt ennyire még sose szerettem, viszont már nem tudnék bízni benne. Valamint, nem vagyok már ideális korban (35), a szülőképes korban lévő nők selejtnek hisznek, hogy "még nem keltem el".
Szóval, 2 út áll előttem (ld. szavazás):
buta!
ez áldozathibáztatás, ha azért mert nem akart feljelentést tenni, rögtön megkérdőjelezed az átéltek hitelességét.
fogalmas sincs, hogy működik a rendszer, mennyire stigmatizálják az áldozatokat, milyen egy kihallgatás.
gyakran ffi rendőrök hallgatják ki, hibáztatják a nőt, minden szaftos részletre kíváncsiak.
nyilván az exedről is rossz képet mutat, h. ő benne volt a szexben, és nem inkább felmondott.
de rém ostoba vagy, ha rögtön egy vadidegennek, a főnökének hiszel inkább.
Fél éve történt.
Nyár óta próbálkozol ismerkedni.
Úgy, hogy még azt sem döntötted el, hagyod a fenébe?
Milyen kapcsolatnak tudsz így jól megalapozni?
Hagyj magadnak egy kis időt,ezen túl lendülni,aztán majd jön, ha úgy adódik.
#11-nek: szerinted miért hiszek egy vadidegennek, akiről csak annyit tudok, hogy többször félrekefélt a párommal, nem pedig neki, akit életem szerelmének tartottam?
Pár adalék: az ex már azért is váltott (amúgy nagyon jó!) melóhelyet, mert az egyik kolléganővel rosszul jött ki... Ebben a helyzetben pedig ez fel sem merült nála?
Nem bent bele a feljelentésbe.
A pozícióhoz írásbeli felmérés is tartozott, ami rosszul sikerült neki, mégis kinevezték...
Az átküldött beszélgetésekből az látszik, hogy ő nyomul a hapsira.
Egy nagyon céltudatos, talpraesett nőt képzeljetek el, ne egy nebáncsvirágot. Szerintem simán az volt, hogy az exnek kellett a pozi és ráhajtott a nagyfőnökre. A terv pedig az volt, hogy kinevezés után, ha akadékoskodik a hapsi, akkor befenyíti a feleségével. Csak azzal nem számolt, hogy mi lesz, ha a pasi bukik le...
Ezért írtam úgy a kérdést, hogy ez "érzelemmentes" megcsalás volt: nem akart lecserélni, nem kívánta a másik hapsit, csak kellett a pozi. És szerintetek ez megbocsátható-e?
Ezért írtam úgy a kérdést, hogy ez "érzelemmentes" megcsalás volt: nem akart lecserélni, nem kívánta a másik hapsit, csak kellett a pozi. És szerintetek ez megbocsátható-e?
Nem, ez nekem még gyomorforgatóbb, gusztustalanabb, aljasabb tett lenne, sosem tudnék benne megbízni. Emberileg okádék, fel sem merülne bennem a megbocsátás. Ha kell egy pozíció, akkor azt ne így érje el, hanem azzal, hogy szakmailag rátermett. Gátlástalan féreg az ilyen, akár nő, akár férfi, és a tényeket súlyosbítja, hogy állítólag komoly kapcsolatban él, a másik fél pedig házas.
Ha megbocsátasz neki, borítékold, hogy amint jön egy kis nehézség, majd a p.nájával akarja kompenzálni, és simán bárkinek odapucsít, ha az érdekei úgy kívánják, ezt hívja a köznyelv prostituáltnak.
Amúgy meg 35 évesen nem temetném magam, hogy egyedül fogok meghalni, de még ha így is lenne, inkább lennék egyedül, mint egy ilyen ronggyal.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..
Nézd, itt egy kérdés, pont neked való!
A kérdező hosszú időn keresztül írogatott ki hasonló kérdéseket.
Valószínűleg nem az elejétől figyeltem fel rá,de nem én voltam az egyetlen,aki rájött, hogy ontja magából a hasonló kérdéseket.
Kicsit rá emlékeztetsz.
Lehet érdemes lenne megismerkednetek.
#13-nak:
Eldöntöttem, hogy vége. Csak több hónapnyi unalmas/sikertelen Tinder randi (azóta ki is "fogyott"), néhány élőben "van barátom" és "hú fiatalabbnak hittelek" után a tágabb baráti körben ismert utolsó szingli lány is közölte, hogy "épp mással ismerkedek".
Aztán épp azon a napon, amikor eltemettem magam és a magánélettel kapcsolatos jövőmet, felbukkant az ex, hogy szeretne még egy esélyt...
#15: azt szeretném hallani, amit egy kívülálló gondol, mert ebben a helyzetben szerintem kintről jobban látszik a dolog.
Szerintem se fog nagyon megváltozni, épp ezért azt kérdem, hogy vajon melyik a "jobb":
egy bizalmatlansággal fűszerezett, de alapvetően boldog kapcsolat (ha megint félre nem k.r valami miatt) vagy pedig az élethosszig tartó magány és az, hogy te leszel az a röhögni való, szerencsétlen loser, akinek minden összejött, csak a feleség/család nem.
"egy bizalmatlansággal fűszerezett, de alapvetően boldog kapcsolat (ha megint félre nem k.r valami miatt)"
más a fogalmunk a boldog kapcsolatról. ebben az esetben bocsáss meg neki, aztán kész, ha ennyire félsz attól, hogy egyedül maradsz. fél év alatt nem találtál nőt, és már temeted magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!