Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsátanátok a megcsalást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok a megcsalást, ha az nem érzelem/szex miatt történt? (Lentebb kifejtve)

Figyelt kérdés

Én vagyok a férfi, a megcsaló pedig a nő. Két évet voltunk együtt, minden úgy működött, ahogy meg volt írva. Már a házasság és gyerekkérdés is komolyan napirenden volt.

Aztán derült égből kiderült, hogy többször is lefeküdt a (nem közvetlen) főnökével (aki amúgy házas). Külön poén, hogy a hapsi felesége és az egyik rokonom ismerősök, ezért mindkét verziót ismerem:

Ex verzió: a főnök (akivel amúgy korábban jó viszonyban volt) egyszer csak elkezdi minden előzmény nélkül fenyegetni, hogy ha nem szexelnek, akkor kirúgatja, tönkreteszi, elintézi, hogy sehol se kapjon munkát stb. Ő annyira félt, hogy nem szólt senkinek (nekem sem), hanem belement a dologba...

Főnök verzió: az ex felkereste, hogy el kellene intézni egy előléptetést, erre a góré mondta, hogy az nem lesz "ingyen" (amúgy tudja, hogy ez iszonyú gerinctelen húzás volt tőle). Az ex belement, leadta a hapsinak a heti beosztásunk (még azt is, hogy mikor keresheti telefonon) és így elkezdtek "összejárogatni", több alkalommal. Miután az ex megkapta az előléptetést, dobta a hapsit. Ez nem esett jól a hapsinak, ezért tényleg elkezdte zaklatni, csak közben lebukott a felesége előtt (és így derült ki a dolog).

Nekem a hapsi verziója tűnik hitelesnek, ezért kiraktam a hölgyet. Viszont az ex azóta is keres, megígér mindent stb., ha kap egy 2. esélyt (de azt továbbra is fenntartja, hogy kényszer miatt történt az eset).

Árnyalja a képet, hogy én nőt ennyire még sose szerettem, viszont már nem tudnék bízni benne. Valamint, nem vagyok már ideális korban (35), a szülőképes korban lévő nők selejtnek hisznek, hogy "még nem keltem el".

Szóval, 2 út áll előttem (ld. szavazás):

2022. aug. 18. 14:11
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
91%

buta!

ez áldozathibáztatás, ha azért mert nem akart feljelentést tenni, rögtön megkérdőjelezed az átéltek hitelességét.

fogalmas sincs, hogy működik a rendszer, mennyire stigmatizálják az áldozatokat, milyen egy kihallgatás.

gyakran ffi rendőrök hallgatják ki, hibáztatják a nőt, minden szaftos részletre kíváncsiak.

nyilván az exedről is rossz képet mutat, h. ő benne volt a szexben, és nem inkább felmondott.

de rém ostoba vagy, ha rögtön egy vadidegennek, a főnökének hiszel inkább.

2022. aug. 18. 14:39
 12/43 anonim ***** válasza:
36%
Nekem ott bukott a dolog, hogy a feleséged nem akart feljelentést tenni... nyilván van arra bizonyíték, hogy nem volt fenyegetés, csak ígérgetés. Ami amúgy a munkahelyi szexuális zaklatás egyik formája, tehát a főnöknek is van vaj a fején, nem is kevés, de ettől függetlenül azért valószínűleg egy kis előléptetésért belement viszonylag kevés lelkifurdalással a feleséged.
2022. aug. 18. 14:39
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

Fél éve történt.

Nyár óta próbálkozol ismerkedni.

Úgy, hogy még azt sem döntötted el, hagyod a fenébe?

Milyen kapcsolatnak tudsz így jól megalapozni?

Hagyj magadnak egy kis időt,ezen túl lendülni,aztán majd jön, ha úgy adódik.

2022. aug. 18. 14:51
 14/43 A kérdező kommentje:

#11-nek: szerinted miért hiszek egy vadidegennek, akiről csak annyit tudok, hogy többször félrekefélt a párommal, nem pedig neki, akit életem szerelmének tartottam?

Pár adalék: az ex már azért is váltott (amúgy nagyon jó!) melóhelyet, mert az egyik kolléganővel rosszul jött ki... Ebben a helyzetben pedig ez fel sem merült nála?

Nem bent bele a feljelentésbe.

A pozícióhoz írásbeli felmérés is tartozott, ami rosszul sikerült neki, mégis kinevezték...

Az átküldött beszélgetésekből az látszik, hogy ő nyomul a hapsira.

Egy nagyon céltudatos, talpraesett nőt képzeljetek el, ne egy nebáncsvirágot. Szerintem simán az volt, hogy az exnek kellett a pozi és ráhajtott a nagyfőnökre. A terv pedig az volt, hogy kinevezés után, ha akadékoskodik a hapsi, akkor befenyíti a feleségével. Csak azzal nem számolt, hogy mi lesz, ha a pasi bukik le...

Ezért írtam úgy a kérdést, hogy ez "érzelemmentes" megcsalás volt: nem akart lecserélni, nem kívánta a másik hapsit, csak kellett a pozi. És szerintetek ez megbocsátható-e?

2022. aug. 18. 15:07
 15/43 anonim ***** válasza:
96%
Mit szeretnél hallani, hogy igen? Ha ez megtörtént akkor újra meg is fog. Bíznál már benne úgy őszintén? Ez milyen jellemre utal hogy befenyíti, meg felrebas*ik poziért. Te tényleg ilyen nőt akarsz magad mellé? Értem én hogy oda vagy érte, de ez szerinted hova vezet, állandó rettegés lesz az életed.
2022. aug. 18. 15:22
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Ezért írtam úgy a kérdést, hogy ez "érzelemmentes" megcsalás volt: nem akart lecserélni, nem kívánta a másik hapsit, csak kellett a pozi. És szerintetek ez megbocsátható-e?

Nem, ez nekem még gyomorforgatóbb, gusztustalanabb, aljasabb tett lenne, sosem tudnék benne megbízni. Emberileg okádék, fel sem merülne bennem a megbocsátás. Ha kell egy pozíció, akkor azt ne így érje el, hanem azzal, hogy szakmailag rátermett. Gátlástalan féreg az ilyen, akár nő, akár férfi, és a tényeket súlyosbítja, hogy állítólag komoly kapcsolatban él, a másik fél pedig házas.

Ha megbocsátasz neki, borítékold, hogy amint jön egy kis nehézség, majd a p.nájával akarja kompenzálni, és simán bárkinek odapucsít, ha az érdekei úgy kívánják, ezt hívja a köznyelv prostituáltnak.

Amúgy meg 35 évesen nem temetném magam, hogy egyedül fogok meghalni, de még ha így is lenne, inkább lennék egyedül, mint egy ilyen ronggyal.

2022. aug. 18. 15:41
 17/43 anonim ***** válasza:
86%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..

Nézd, itt egy kérdés, pont neked való!

A kérdező hosszú időn keresztül írogatott ki hasonló kérdéseket.

Valószínűleg nem az elejétől figyeltem fel rá,de nem én voltam az egyetlen,aki rájött, hogy ontja magából a hasonló kérdéseket.

Kicsit rá emlékeztetsz.

Lehet érdemes lenne megismerkednetek.

2022. aug. 18. 15:53
 18/43 A kérdező kommentje:

#13-nak:

Eldöntöttem, hogy vége. Csak több hónapnyi unalmas/sikertelen Tinder randi (azóta ki is "fogyott"), néhány élőben "van barátom" és "hú fiatalabbnak hittelek" után a tágabb baráti körben ismert utolsó szingli lány is közölte, hogy "épp mással ismerkedek".

Aztán épp azon a napon, amikor eltemettem magam és a magánélettel kapcsolatos jövőmet, felbukkant az ex, hogy szeretne még egy esélyt...

#15: azt szeretném hallani, amit egy kívülálló gondol, mert ebben a helyzetben szerintem kintről jobban látszik a dolog.

Szerintem se fog nagyon megváltozni, épp ezért azt kérdem, hogy vajon melyik a "jobb":

egy bizalmatlansággal fűszerezett, de alapvetően boldog kapcsolat (ha megint félre nem k.r valami miatt) vagy pedig az élethosszig tartó magány és az, hogy te leszel az a röhögni való, szerencsétlen loser, akinek minden összejött, csak a feleség/család nem.

2022. aug. 18. 16:02
 19/43 A kérdező kommentje:
#17: nem hiszem. Olyan lenne mint tüdőrákosoknak ismerkedős estet szervezni, akikben csak a x@r élmény és keserűség a közös...
2022. aug. 18. 16:11
 20/43 anonim ***** válasza:
91%

"egy bizalmatlansággal fűszerezett, de alapvetően boldog kapcsolat (ha megint félre nem k.r valami miatt)"

más a fogalmunk a boldog kapcsolatról. ebben az esetben bocsáss meg neki, aztán kész, ha ennyire félsz attól, hogy egyedül maradsz. fél év alatt nem találtál nőt, és már temeted magad...

2022. aug. 18. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!