Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam el a vőlegényem?
Na, apádról hadd ne mondjak véleményt...
Én is korodbeli vagyok, soha egyszer nem voltam férjnél. Akkor ezek szerint ássam el magamat fejjel lefelé a kertben?
Mondjuk ha már lánykérés előtt megcsalt és még ezek után is hozzá mentél, azért a te fejedben is van gebasz dögivel. Komolyan nem gondolkoztál el, hogy meglátogass egy neked szimpatikus mentálhigiénés szakembert?
Mi a terved a jövőre, ha nem hagyod el? Boldogtalanok lesztek, míg meg nem haltok?
Nyilván ha fűvel-fával megcsal, akkor a kapcsolatotok nem áll szilárd lábakon. Az, hogy szereted, nagyon nem elég egy egészséges kapcsolathoz.
Apád de gyanús nekem... együtt van anyukáddal még? Anyud ilyen papucs típusú, vagy dührohamai vannak stb. milyennek írnád le őt?
Sztem a szardarab apád is szarrá csalta anyádat és lelkiterrort alkalmazott nála is, amikor el akarta hagyni. Persze, hogy belefér neki, hogy boldogtalan szar házasságban élj egy férfivel, aki nem tisztel se téged, se más nőket, ő is ugyanolyan féreg. Összefosta volna magát, ha anyád elhagyja őt, amikor kellett volna, de nem azért mert lelke van, hanem mert hisztis, egoista, hímsoviniszta f*szarcú barom.
Sürgősen menekülj a vőlegényedtől, de a helyedben azt a remek barátnőt is elkerülném egy életre.
Fiatal vagy még, bőven van időd egy méltó párt találni.
Szeretőm felesége is elnézte a félrelépést. Utána sokáig meghúzta magát a férje.
Eltelt X év, most meg felcsinált engem.
Kutyából nem lesz szalonna.
ajánlom ezt a könyvet: Almási Kitti Ki vagy Te?
benne vannak a szülői nevelési hibák és aminek következményét szívod,
Ez a 30előtt nem házasodsz, ordas nagy hazugság..
Apukád jóváhagyását is engedd el és a férfit is, kivéve ha Bak a csillagjegyed és a család anyagi biztonságát magad elé helyezed.
Akkor bátran bíztatlak hogy folytasd!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!