Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hagyjam el a vőlegényem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam el a vőlegényem?

Figyelt kérdés
Az állítólagos legjobb barátnőmmel kaptam rajta tegnap. Azóta eljöttem tőle és nem veszem fel neki a telefont. Folyton hívogat meg írogat. Nagyon szeretem , de úgy érzem ezt nem tudom neki megbocsátani. Már volt egy megcsalásos ügye utána kérte meg a kezem.
2022. aug. 17. 20:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Na, apádról hadd ne mondjak véleményt...

Én is korodbeli vagyok, soha egyszer nem voltam férjnél. Akkor ezek szerint ássam el magamat fejjel lefelé a kertben?

Mondjuk ha már lánykérés előtt megcsalt és még ezek után is hozzá mentél, azért a te fejedben is van gebasz dögivel. Komolyan nem gondolkoztál el, hogy meglátogass egy neked szimpatikus mentálhigiénés szakembert?

2022. aug. 17. 21:06
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Mi a terved a jövőre, ha nem hagyod el? Boldogtalanok lesztek, míg meg nem haltok?

Nyilván ha fűvel-fával megcsal, akkor a kapcsolatotok nem áll szilárd lábakon. Az, hogy szereted, nagyon nem elég egy egészséges kapcsolathoz.

2022. aug. 17. 21:53
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Apád de gyanús nekem... együtt van anyukáddal még? Anyud ilyen papucs típusú, vagy dührohamai vannak stb. milyennek írnád le őt?

Sztem a szardarab apád is szarrá csalta anyádat és lelkiterrort alkalmazott nála is, amikor el akarta hagyni. Persze, hogy belefér neki, hogy boldogtalan szar házasságban élj egy férfivel, aki nem tisztel se téged, se más nőket, ő is ugyanolyan féreg. Összefosta volna magát, ha anyád elhagyja őt, amikor kellett volna, de nem azért mert lelke van, hanem mert hisztis, egoista, hímsoviniszta f*szarcú barom.

Sürgősen menekülj a vőlegényedtől, de a helyedben azt a remek barátnőt is elkerülném egy életre.

Fiatal vagy még, bőven van időd egy méltó párt találni.

2022. aug. 17. 21:57
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Csodálom, hogy egyáltalán felmerült a kérdés. Amúgy meg 33+ évesen se meszeltek. Üdv a 30-on túlról, nagyon jó évtized!
2022. aug. 17. 22:55
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Szeretőm felesége is elnézte a félrelépést. Utána sokáig meghúzta magát a férje.

Eltelt X év, most meg felcsinált engem.

Kutyából nem lesz szalonna.

2022. aug. 17. 23:22
 26/33 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem hagyd el. Meg a barátnődet is. Meg apádat is. Aztán gondolkozz el, hogy miért ilyen emberek vesznek körül, mert hogy valamit rosszul csinálsz, az tuti. Ok.,apád adott,de hinni a hülyeségeinek, nem kötelező.
2022. aug. 18. 01:13
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

ajánlom ezt a könyvet: Almási Kitti Ki vagy Te?

benne vannak a szülői nevelési hibák és aminek következményét szívod,

Ez a 30előtt nem házasodsz, ordas nagy hazugság..

Apukád jóváhagyását is engedd el és a férfit is, kivéve ha Bak a csillagjegyed és a család anyagi biztonságát magad elé helyezed.

Akkor bátran bíztatlak hogy folytasd!

2022. aug. 18. 13:26
 28/33 A kérdező kommentje:
Végeztem vele. Össze pakoltam minden cuccom hívtam a bátyám hogy segítsen a költözésben és lezártam a történetet. Nem szeretnék úgy élni mint édesanyám akinek a második otthona a pszichiátria. Nem szeretnék antidepreszánsokat szedni. Élvezni szeretném az életem. Köszönöm mindenkinek aki írt. A könyv ajánlást is köszönöm mindenképp el fogom olvasni.
2022. aug. 18. 22:06
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok kérdező! Most már előtted egy boldog élet!
2022. aug. 18. 22:18
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Maradj is így Kérdező, apádra meg ne hallgass, 30-on túl kezdődik a legjobb időszaka a felnőttlétnek!!!
2022. aug. 19. 15:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!