Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hagyjam el a vőlegényem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam el a vőlegényem?

Figyelt kérdés
Az állítólagos legjobb barátnőmmel kaptam rajta tegnap. Azóta eljöttem tőle és nem veszem fel neki a telefont. Folyton hívogat meg írogat. Nagyon szeretem , de úgy érzem ezt nem tudom neki megbocsátani. Már volt egy megcsalásos ügye utána kérte meg a kezem.
2022. aug. 17. 20:17
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után még megkérded??
2022. aug. 17. 20:18
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezt magadban kell lerendezned. Ha úgy érzed, hogy ez neked nem fér bele, lelkileg nehéz, akkor igen. Így már nehéz lenne megbíznod benne.
2022. aug. 17. 20:20
 3/33 anonim ***** válasza:
96%
Úgysem fogod különben kérdés nélkül kibasztad volna már, mint minden valamire való józan ember.
2022. aug. 17. 20:22
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

Azt hitte, hogy ha egyszer elnézed, akkor elnézed százszor is. Döntsd el, hogy igaza van, és minden megcsalás után duzzogsz pár napot, de amúgy nem érdekel, és neked ez belefér, vagy nem akarsz olyan párt, aki minden évben kétszer-háromszor megcsal. Utóbbi esetben tiltsd le, és szakíts meg minden kapcsolatot vele.

Az egész biztos, hogy ő sose fog megváltozni, nem lesz hűséges. Se esküvő, se terhesség, se 22 gyerek, semmi után se.

2022. aug. 17. 20:25
 5/33 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok és édesapám azt mondta ha 30 éves koromig nem házasodom meg nekem meszeltek. Folyton azzal jön hogy ez a pasi nagyon jó és az én hibám ha más jobban érdekli.
 6/33 anonim ***** válasza:
91%

Nyitott kapcsolat vagy szakítás.

Aki egyszer csalt, ismét fog, ezt látod is már. Ha együtt maradtok, harmadik eset is lesz. És ki tudja, hány nőre nem derült fény!

7/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező ám házasodni! Biztos édesapád is azt szeretné, hogy boldog légy. Nem neki kell a pasival végig élni egy életet, hanem neked! Egyszerűen nem mérvadó a vélemenye, bármit is mondjon erről a témáról.
2022. aug. 17. 20:27
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Undorító az apukád, és nem történik semmi, ha nem leszel férjnél 30 évesen, esetleg csak nő az önbecsülésed és találsz valakit akit tényleg értékelsz majd. de így esélyt se adsz magadnak. meg komolyan... egy ilyen szituban is az apukádat kell berángatni; ilyen nagy mérgező hatással van rád.... pedig jelentem, nem neki kell megfelelned, boldogtalan és megalázott leszel egy ilyen férfi mellett.
2022. aug. 17. 20:29
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
7, Tök igaz, viszont ebben a konkrét szituban én látom, hogy a nem házasodás boldogsághoz vezetne. Ilyet nem lehet elnézni, mert utána csak azt mondhatod magadnak amikor legközelebb megtörtént, hogy nem jól döntöttel.
2022. aug. 17. 20:30
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el.40f
2022. aug. 17. 20:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!