Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom, én emiatt nem készítek neki reggelit és nem főzök neki sem ebédet sem vacsorát, kiakadt hogy miért nem, szerintem jogos, én is napi 8 óra után álltam neki főzni, most főzzön ő is magára, szerintetek ez tényleg sok már?
Neked kell lerendezned magadban, hogy megbocsátassz-e neki a félrelépésért. Inkább beszélgessetek sokat, vagy tartsatok szünetet, ha kell, mindenben, de ez hogy nem főzöl... kicsinyes, gyerekes.... furi.
De amúgy én nem biztos hogy otthagynám a félrelépés miatt. Neked kell tudnod, szereted-e meg tudsz e bocsátani neki.
Ne hallgass az itteni arctalan tanácsadókra.
Ha nem látod át a helyzetet,hogy miért kéne dobod őt, akkor beszélj ismerősökkel, vagy akár pszichológussal, hogy valaki nyissa már fel a szemedet!! Ez az ember nem tisztel téged, eldobható rongynak használ. Ezzel akarsz együtt élni? Ne már... ennél mindenki többet érdemel.
Tehát ilyen helyzetben nem az a kérdés, hogy „Kimutassam-e még neki a szeretetemet-törődésemet?”, hanem az, hogy „Hogyan dobjam ki?” !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!