Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom, én emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom, én emiatt nem készítek neki reggelit és nem főzök neki sem ebédet sem vacsorát, kiakadt hogy miért nem, szerintem jogos, én is napi 8 óra után álltam neki főzni, most főzzön ő is magára, szerintetek ez tényleg sok már?

Figyelt kérdés

2022. aug. 2. 21:27
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
90%
Szánalmas vergődés amit csinálsz. Miért nem szakítasz? Most büntikézést játszol, de minek? Ha neked megfelelő így együtt maradni, hogy mást is felhúzott a farkára, akkor főzőcskézz csak tovább nyugodtan, ha meg nem megfelelő, akkor a nem főzéssel mit érsz el? Amúgy meg az is szánalmas, hogy ennyire kiszolgáltad korábban 8 óra munka mellett, tudod ki főzőcskézne állandóan.
2022. aug. 3. 14:11
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Arra valaszolj mar, hogy miert vagy meg vele??
2022. aug. 3. 16:34
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván azért, mert ezenkívül csodálatos ember.. ( 🤣 )
2022. aug. 3. 18:28
 44/48 anonim ***** válasza:
72%

Neked kell lerendezned magadban, hogy megbocsátassz-e neki a félrelépésért. Inkább beszélgessetek sokat, vagy tartsatok szünetet, ha kell, mindenben, de ez hogy nem főzöl... kicsinyes, gyerekes.... furi.

De amúgy én nem biztos hogy otthagynám a félrelépés miatt. Neked kell tudnod, szereted-e meg tudsz e bocsátani neki.

Ne hallgass az itteni arctalan tanácsadókra.

2022. aug. 4. 12:20
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem látod át a helyzetet,hogy miért kéne dobod őt, akkor beszélj ismerősökkel, vagy akár pszichológussal, hogy valaki nyissa már fel a szemedet!! Ez az ember nem tisztel téged, eldobható rongynak használ. Ezzel akarsz együtt élni? Ne már... ennél mindenki többet érdemel.

Tehát ilyen helyzetben nem az a kérdés, hogy „Kimutassam-e még neki a szeretetemet-törődésemet?”, hanem az, hogy „Hogyan dobjam ki?” !!!

2022. aug. 4. 15:15
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy vele?
2022. aug. 5. 22:03
 47/48 anonim ***** válasza:
67%
Harmónikus kapcsolat lehet. Ha még nincs gyereketek gyorsan csináljatok párat, hátha attól jobb lesz.
2022. aug. 10. 16:49
 48/48 anonim ***** válasza:
Hogy folytatódott a történetetek?
2022. aug. 10. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!