Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom, én emiatt nem készítek neki reggelit és nem főzök neki sem ebédet sem vacsorát, kiakadt hogy miért nem, szerintem jogos, én is napi 8 óra után álltam neki főzni, most főzzön ő is magára, szerintetek ez tényleg sok már?
Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 21:27
12/48 anonim válasza:
"azóta ezen áll a bál hogy főzzek mert nem tud mit enni"-- gondolt volna erre akkor, amikor félrement. Félreb@szni tud, de rendelni már nem? Akkor haljon éhen.
13/48 anonim válasza:
Ha megkúr még egy nőt akkor lehet, hogy már a gatyáját se fogod kimosni? xd
14/48 anonim válasza:
Engem kajával nem lehet megfogni. Igaz nem is eszek főtt ételt.
15/48 anonim válasza:
Szeretnék segíteni rajtatok és visszabillenteni az egyensúlyt, lefekszem veled!😀
16/48 anonim válasza:
Jajj szegény nem tud mit enni, de a farkát más nőve dugni megy neki? Menten megsajnálom, szegény éhező férfi. Egyen üres kenyeret, ha arra sem képes hogy megkenje vajjal
17/48 A kérdező kommentje:
Igen de aki hozzá van szokva hogy mire felkel van készítve reggeli, ebéd a hűtőben előkészítve, főzök frissen vacsorát, és van süti mindennap, annak ez gondot jelent mert megszűnik hirtelen, és szerencsére megérezte, én meg helyette mindennap tvt nézek, de szerinte nem jogos hogy innentől soha többet nem főzök, pedig nekem elég kényelmes így
2022. aug. 2. 21:46
20/48 anonim válasza:
Nagyon helyes. Nem az anyja vagy, hogy minden hibát elnézz és pluszba a sggét is kinyald.
Tvnézés helyett albérletet keresnék a helyedben. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!