Árokpart kérdése:
Más is bevállalná a téli este 8 óra utáni kijárási tilalmat, csak ne vegyék el a rezsicsökkentést vagy legalább ezeket a rémálomhoz hasonló limiteket korrigálják?
Figyelt kérdés
Úgy vagyok vele bevallom őszintén, hogy Isten az Atyám, hogy simán bevállalnám. Lehet, hogy nevettek igazából már a kérdés is az lehet, én is nevetek csak kínomban, hogy visszasírom még a COVID korlátozásokat is.2022. júl. 19. 22:57
1/17 anonim válasza:
Semmi köze a kettőnek egymáshoz, attól nem lesz több gázunk, hogy nem mész ki este.
2/17 anonim válasza:
Úgy kéne, hogy este 6 és 8 között senki se mehet haza, akkor kevesebb gáz fogyna télen. :D
3/17 anonim válasza:
Vállald be a tüntetést. Lesz még pár a jövőben. Sokkal értelmesebb, mint amit ide kiírtál.
4/17 anonim válasza:
Ez pont, hogy növelné a rezsit, mert ha otthon vagy, akkor ég a villany és megy a fűtés.
5/17 anonim válasza:
Szoftvermérnök vagyok. Engem nem igazán érint a dolog, mert simán kifizetem. A fidesz szavazókon meg jót röhögök most. Remélem ők fognak a legnagyobbat szpni.
6/17 A kérdező kommentje:
3-as Vállanám, de látod senki nem mozdul pláne a vidék nem, pedig nagyon kellene, mert ha az eredeti elképzelés marad, akkor itt nekünk vidéken annyi. Látod még most sem értik meg az emberek egészen hihetetlen és elképesztő.
2022. júl. 19. 23:08
7/17 anonim válasza:
Nyugi ősztől a covid intézkedéseket is megkapjuk.
8/17 anonim válasza:
Lesz még gazdatüntetés, Mi Hazánkos, és Momentumos augusztusban.
9/17 A kérdező kommentje:
8-as Félek, hogy ez kevés lesz.
2022. júl. 19. 23:11
10/17 anonim válasza:
Kérdező, menni kell innen! Igazad van, a nép le lesz verve, ha még nagy tüntetések is lesznek! Házat el kell adni, minden aranyat, minden tulajdont pénzzé tenni, és kimenni Ausztriába. Annak idején 56-ban rokonaim így menekültek, nyelvtudás nélkül. Most megint ilyen időket élünk, menekülni kell! Ez van, ki kell mondani! De mehetsz Németországba is, nagyon sok gyári meló van szállással, nyelv nélkül, kezdetnek, míg nyelvet tanulsz megteszi. Ez egy kurv* diktatúra, itt nem lesz változás. Menj, amíg fiatal vagy, amíg nem csődölsz be anyagilag, amíg a kormány ki nem lakoltat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!