Árokpart kérdése:
Más is bevállalná a téli este 8 óra utáni kijárási tilalmat, csak ne vegyék el a rezsicsökkentést vagy legalább ezeket a rémálomhoz hasonló limiteket korrigálják?
Figyelt kérdés
Úgy vagyok vele bevallom őszintén, hogy Isten az Atyám, hogy simán bevállalnám. Lehet, hogy nevettek igazából már a kérdés is az lehet, én is nevetek csak kínomban, hogy visszasírom még a COVID korlátozásokat is.2022. júl. 19. 22:57
11/17 anonim válasza:
Miattad van te szemét, te szavaztad meg őket, idd a levét!!
12/17 anonim válasza:
Nem mehet ki senki este 8 után, több áram és gáz fogy. Fordítva kéne,bejárási tilalom. 😂
13/17 anonim válasza:
Nem. Én akkor is leszartam mikor volt ilyen kijárási korlátozás.
14/17 anonim válasza:
"Jó fiú leszek becsszó csak ne büntess meg apu"
Ilyen mentalitású emberekből valóban nehéz működő demokráciát építeni :( A riadt kisfiúknak mindig szüksége marad egy erős apafigurára.
15/17 anonim válasza:
Mit este 8 ?! Három! 15:00 óra után kalloda mindenkinek, akire rámutatsz! :)
16/17 anonim válasza:
Kérdező megnyugtatlak!!! Drága kormányunk a szerbeknek a közel múltban pár hete 500 millió m3 gázt adott el…. De ezt is a szerb sajtó hozta le, a patkány m1 és társai meg hallgatnak erről.
17/17 anonim válasza:
"Vállanám, de látod senki nem mozdul pláne a vidék nem, pedig nagyon kellene, mert ha az eredeti elképzelés marad, akkor itt nekünk vidéken annyi. Látod még most sem értik meg az emberek egészen hihetetlen és elképesztő."
Nem nyert. Ma is lesz Miskolcon 18:30-tól tüntetés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!