Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom, én emiatt nem készítek neki reggelit és nem főzök neki sem ebédet sem vacsorát, kiakadt hogy miért nem, szerintem jogos, én is napi 8 óra után álltam neki főzni, most főzzön ő is magára, szerintetek ez tényleg sok már?
"áll a bál hogy főzzek mert nem tud mit enni" - a nyomi! 😂 Mit nem talál? A hűtőt? A boltot? A tűzhelyet? A fazekat? A száját?
"ez aztán a bosszú..." - gyermeteg, de úgy látszik, betalált, mert a pasas ezen a szinten van. 😀
Kérdező! Ha pár nap alatt kiszórakoztad magad azon, hogy a bénája mit vergődik hamikáztatás nélkül mint egy ovis, akkor lassan ideje otthagyni. Ne legyél olyan hülye, hogy ezzel letudod a dolgot, és vele maradsz. Ez az életképtelenség és hiszti ráadásul nem egyenlítés, hanem konkrétan eggyel több ok arra, hogy dobd. Ki akar ilyet magának?
"Eddig mindennap kapott reggelit, és mindennap főztem, csomagoltam neki ebédet, és mindig volt valami süti vagy gyors leveles tésztából sütöttem valami finomat"
Ezt nem kellett volna eddig sem.Ebből csak az jön le, hogy kiszolgáltad, cseléd voltál, magad helyett elé raktad őt. Szolgáját nem fogja valaki tisztelni.
Mondjuk lehet pont ez volt a baj,minél jobban a kedvében jársz valakinek, az ő kényelmét nézed, annál jobban le fog ...sz...ni.
Amúgy egy felnőtt embernek ez nem bosszú,nem béna , van keze majd megcsinálja.
Nő maradtál-e?Határozottan tudtál e dönteni fontos dolgokban, önállóan is megoldani dolgokat?Nem slampos kinyúlott cuccokban előtte? Nem hagytad el magad, a szex működött köztetek, változatosan, spontán? Te is kezdeményeztél e nála? Hidd el, ha ezek meg vannak, akkor leszarja egy pasi,hogy elé rakod e a kaját, akkor is imádni fog.
Kerdezo, hogy derult ki a megcsalas?
Milyen okod volt arra,hogy megbocsajtsd ezt a tenyt? Mar 30 felett vagy es nagyon akarsz babat? Vagy ugy gondolod tobbe nem tenne iylet a parod? Vagy egyszeruen magad sem tudod miert nem dobod?
Ha valami komoly ok miatt nem dobod akkor kerlek tovabbra se,soha tobbe ne fozz ra, ne intezd helyette a dolgait,torodj magaddal.
Ha kidobnad akkor minel elobb es a kovetkezo kapcsolatosban ne legyel ilyen szinten “szolga”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!