Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért a nő a hibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a nő a hibás?

Figyelt kérdés

Nős férfi összejött egy nővel, a kapcsolatuk kiderült

Akkor miért a szeretőt hordják el mindennek? Minden dologhoz két ember kell

2022. júl. 29. 17:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
89%

"és hiába mondja bárki, hogy de akkor előbb szakíts. ez nem így működik"

A fszt nem így működik. Csak a gyáva aljas férgeknél nem így működik.

A szerető csak annyiban hibás, hogy nem bír a pinájával, meg elhiszi az Andersen meséket, amivel tömi a fejét a viszkető faszú idióta. Aztán meg picsog, hogy szétrakta neki, az meg mégis a Jolival maradt.

2022. júl. 29. 19:34
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez így jól hangzik, mikor felmentést keresel, hogy ahova befér a harmadik, és a megcsalt fél is hibás. De az élet nem ilyen egyszerű. Minden házasságban, hosszú kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Olyan nincs, hogy évtizedekig nincs egy mosolyszünet. Ezzel az erővel bárki, bármikor szétszedheti akárki kapcsolatát. Másfelől meg senki se tökéletes. Lehet, hogy az egyik éjjel-nappal dolgozik, hogy mindent megadjon a családnak, a másik meg erre hivatkozva lép félre. De ha kevesebbet dolgozik, többet van otthon, akkor meg azért, mert túl sok a nélkülözés, nem tud rá számítani. Tudjuk, nyerjen a lottón, aztán meg van oldva. Aki azt hiszi, hogy mindent megadott, a csilllehozza az égről, azt meg pont azért csalja meg, mert a szeretőt meg kell hódítani, és több benne a kihívás. Aki meg akar csalni, az mindig fog találni egy jó okot, hogy miért volt "jogos". Pont ezért annyira árulkodó, mikor a párod elkezd ok nélkül kötekedni. Mindegy, hogy mit csinálsz, ha van rajta sapka, azért, ha nincs, akkor azért. Ennek szinte mindig az oka, hogy keres egy jó indokot, hogy miért léphetne félre, mivel érdemled ki.

A harmadik ugyanígy keresi saját magának a felmentést. Nem ő fogadott hűséget. Nem lehet a szívnek parancsolni. Nem kap meg mindent otthon. Bezzeg ugye ő...

A kérdésre is válaszolva: azért a harmadik a hibás, mert a megcsalót még szereti. Neki keresi a felmentést, hogy biztos az a cafka csábította el, de nem volt komoly, csak szex. Ő is magát védi. Azt akarja hinni, hogy az egész egy tévedés, nincs vége mindennek, elfelejthetik, és úgy élnek tovább, mint azelőtt. Mintha meg se történt volna. Mint amikor egy baleset után visszaforgatnád az időt. Ez a tagadás már a gyász része.

2022. júl. 29. 19:47
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
tudnék példát mondani, de felesleges
2022. júl. 29. 20:02
 24/29 anonim ***** válasza:
91%

Folyamatosan megy a szotyihéj köpködés... Viszont az a helyzet, hogy akit vinni lehet, azt elviszik. Ha nem pont most és nem ez a nő, akkor megingatta volna valaki vagy valami más idővel a kapcsolatot. Hiszen nyilván nem volt tökéletes egy ideje.

Nincs olyan, hogy húsz évig ugyanolyan boldog vagy, pláne, ha nem mersz szellenteni a másik előtt, ha haptákban állsz és közben olyanok vagytok, mint két gép. Nyilván a stabil kötelék kiállja a próbát,de ahol már kevés, hogy kaját csomagolnak neked, ott megette az egészet a fene.

Aztán lehet akár kitaposni is a másik nő belét, meg kiabálva jelzőket aggatni rá, de tulajdonképpen néha magadba sem ártana nézni. Vajon miért hunytál szemet ennyi ideig afelett, hogy vagytok egymás mellett, viszont valami nem kerek? Hányszor vettél fel kihívóbb ruhát, mentél el tornázni, vagy festetted be a hajad? Hányszor tetted fel a hol voltál egész nap kérdés helyett azt, hogy amúgy minden rendben veled, Drágám???!!!...

Szóval, többek között ezen a fórumon is minden rohadtul fekete meg fehér az emberek fejében, miközben csesznek rá,hogy minden bekövetkező változás egy folyamat eredménye. A birtoklási vágy tombol, a valódi szeretet kevés, a másik meg egy szutyok kis qrva, csak mert esetleg valamit másképpen csinált. Nem mondom, hogy jobban, csak máshogyan.

2022. júl. 29. 20:05
 25/29 anonim ***** válasza:
79%
mert fekete-fehéren kevesebb empátia, tolerancia és gondolkodás kell. az olyan egyszerű. jól megmondom, mert én vagyok a jó és tökéletes. és boldog. janem.
2022. júl. 29. 21:25
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy én vagyok a maradi, de amikor egyedülálló voltam, első dolgom volt kideríteni, hogy a paai nős -e? Lehetőleg akkor, amikor még nem bonyolódtam bele a kapcsolatba.

1. Semmilyen módon nem szeretnék hozzájárulni egy család szétszakadásához... Büszkébb vagyok annál, hogy elviseljem azt, hogy nem vállalnak fel.

2022. aug. 17. 00:42
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
26-os vagyok. Egyébként nem is értem, miért tesznek itt sokan úgy, mintha egy kapcsolat csak úgy megtörténne. Mintha nem ti irányítanátok, hanem valami gonosz manó vagy tudomisén. Azért nehezen hiszem el, hogy pikk-pakk körül se néztek,már benne vagytok egy szeretői kapcsolatban...
2022. aug. 17. 00:57
 28/29 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy akit lehet vinni, azt viszik. Meg ha nem veled, akkor majd mással, mert az már nem stabil kapcsolat, blabla.

De azért nekem nem lenne mindegy, ha miattam válnának el, ha a gyerekek miattam élnének külön az apjuktól. Ha más nő miatt történik, az engem nem érdekel.

Egyébként meg mit vársz egy ilyen férfitól? Hogy majd hozzád hűséges lesz? Téged is megun egy idő után, ugyanúgy félre fog lépni. Akkor te majd kit hibáztatsz? Pedig annak is te leszel az oka, hiszen rosszul választottál férfit magadnak.

2022. aug. 17. 20:04
 29/29 anonim ***** válasza:
Meg persze azért van egy olyan verzió is, hogy esetleg ezúttal tényleg szerelmes lesz. Bár ez az opció nem túl népszerű, de létezik.
2022. aug. 17. 22:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!