Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért a nő a hibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a nő a hibás?

Figyelt kérdés

Nős férfi összejött egy nővel, a kapcsolatuk kiderült

Akkor miért a szeretőt hordják el mindennek? Minden dologhoz két ember kell

2022. júl. 29. 17:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogy derült ki?Legalább akkor felvállalt?
2022. júl. 29. 18:16
 12/29 A kérdező kommentje:

Én bírom a kritikát ne aggódj, nem fogok sírni

Azért is tettem fel a kérdést 😃

Igen fel

2022. júl. 29. 18:19
 13/29 A kérdező kommentje:
vállalt*
2022. júl. 29. 18:20
 14/29 anonim ***** válasza:
80%
Én nem állnék le nős férfival, az én értékrendembe nem fér bele. Neked belefér, hogy szétzilálsz egy családot?
2022. júl. 29. 18:28
 15/29 anonim ***** válasza:
48%
Én az ilyen jellegű dolgokkal úgy vagyok, hogy én hűséges vagyok, viszont más hűségére nem tudok vigyázni.
2022. júl. 29. 18:58
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy egyértelműen az a hibás aki megcsal valakit.
2022. júl. 29. 18:58
 17/29 anonim ***** válasza:
91%

Mindhárom fél hibás valamilyen szinten. A megcsalt fél gyakran letojja a párját, persze nem mindig.

A csaló fél is hibás mert akkor ki kellene lépnie a kapcsolatból mielőtt másikba kezd.

A szerető is mondhatna nemet, de ritka esetekben nem tud róla hogy nem ő az egyetlen. Bár tény, ha a csaló keresni akar valakit, akkor úgyis talál

2022. júl. 29. 19:05
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
A megcsalt fél miert lenne hibás?a párja korrektul szakithatott is volna, igy meg kettőt is aláz egyszerre. 2 tyuk egy udvarban.a kakas meg röhög rajtuk. Csodaszép.
2022. júl. 29. 19:11
 19/29 A kérdező kommentje:

14: nagyon jól megfogalmaztad azt,amiért a kérdés megszületett : miért én szedem szét?!:D

17: pedig nagyon jól válaszolt, aki meg akarja csalni a párját úgy is megteszi

Én nen tudtam róla az elején, az,hogy nem szakítottam meg a kapcsolatot,amikor megtudtam lehet,hogy hiba volt

De általánosságban szerintem butaság a 3.felet hibáztatni,hogy “tönkre tesz egy családot”

Miért is?!

2022. júl. 29. 19:14
 20/29 anonim ***** válasza:
41%
nem ő teszi tönkre. ahova befér a harmadik, az már elég gyenge kapcsolat. és van, mikor a megcsalt fél a hibásabb ebben. ha nem törődik a párjával, persze, hogy jól esik a másiknak, ha valaki megadja neki azt, ami hiányzott. és hiába mondja bárki, hogy de akkor előbb szakíts. ez nem így működik
2022. júl. 29. 19:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!