Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egyszerre jött ki nekünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre jött ki nekünk valami odalent! Megcsalt?

Figyelt kérdés

Műtét miatt nem tudtam szexelni a párommal 1 hónapig és együtt sem élünk még, emiatt áll fent a félelmem. Azelőtt elég sokat elég intenzíven éltünk szexuális életet egymással.

Múlthéten újra együtt voltunk és utána zsinórban minden nap, nem volt semmi, tegnapelőttig bezárólag , amikor viszont az együttlét után előjött nekem aznap nekem egy kis gomba. Másnap meg is írtam neki , mire megírta hogy neki is az együttlét után állítólag ua előjött viszket és neki a makkon piros foltok is megjelentek ( küldött képet róla) . Ebből óriási vita kerekedett mert egymást vádoljuk megcsalással, a baj ott van, hogy én valóban nem voltam senkivel a lábadozásom alatt ( nem is igen tudtam volna) viszont ő egyedül él és lehetett - amikor én nem tudtam róla. nyilván lehetetlenség lenne utólag ellenőrizni, hog volt e valakivel éjjel vagy amikor épp pár óráig nem beszéltünk.

Váltig állítja, hogy nem volt senkivel és tőlem kapta el, ami viszont lehetetlen.

Mellesleg az elmúlt hónapokban voltam orvosnál és nálam minden rendben volt, műtét előtti szexnél sem jött elő vele semmi.

Azelőtt viszont elkaptam tőle többször dolgokat - előző aktusaiból hozta amiket sok idő volt kikezelni... de műtét előtt bőven rendben volt már régóta minden, szóval ez most nagyon megijeszt, teljesen megingott bennem minden!

Szerintetek is megcsalt?

Vagy van más magyarázat arra, hogy előjött ez most nekem( és neki is) a legutóbbi együttlét során?

25N

2022. júl. 25. 19:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
100%

48#

Jaj kérdező nagy bajok vannak. Azt irtuk nem csal meg, kialakulhatott nálad is. Lebetegezel hogy én hogy mondhatom azt hogy te csaltad meg. Ha ennyire nem vagy képben a testeddel és fújod a magadét akkor minek kérdezel ha semmilyen válasz nem jó. Utána írtam oké akkor ő csal meg, most egy nyomorult vagyok. De a kérdésem akkor is adott. Ha ennyire nem bíztok egymásban akkor miért vagytok együtt? A deradálást meg igazából te kezdted. Én normálisan írtam hogy lehetsz te a ludas🖐

2022. júl. 25. 22:44
 52/67 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem dobd ki. Talál nálad jobbat, nem kell téged elviselnie
2022. júl. 25. 22:58
 53/67 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tavaly volt olyan, hogy már jó ideje nem voltam nővel, és mégis gombás fertőzésem lett. Akár a WC-ről is el lehet kapni.

Máshogy nem nagyon tudom elképzelni tekintve, hogy nem voltam nővel.

A nőknél meg olvass utána ez simán lehet tünetmentes is. Tehát ha szedtél antibiotikumot vagy más miatt legyengültél, mondjuk egy kórházban simán lehet ilyen, akkor végül kijött. A férfiaknál ez sokkal látványosabb tud lenni, mint a nőknél.

43F

2022. júl. 25. 23:04
 54/67 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt gombás fertőzésem ami teljesen tünetmentes volt. Terhesvizsgálaton voltam és a mintából mutatták ki. Jelzem semmi tünetem nem volt.
2022. júl. 25. 23:44
 55/67 anonim ***** válasza:
100%

Most en ezt nem ertem amugy...

"Szerintetek is megcsalt?

Vagy van más magyarázat arra, hogy előjött ez most nekem( és neki is) a legutóbbi együttlét során?"

Leirtak vagy 100 lehetoseget neked, Kedves kerdezo! Egyiket se fogadod el? Jaa, hogy te mindenkepp abban vagy, hogy a palid a tettes,ugye? :D akkor mi a kerdes? Elkapott egy fertozest, de Te mindenkepp abban vagy,hogy megcsalt.. Mit szeretnel meg? VARJ, adok 2 tanacsot(bar igy az eddigi kommentekre adott valaszodat elnezve, nem nagyon merek, mert a vegen kihuzol telefonon keresztul engem :D)

1:LE ULSZ vele es megbeszelitek szepen, nyugodtan!

2:Szakitasz vele.

Ennyire egyszeru a tortenet.

Bar... ne haragudj, ezekutan nekem nem kellene ez a kapcsolat, ahol tudom, hogy sem nala sem pedig nalam nincs meg a bizalom...

Www.Uristenszentjozsefkiezte.hu🤦🏻‍♀️

2022. júl. 26. 02:08
 56/67 anonim ***** válasza:
100%
#56os top komment
2022. júl. 26. 04:27
 57/67 anonim ***** válasza:
100%

Rohadt meleg van! A te nunikád és az ő fütyülője is belerohadhatott (durván beleizadt) a fehérneműbe és kész a gomba. Ok legyen ő neki jött össze.

Sőt van még egy fatálisabb ok. Pont hogy hűséges volt csak a keze járt el, önkielégítés után nem tisztította meg a cerkát és ....(túrós lett)

2022. júl. 26. 04:33
 58/67 anonim ***** válasza:
100%

én kaptam el tőle, nem ő tőlem!!

Ezt mégis miből állapítottad meg?

Nőknél elég könnyen felborul a hüvelyflóra és simán kijön a gomba. Ez nem nemi betegség, bármikor bárkivel előfordulhat.

2022. júl. 26. 10:10
 59/67 anonim ***** válasza:
100%
Ha kaptál antibiotikumos kezelést, attól is be gombásodhatál.
2022. júl. 26. 11:17
 60/67 gyurlaci ***** válasza:
100%

#37 "folyton tisztálkodom"

Hát ez az dáduska!

A túlzásba vitt tisztálkodás veszélye

Az intim lemosók, hüvelyöblítők és irrigátorok nagyon népszerűek, ám ha nem megfelelően vagy túl sokszor használják ezeket, sokkal több kárt okozhatnak, mint amennyi a hasznuk. A lemosók ugyanis megbolygatják a hüvely saját, érzékeny baktériumflóráját.

[link]

[link]

2022. júl. 26. 14:15
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!