Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egyszerre jött ki nekünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerre jött ki nekünk valami odalent! Megcsalt?

Figyelt kérdés

Műtét miatt nem tudtam szexelni a párommal 1 hónapig és együtt sem élünk még, emiatt áll fent a félelmem. Azelőtt elég sokat elég intenzíven éltünk szexuális életet egymással.

Múlthéten újra együtt voltunk és utána zsinórban minden nap, nem volt semmi, tegnapelőttig bezárólag , amikor viszont az együttlét után előjött nekem aznap nekem egy kis gomba. Másnap meg is írtam neki , mire megírta hogy neki is az együttlét után állítólag ua előjött viszket és neki a makkon piros foltok is megjelentek ( küldött képet róla) . Ebből óriási vita kerekedett mert egymást vádoljuk megcsalással, a baj ott van, hogy én valóban nem voltam senkivel a lábadozásom alatt ( nem is igen tudtam volna) viszont ő egyedül él és lehetett - amikor én nem tudtam róla. nyilván lehetetlenség lenne utólag ellenőrizni, hog volt e valakivel éjjel vagy amikor épp pár óráig nem beszéltünk.

Váltig állítja, hogy nem volt senkivel és tőlem kapta el, ami viszont lehetetlen.

Mellesleg az elmúlt hónapokban voltam orvosnál és nálam minden rendben volt, műtét előtti szexnél sem jött elő vele semmi.

Azelőtt viszont elkaptam tőle többször dolgokat - előző aktusaiból hozta amiket sok idő volt kikezelni... de műtét előtt bőven rendben volt már régóta minden, szóval ez most nagyon megijeszt, teljesen megingott bennem minden!

Szerintetek is megcsalt?

Vagy van más magyarázat arra, hogy előjött ez most nekem( és neki is) a legutóbbi együttlét során?

25N

2022. júl. 25. 19:25
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
71%
Próbálja menteni a menthetőt!
2022. júl. 25. 19:27
 2/67 anonim ***** válasza:
80%
A legjobb védekezés a támadás!(a vádaskodásra értettem)
2022. júl. 25. 19:28
 3/67 anonim ***** válasza:
96%

Gombás fertőzést akár egy nyilvános mosdóban is össze lehet szedni.

Viszont. Ami mind a kettőtökből hiányzik, az a bizalom. Én inkább azon agyalnék így megéri e folytatni.

2022. júl. 25. 19:28
 4/67 anonim ***** válasza:
74%
AZ a kérdés, a kórházban hogyan tisztálkodtál: Elkaphattál egy ilyen fertőzést?
2022. júl. 25. 19:31
 5/67 A kérdező kommentje:

Én egyből elmeséltem neki normálisan mi a helyzet , eleinte nem is gondoltam más nőre, ő viszont el kezdett támadni illetve hogy mellesleg neki is kijött !

És elég nagy az egybeesés hogy előtte nem volt semmi most pedig műtét utáni egyik együttlétnél kijön !

Én nekem nem volt tegnapelőttig, neki se állítólag...

akkor nem értem hogy lett hirtelen ez, ráadásul neki kiütéssel is...

2022. júl. 25. 19:32
 6/67 anonim ***** válasza:
93%
Gombás fertőzését simán összeszedhettél, mert lehet, hogy a műtét után felborultak lent a dolgaid. Ha neki utánad jött ki, akkor tőled kapta el.
2022. júl. 25. 19:33
 7/67 A kérdező kommentje:

egy napig voltam magánklinikán nem korházban voltam.

És ne, nem kaphattam el, privát szobám volt azon az éjszakám.

Ahol mellesleg antibiotikumot is szedtem, nem vagyok hülye, tegnapelőttig addig az együttlétig semmi bajom nem volt odalent az ég világon!

Észrevettem volna ha gombám van 1 hónapja, mert régen volt már, tudom milyen.

2022. júl. 25. 19:34
 8/67 anonim ***** válasza:
92%
Keress már fel egy szakértőt, ne találgassatok!
2022. júl. 25. 19:34
 9/67 anonim ***** válasza:
60%
Valószínűbb, hogy a kórházban kaptad el, csak lappangott.
2022. júl. 25. 19:35
 10/67 anonim ***** válasza:
93%
Ha szedtél antibiotikumot attól kaphatsz gombát. Nekem is attól volt. Nem feltétlenül megcsalás.
2022. júl. 25. 19:35
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!