Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedett a párod, amikor megcsalt?
Figyelt kérdés
Hogyan változott meg a személyisége, a jelleme, viselkedése.
Mik voltak az árulkodó jelek, amikből rájöttél, hogy biztosan félrelép.
Akikor megcsaltak a kollégája testvérével tették. Eszembe nem jutott, hogy nem barátilag járnak össze.
2022. júl. 23. 23:43
2/9 anonim válasza:
Az exvőlegényem megcsalt. 1 éjszakás volt allítólag, akkor ismerte meg. Azonnal elmondta utána, időm se volt megfigyelni. Természetesen szakítottam.
2022. júl. 24. 00:39
3/9 anonim válasza:
Klasszikus telefendugdosasból jöttem rá. Persze hárított, végül annyit nyögött be, hogy másfél ingerekre is szüksége van, nemcsak a tőlem jövőkre.
Azóta tőlem nem mennek felé az ingerekre!
2022. júl. 24. 08:42
4/9 anonim válasza:
Erezni, hogy nem ugy olel, hogy olykor rideg. Tobbet telefonozik, aztan meg igyekszik minel ovatosabb lenni, h ne vedd eszre
2022. júl. 24. 11:11
5/9 anonim válasza:
Volt olyan, hogy távolságtartóbb lett, és mindenféle fizikai vagy érzelmi közeledésemet elutasította. Viszont olyan is volt, hogy hirtelen nagyon közeledett, nagyon akart beszélgetni, nagyon kompenzált.
A legnagyobb árulkodó jel, amiből rájöttem, hogy nem is titkolta, nyíltan csapta a szelet más nőknek a közösségi médián... Miután már rátaláltam a fiókjaira, elég könnyű volt észrevenni.
2022. júl. 24. 17:39
6/9 anonim válasza:
Reggelente 1órával korábbi munkábaindulás,este folyamatosan túlóra,valamikor hajnalig,hazaérkezésnél nem lehetett hozzáérni,mert hogy ő fáradt,büdös,koszos,holott nem volt az.Gyorsan elment tusolni,evett,érdemben beszelgetni nem lehetett vele,kiabálás lett mindig a vége mert nem tetszett semmi amit mondtam,a telefonját mindenhova vitte,szex nem volt mert fáradt volt szegény,de jóval előbb kelni hajnalban,tusolás,hekto spray,és indulás nem volt neki fárasztó.Ilyen olyan indokokkal vitte a váltóalsókat a melóhelyre,holott semmi szüksége nem lett volna rá,telefonszámlája 3szorosa lett,a jegygyűrűt soha nem hordta,azt kamuzta hogy nem lehet ékszert hordani,minden nős kollégája hordta a gyűrűt,de mások is ekszereket órát stb...Úgy nagyjából ennyi.
2022. júl. 25. 09:57
7/9 anonim válasza:
Szintén telefondugdosás,gyakrabban kaptam kissebb-nagyobb ajándékokat,viszont szexet jóval kevesebbet.A váltóbugyik szintén játszottak nálunk is,és megszaporodtak a talik a barátnőkkel
2022. júl. 25. 13:09
8/9 anonim válasza:
Érzékenyebb lett, pontosabban, mindenre agresszívabban reagált. Leginkább vezetés közben vettem észre, és úgy beszélt mindenkivel ahogy azelőtt még soha. Gyanús kimaradások, és egyebek. Végül félig bevallotta, hogy aludt nála de nem történt semmi. Később miután szakítottam, újra megpróbáltuk. 10 hónapig ment, de észrevettem hogy ismét összejárnak. Azóta elköltöztem, letiltottam mindent és mindenkit aki közös ismerős. Jelenleg azon vagyok, hogy egy új helyre költözzek újrakezdeni mindent.
2022. júl. 27. 11:42
9/9 anonim válasza:
Eltávolodott,de csak akkor mikor már két hónapja udvarolt a csajnak,
addig nem vettem észre semmit,még a szex is jó volt ugyanúgy.
Igazából mivel neki én voltam az első, megértettem hogy
sok év után,talán vágyott arra is hogy mással is kipróbálja milyen.
Mikor rákérdeztem bevallotta. Mondtam hogy döntsön, mert én még
mindig szeretem,de ha ő ne makkor menjen.
Két nap után szakított a csajjal, és azóta is együtt vagyunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!