Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért akkora durranás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora durranás a megcsalás?

Figyelt kérdés
Ha csak szex volt és semmi több, akkor miért fáj ez a másik embernek? Miért ok ez a szakításra/válásra? Miért zavarja a másikat az, hogy az ember valaki mással szexel?
2022. júl. 23. 02:22
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

26. Az első szex már házasságtörés, ha nem a házastársával követi el az illető. Magyarabbul megcsalás. Az oltár előtt hűséget fogadnak. Miről beszélünk?

"házasságtörés: a házassági hűséget sértő szexuális kapcsolat"

2022. júl. 24. 22:28
 32/41 anonim ***** válasza:
Kérdező, azért, mert te így állsz hozzá, másnak miért kéne? Itt az a baj, hogy olyan szinten tompa vagy, hogy nem fogod fel, mit írnak a többiek.
2022. júl. 24. 22:37
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Mivaaan? Még jó, hogy elválok. Mit nem értesz azon, hogy először meg kell beszélni a problémákat, utána ha nem oldódik meg, akkor lehet elválni? Olyan nincs, hogy valaki szeret és velem akar lenni, de mégis megcsal. Mondja meg akkor, hogy figyelj, ez meg az nem tetszik a szexben, kérlek tudnál változtatni? Aztán ha én b.szok rá, mit akar, akkor igenis hagyjon ott és keressen mást.

Ja és nehogy azt hidd, hogyha egyszer megtörténik, akkor utána az soha többet nem fog. Ha bevallja neked/kiderül, te meg megbocsátasz, akkor azt fogja gondolni, hogy na ez ilyen könnyen ment, akkor legközelebb is megteszem, azt is elnézi úgyis, vagy max úgy intézem, hogy ne tudja meg.

De nekem mindegy, hogy téged hogy csalnak összevissza vagy te hogy csalsz, engem biztos nem fogsz megcsalni, mivel nekem hűséges párom van, ha nem lenne az, menne a levesbe, mint minden normális embernél menne :)

2022. júl. 24. 22:41
 34/41 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenki úgy áll hozzá, ahogy akar. Én csak kíváncsi voltam, hogy egyesek miért folyamodnak azonnal váláshoz. Én azért is megbocsátanék, mert szerintem az ember alapvetően poligám és nem monogám, az utóbbi főként az egyház által létrehozott konstrukció.
2022. júl. 24. 22:44
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Jó tudni. Ne fèlj, találsz bőven olyat, aki minden szemrebbenés nélkül szétcsal. Na, őket keress és bocsáss meg nekik jó szívvel. ;)
2022. júl. 24. 22:49
 36/41 anonim ***** válasza:
54%

Amúgy azt hogy gondolod, hogyha megcsal a párod, akkor utána jó lesz a szexuális életetek?

Tehát a férjem megdug valami szexi lányt egy buliban, majd miközben mi szexelünk, rá fog gondolni? Mert van egy friss emléke, úgyhogy már nem az én unalmas pofámat meg testemet nézi, hanem becsukja a szemét és arra a 18 éves csajra gondol, hogy hogyan oboázott neki? Ettől aztán nagyon jó lesz nekem is, valóban :D Aztán ha már kezdenek fakulni az emlékei, jöhet az újabb félrelépés.

Az ember poligám? Az embert az különbözteti meg az állattól, hogy mi tudunk erkölcsi döntéseket hozni. Az ősember megerőszakolta simán az asszonyokat, ma már ilyet nem csinálunk, még ha akarjuk se (jó esetben). Ha megházasodsz, akkor örök HŰSÉGET is fogadsz. Ezt szerintem nem nehéz betartani egy normális értékrenddel.

De ne aggódj, kapkodni fognak utánad a férfiak, ha megtudják, hogy bármikor megcsalhatnak téged következmények nélkül ;)

2022. júl. 25. 09:18
 37/41 A kérdező kommentje:

Nem tudom, én nem gondolkodnék olyasmin, hogy amikor velem szexel, akkor a másik nőre gondol, mert attól, hogy vele is kefélt egyszer, még nem lesz nálam automatikusan jobb.

"De ne aggódj, kapkodni fognak utánad a férfiak, ha megtudják, hogy bármikor megcsalhatnak téged következmények nélkül ;)"

Őőő, nem? Nyilván nem ez az ideális és nem is így kezdenék egy kapcsolatot, csak én személy szerint nem válnék el egyből, ha kiderülne, hogy egyszer megdugott valaki mást. Egy szóval sem írtam, hogy örülnék neki, de nem lenne örihari a részemről.

2022. júl. 25. 10:22
 38/41 anonim ***** válasza:
26%
Mi ezt letisztáztuk Tudom hihetetlen,de azt mondta a nejem,esze ágában sincs elhagyni,és csak szimpátia van köztük a partnerével. Engem szeret,de ővele negyon jó a szex.Ha én nem tudom felülmúlni a partnerét,nincs jogomban megtiltani attól a nejemet,hogy élvezze ő is. Válás szóba sem került
2022. júl. 25. 13:21
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Abban az esetben ha házasságban valaki felredug,akkor válallja a következményeit.A bizalom soha az életben nem fog tudni visszaépülni,akárhogy is dolgozik rajta a megcsaló fél.Az nélkül meg nincs ertelme együtt élni.A másik megalázva,feleslegesnek érzi magát.Ezert is nagy dráma!És baj ha ezt nem érted.A másik,ha valaki simán felredug mert az csak szex,akkor batorsága miért nincs előtte azt megkerdezni a párjától,hogy benne lenne e a nyitott kapcsolatban,mert szexelni akar mással is,egyszerűbb lenne,és egyenesebb.
2022. júl. 25. 13:29
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Én csaltam már meg exemet. Ha már odáig eljutottam, akkor annak oka volt. Mégpedig az, hogy a kapcsolatunk szar volt. Megcsaltam és eszem ágában sem volt helyrehozni. Akkor én már rég elengedtem a dolgot, tudtam, hogy szakítani fogunk, csak húztam a dolgot, magam sem tudom, miért, ma már nem így csinálnám, előbb szakítanék. Addig küzdöttem, amíg tudtam, aztán feladtam, na akkor történt a megcsalás is. Ő akkor még meg akarta oldani a dolgot (de inkább csak félt egyedül lenni), de én nem mentem bele, szakítottam, hiszen ha idáig eljutok, akkor nincs visszaút.
2022. júl. 25. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!