Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért akkora durranás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora durranás a megcsalás?

Figyelt kérdés
Ha csak szex volt és semmi több, akkor miért fáj ez a másik embernek? Miért ok ez a szakításra/válásra? Miért zavarja a másikat az, hogy az ember valaki mással szexel?
2022. júl. 23. 02:22
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Köszi a részletes választ!

De mi van akkor, ha egyszer unalmas lesz mindig ugyanazzal a személlyel szexelni?

2022. júl. 24. 13:44
 22/41 anonim ***** válasza:
17. Na ja, a megcsalással lehet olyan lelki traumát kap, aminél a 2 hét fekvés jobb.
2022. júl. 24. 17:58
 23/41 anonim ***** válasza:
Össze se kellett volna házasodni! Nyomorultak!
2022. júl. 24. 18:09
 24/41 anonim ***** válasza:

Jó lett volna talán kiélned magad házasság előtt, ha ennyire igényed van rá.

Nekem volt rövidebb kapcsolatom, hosszabb kapcsolatom, egyéjszakás kalandom, barátság extrákkal kapcsolatom, cél nélküli flörtölések, csók idegenekkel bulikban, stb. Majd szépen megértem arra, hogy komoly kapcsolatot szeretnék, lehetőleg olyat, akivel együtt is maradok egy életre, kész voltam dolgozni is magamon és a kapcsolaton is. Csak ebben az állapotban voltam hajlandó párt keresni és belemenni kapcsolatba. Így tanultam meg, hogy számomra az egyéjszakás kaland csak a filmekben néz ki jól, a valóságban nekem nem jó, hogy mindenki mást szeret a szexben, hogy milyen kötelék kell ahhoz, hogy jól bánjon velem az ágyban, hogy mit szeretek én, stb.

Erre nem mindenkinek van igénye, de mivel te arról fantáziálsz, hogy a házastársadon kívül másokat is dugsz, így illett volna ezt megtenned szingliként. Azért ha voltál minimum fél évig szingli, akkor megtehetted volna, hogy 1-2 kalandban részt vegyél. Nekem már fel sem merül, hogy egy random emberrel szexeljek, akkor sem, ha jól néz ki, mert nem mozgat meg, fiatalon megmozgatott, kipróbáltam, rájöttem, hogy mindennél jobb és többet ér, ha szerelmesen szexel az ember. Én őt sosem unom meg. Ha a szexet mégis kicsit megunom, akkor majd vele, a szerelmemmel fogok újítani, kísérletezni, nem felrúgom az esküt, amit tettem házasságkötéskor, meg nem alázom meg, nem bántom meg csak azért, mert kicsit unom a szokásos pózokat. Engem csaltak már meg, tudom, milyen érzés, több, mint egy évembe telt felállni.

Szóval vagy kiéled magad fiatalon (ha kiakarod, nem mindenki így akarja illetve ez a szó mindenkinek mást jelent), és addig nem házasodsz meg, vagy akkor már a feleségeddel maradsz és csak vele szexelsz, vagy elválsz és akkor mehet a jobbra balra kefélés. Te döntesz. (Az elsőről persze már lecsúsztál)

2022. júl. 24. 21:08
 25/41 anonim ***** válasza:
Utolsó korrekt!
2022. júl. 24. 21:11
 26/41 A kérdező kommentje:
Elméleti volt a kérdés, én például nem csinálnék belőle akkora ügyet, ha megcsalna a párom, és csak kíváncsi voltam, hogy másoknak ez miért ilyen nagy durranás. Szerintem egy egyszeri szex a titkárnővel vagy asszisztenssel még nem ok a házasságtörésre, ha az jól működik és irántam táplál mély érzelmeket. Nem mondom, hogy nem lenne vita belőle, de elválni nem válnék el, kivéve ha szerelmes lesz vagy rendszeresen csalna.
2022. júl. 24. 21:53
 27/41 anonim ***** válasza:
A titkárnővel, akivel utána rendszeresen találkozna munka miatt továbbra is :D De persze csak egy alkalom, nem ismétlődik meg soha... :D
2022. júl. 24. 21:57
 28/41 A kérdező kommentje:
Rossz példát mondtam, akkor pl. egy buliban.
2022. júl. 24. 22:11
 29/41 anonim ***** válasza:
Kinek mi, én biztos elválnék, ha a férjem előbb megdug egy random csajt egy buliban, minthogy velem megbeszélte volna, hogy nem elégíti ki a szexuális életünk.
2022. júl. 24. 22:22
 30/41 A kérdező kommentje:
29: pont ezt nem értem. Miért válnál el egyből? Létezik olyan opció is szerintem, hogy leültek megbeszélni, hibákat mindenki elkövethet. Lehet az eset után felpezsdül a szexuális életetek. Én így állok hozzá.
2022. júl. 24. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!