Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Adjak neki meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Adjak neki meg egy esélyt?

Figyelt kérdés
A párom telefonjában láttam, hogy egy lánnyal igencsak flörtnek kinéző beszélgetést folytatott. Képet is kért a lánytól, miután a lány felhozta témának a mellét. Nagyon elvagyok keseredve és napok óta őrlődök ezen, de nem tudom mi tevő legyek. Párom próbálja helyrehozni a dolgokat köztünk, látom rajta, hogy őszintén szeretné mégis bennem van az, hogy újra megcsinálná.

2022. júl. 19. 00:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne adj
2022. júl. 19. 00:12
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Ez sokkal aljasabb, mintha egy buliban egyszer félredugott volna. Persze, most fél, hogy elhagyod, de az ilyet nem szabad visszafogadni.
2022. júl. 19. 00:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Magyarán félre akart ...ni. Hát innen nehéz a visszaút. Ha csak úgy "na jó megbocsájtok"-kal zárjátok az ügyet attól a probléma gyökere még fennmarad és újra előfordul. Jobb lenne a mélyére ásni, miért is akart megcsalni, mi miatt tette.
2022. júl. 19. 00:17
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Ha egy nő a melleirol beszel sajnos pasireflex a kivancsiság hogy felébred.

Tiltsa le.

Ha nem teszi ott a baj.

2022. júl. 19. 00:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam/ próbálok jelenleg is a mélyére ásni. Elmondása szerint a lány régen nagyon megbántotta az elején kiosztotta, elmondta hogy van barátnője utánna pár nappal később jött a flört, amit a lány kezdett el de persze a kedves párom folytatta. Az elmúlt időszak igen csak nehéz volt nekünk több szempontból is mégis azt hittem hogy sikerült megoldanunk de ezek szerint mégsem ha más után kutatott.
2022. júl. 19. 00:20
 6/8 anonim ***** válasza:
12%
az nem a melle volt! Nincs is melle!
2022. júl. 19. 00:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Farka iranyit.

Sajna nem szeret teged

2022. júl. 19. 01:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Atver teged. Azt hiszed, hogy szeret, de nem. Ki van zarva, hogy szeret teged. Csak ugy tesz.
2022. júl. 19. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!