Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora durranás a megcsalás?
Ha ez nem sportszerűen űzött félredugás, hanem csak kisiklás, akkor tényleg meg kell próbálni túllépni rajta. Sokszor olvastam, hogy a megcsalás gerinctelen dolog, először váljunk el, és utána keressünk mást. Tény, hogy nem szép dolog félrelépni, de elválni egy másik miatt, akit alig ismerünk? Jó, tudom, itt mindenki ellenáll a kísértésnek. Legmélyebb tiszteletem.
N
"A tárgyat le tudom lakatolni, de a páromat nem, mert szabad ember."
Szabad ember, éppen ezért van joga az érzéseihez, és joga ahhoz a döntéshez, hogy kidobjon a piicsába, ha visszaélsz a bizalmával és megcsalod.
Részemről úgy vagyok vele, hogy ha mással akar szexelni, az rendben van, de akkor máshoz menjen haza, más várja haza vacsorával egy szépen berendezett és szépen rendben tartott otthonban, más hallgassa meg esténként, amit el szeretne mesélni, más masszírozza meg a hátát és a lábait egy fárasztó nap után, és ha netalán valaha bármi baleset vagy betegség történik vele, akkor másik nő legyen mellette, aki szeretettel és lelkiismeretesen ápolja - akár napokig, akár hetekig, akár évekig.
Szabadok vagyunk, nem kell tartani magát a szövetséghez, amit kötöttünk, de akkor én is ennek megfelelően élem onnantól fogva az életemet.
Mindig oka van a megcsalásnak. Én nem ismerek olyat, aki azért lépett volna félre, mert szimplán csak mással is akar szexelni, oké otthon is megkapja de mással is akar. Olyat igen, ha otthon nem kapja meg (nem az, hogy 2 hétig nem). De mi az oka annak, hogy otthon nincs szex? Szülés után 6 hétig nem is lehet, ezt tudd. Utána is lehet, hogy egy ideig nem akarja a nő, vagy fáj neki. Vagy amit mondasz, az antidepi, amit amúgy nem úgy kéne használni, hogy elkezded és évekig vagy soha többet abba se hagyod, hanem szeded, jársz terápiára, majd csökkented az adagot, végül elhagyod. Valami kompromisszum akkor is kell, ha szex nincs is, néha kézimunka, orál, akármi. Nekünk is van olyan fizikai dolog (nem fejtem ki) ami miatt nem mindig jön össze, kicsit tervezni kell és így most heti egy van, mindketten elfogadtuk és nem lépünk azért félre, mert jaj csak heti egy van... Ha meg tartósan van az hogy semmi szex és nincs egészségügyi (akár lelki egészség) oka, akkor igenis jobb elválni. Mert akkor nem jó a kapcsolat. Mert mi a terv? Pl az asszony nem szexel csak évi 2x, neked heti 3 ra van szükséged, de beéred havi egy lánnyal? Az asszony meg nézze ezt el neked?
Hogy mi a baj a megcsalással? Én nem hiszem el, hogy ezt valaki tényleg nem érzi, nem tudja... Sosem voltál még olyan szerelmes, hogy azt érezd, hogyha a párod most lefeküdne mással, akkor neked ez rosszul esne? Monogám vagyok, nyilván ezt várom el a másiktól is. Ha rossz a kapcsolat, szakítsunk és akkor mehet a k.rás összevissza. És de, én elválnék még pici gyerekekkel is, ha megcsalna. Mert az én értékrendembe nem fér bele.
Amúgy meg ha minden jó, de tényleg, akkor egyszerűen nincs igénye rá az embernek, hogy megcsalja. Pl én nagyon önbizalom hiányos voltam tiniként. Volt egy párom. Elmentem házibuliba, ott volt egy srác, aki mondta, hogy tetszem neki és próbált megcsókolni, ölelgetett stb. Nos az egómnak jó volt, ha nincs párom, tuti csókolózok vele, de volt és szerettem így elhajtottam a srácot. Pedig "csak csók", hát nem csak, mert az is árulás, megcsalás. Most hozok egy másik példát, ha elmész bulizni a párod nélkül és idegenekkel táncolsz (nem ilyen állat módon, csak simán), az nem megcsalás. De nekem még erre sincs igényem. Nem akarom, hogy odajöjjön valami random srác, még ha jól is néz ki, nem akarok táncolni, flörtölni, nem azért, mert a páromnak rosszul esne, hanem mert nekem annyira jó a kapcsolatom, annyira szeretjük egymást, hogy ő az egyetlen, akivel a hátralévő életemben táncolni szeretnék.
Nem tudom, milyen volt a gyerekkorod, meg most milyen életet élsz, mik a tapasztalataid a párkapcsolatokban, de egészségtelen, ahogy erről gondolkodsz. Kivéve, ha nyitott kapcsolat párti vagy, de akkor az meg nem megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!