Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem szeretője lettem. Vissza tudom szerezni?
Szóval adott egy 5 éves párkapcsolat (2 éves kisgyerekkel), aminek az exem úgy vetett véget, hogy találkozott egy lánnyal, aki megcsókolta őt, ezt elmondta nekem, szakítottam vele, elköltöztem a gyerekkel, ő meg aznap este lefeküdt a csajjal. A csaj jelenleg nála lakik, a kapcsolatuk nem éppen jó, sokat veszekednek. Egy alkalommal lefeküdt velem, mikor a gyerekért mentem hozzá, hogy hozom haza. Azt elmondta a lánynak, aki vele maradt de nem enged minket találkozni. Ma találkoztunk a csaj tudta nélkül, amit aztán elmondott neki, viszont ismét lefeküdtünk egymással. (Ezt már egyenlőre nem mondta el neki)
Azt mondta szeret, de nem akarja miattam összetörni a csajt, és hogy ha szakít vele akkor a csaj hibája legyen, ne én miattam kelljen dobnia. Jelenleg az első megcsalás óta a szexuális életük is romlott.
Jelenleg felajánlotta azt, hogy legyünk szeretők. A kérdésem a következő, vissza tudom-e hódítani? Ha igen hogyan? Kérlek ne írjatok bántó megjegyzéseket, tudom hogy nem helyes, viszont én szerelmes vagyok belé és nagyon szeretném ha a családunk újra összeállna.
"hogy ha szakít vele akkor a csaj hibája legyen, ne én miattam kelljen dobnia."
Gyáva, aljas, nem vállalja a felelősséget.
Erre csak azt tudom írni, hogy ő is ugyanolyan buta és hiszékeny mint te. A közös farok ezzel tisztában is van. És élvezi, hogy mind a kettőtöket hülyének nézheti,és még ki is van elégítve közben két oldalról is. Melyik kakas mondana le erről, amíg simán hagyják a tyúkok bolondítani magukat neki?
Vastag bőr van a képén, ha 5 év és egy gyerek után ezt tudja felajánlani!
Tehát te néha dughatsz vele, de a 3 hete összeszedett nőjét nem akarja megbántani.
Gratulálok nektek, sok boldogságot!
belegondoltál abba, hogy mit művelsz? A pasid csak megcsókolt valakit, ami miatt te gyerekestűl elhagytad. Te meg most dugni jársz hozzá... Legalább a saját magad életében történt törésekből tanulhattál volna, hogy ne tegyed meg ugyanezt mással.
Egyébként megsúgom, ha szakítana a csajjal, és újrakezdenétek, egy éven belül lenne újabb megcsalás.
Azt mondod, hogy ő nem ilyen, hát eddig két kapcsolatban kétszer ezt csinálta...
Minek fogadnálak vissza, ha a nélkül, ingyen qúrhatlak, a másik csaj mellett?
Amúgy hol laksz, hogy nincs más férfi a környéken, aki megrakna?
Dehogynem megy bele. A csalódás már megvolt, de még mindig nem elég, hogy lásson is a kérdező. Teljes mértékben elvakult. A pasi azt tesz vele, amit csak akar. A főhősünk meg mindjárt lábat tàr neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!