Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem szeretője lettem. Vissza tudom szerezni?
Szóval adott egy 5 éves párkapcsolat (2 éves kisgyerekkel), aminek az exem úgy vetett véget, hogy találkozott egy lánnyal, aki megcsókolta őt, ezt elmondta nekem, szakítottam vele, elköltöztem a gyerekkel, ő meg aznap este lefeküdt a csajjal. A csaj jelenleg nála lakik, a kapcsolatuk nem éppen jó, sokat veszekednek. Egy alkalommal lefeküdt velem, mikor a gyerekért mentem hozzá, hogy hozom haza. Azt elmondta a lánynak, aki vele maradt de nem enged minket találkozni. Ma találkoztunk a csaj tudta nélkül, amit aztán elmondott neki, viszont ismét lefeküdtünk egymással. (Ezt már egyenlőre nem mondta el neki)
Azt mondta szeret, de nem akarja miattam összetörni a csajt, és hogy ha szakít vele akkor a csaj hibája legyen, ne én miattam kelljen dobnia. Jelenleg az első megcsalás óta a szexuális életük is romlott.
Jelenleg felajánlotta azt, hogy legyünk szeretők. A kérdésem a következő, vissza tudom-e hódítani? Ha igen hogyan? Kérlek ne írjatok bántó megjegyzéseket, tudom hogy nem helyes, viszont én szerelmes vagyok belé és nagyon szeretném ha a családunk újra összeállna.
Szerelmes lehetsz, vissza is hódíthatod, de őszintén minek? Már bemutatta, hogy valójában milyen. És azzal is tisztában van, hogy te milyen megvezethető vagy. Idővel megint átbssza a fejed.Minek erre felesleges időt pocsékolni? Szedd már össze a maradék önbecsülésed. Minek kell önként kardba dőlni?
Miért nem vagy hajlandó látni, hogy milyen ember a gyereked apja? Te hiába szereted, részéről ez nincs viszonozva, csak élvezi, hogy két nőt dughat egyszerre. Igen, dugja a másikat is, csak éppen nem köti az orrodra a valóságot. Csoda nem lesz kiscsillag, azt hiába várod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!