Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretője vagyok egy házas férfinak, nekem párkapcsolatom van. Egyik szavával azt mondja szurkol azért hogy helyrehozzuk a dolgokat a párommal, de közben a következő találkozásunkat szervezi. Miért? N35
Figyelt kérdés
2022. jún. 21. 18:16
1/28 anonim válasza:
Én hasonló dumát tapasztaltam, ezért kiléptem a szeretői státuszból
2/28 A legrosszindulatúbb válasza:
Talán dugni akar? Ba dum tss!
3/28 Szilvilaszlo válasza:
Ha mindkettőtöknek jó,akkor neváltoztass. Ha neked valamiert nem jó igy, akkor mindenképp hagyd.Persze csak szerintem.
4/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit gondoljak. Engem végképp nem foglalkoztat az ő házassága. Igazából egyelőre ez így nekem megfelelt eddig csak ma elgondolkodtam ezen.
2022. jún. 21. 18:24
5/28 anonim válasza:
Hát nem értelek kérdező...ha neked így jó, akkor nem lehet, hogy neki is? Miért akarod kisajátítani és elbolondítani, hogy téges szeresse és hagyja el a feleségét? Dugjatok, amíg ez jól esik
6/28 anonim válasza:
Azért mondja ezt mert így neki kényelmes.
Megmaradsz neki, nem lesz balhé se, mindenki marad a pozíciójában, mindenki dug és boldog.
Brilliant logic.
7/28 anonim válasza:
Ha jóban vagy a pároddal, addig is nem tart attól, hogy lebuktatod.
8/28 A kérdező kommentje:
Ez oké, de ha én helyrehozom a párkapcsolatomat nyilván nem lesz szükség szeretőre...
2022. jún. 21. 18:54
9/28 anonim válasza:
8
Ha tényleg helyre akarod hozni, akkor miért szexelsz mással?
10/28 A kérdező kommentje:
De nem ez a lényeg. Mint írtam nekem ez így megfelel. Azt nem értem miért foglalkoztatja őt az én párkapcsolatom. Nem akarom lebuktatni, nekem ez szexről szól csak.
2022. jún. 21. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!