Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki házas ember szeretője lett, honnan tudtad, hogy van nála esély? Kritikát hagyjuk, nem fogok rá reagálni!
Baratnom vett el egy kisgyerek es egy baba mellől egy apát. A srácot ismerem.(bnőm munkahelyej ranyomult a pasira)
A srác olyanokat mond hogy eleve nem is akart gyereket a nője atverte hogy fog.gatlot szed igy lett az elso gyerek. A 2.rol valahogy nem.nyilatkozik.
Folyamat áldozatnak állitja be magát hogy ő nem akart semmit meg a nőtől se akart semmit.
Bnom miatt el.is váltak a csaladi házukat az asszonyra gyerekekre hagyta korrektsegbol. Ill igy nem kell gyt t fizetnie.
Bnommel osszejott egyutt éltek egy darabig, aztan bnőm kidobta🤣
Mit nevezel lépésnek? Attól még, hogy házas ugyanúgy viselkedik, mintha egyedülálló lenne. Flörtöl, megérint, szexuális utalásokat tesz, ír/hív stb.
Amúgy nem olyan felemelő szeretőnek lenni, nem értem, hogy ez neked miért kellene. Hidd el nagyon megalázó tud lenni, hogy tudod, hogy csak második vagy, és sosem fog hozzád hazamenni, mindig neked kell megalkudnod, neki sosem.
Nem is akartam, hogy esélyem legyen nála.
Legbelül mélyen lenéztem, és úgy voltam vele, mint a zsiráffal: szép, szép, de otthonra nem kéne.
Soha nem gondoltam, hogy ide jutok. Nem szexuális utalást tesz, lelkileg kerültünk közel. Tudom, hogy soha nem lehet az enyém, de eljutottam arra a szintre amit soha nem hittem volna mert mindig említéltem, hogy akár szerető lennék, de szeretném őt szeretni, kiadói azt ami a lelkemben van.
Előítélhettek, én sem vagyok erre büszke, soha nem hittem, hogy lesz férfi ennyire fontos az életemben.
Nem jutottunk el eddig egyébként, csak lelkileg nagyon egy hullámhosszon vagyunk és látom, hogy próbál erős lenni, de szerintem nem fog neki menni. Nagyon nehéz ez így, szégyellem is magam, ugyanakkor semmi másra nem vágyom, csak hogy szerethessem ( nem szexuálisan értem)
Jó, de miért akarsz szerető lenni? Sokkal jobban fog fájni, mint elképzelni tudod!
Ha racionálisan gondolkoznál, akkor azt kellene mondanod, hogy ok, majd ha nem leszel kapcsolatban bármi is történhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!