Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki házas ember szeretője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki házas ember szeretője lett, honnan tudtad, hogy van nála esély? Kritikát hagyjuk, nem fogok rá reagálni!

Figyelt kérdés
Miből tudtad, hogy összejönne veled? Még mielőtt lépett volna.
2022. ápr. 24. 13:59
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
100%

Én a másik oldalról, mint feleség oldalról tudom megközelíteni ezt a viszonyt... akinek egyedülálló szeretője van immár 1,5 éve...

Ez egy nagyon nehéz dolog... az elején nem is gondolnád, hogy mik a következményei egy ilyen kapcsolatnak... Ahogy olvastam a soraid ránk is ugyanezek a dolgok jellemzőek... sajnos lelkileg nagyon közelkerültünk egymáshoz...hiányzik ha kimarad 1-2 nap találkozás...

Nem vagyok büszke, sosem gondoltam, hogy valaha ilyet átélek.. Különböző szakaszai vannak ennek a viszonynak is... először tetszenek a bókjai, a törődés, szeretet amit kapsz... A találkozások... Aztán onnantól kezdődik a nehezebb része mikor már mindketten odavagytok egymásért és már mindent megteszel azért hogy újabb és újabb találkozás létrejöjjön amihez otthon sajnos kikell találj egyéb sztorikat ahoz hogy azok a közös talik megvalósuljanak....Nagyon sok pozitív és negatív oldala is van... A negatív oldala, hogy tudom hogy mi nem lehetünk egy pár... A férjemmel sok konfliktusunk van mert egy idő után eltávolodtunk egymástól hisz két embert nem tudsz igazán szeretni... Talán most vagyok a legnehezebb szakaszban... Próbálom valahogy helyrehozni a házasságom de borzasztó nehéz így h a szívem most másé.... viszont a gyermekem is ott van és muszály mérlegelni... De a szívem kitudna szakadni a helyéről..

😔

2022. ápr. 26. 16:02
 22/40 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó,és miért nem a férjeddel való kapcsolatodba feccölöd az energiádat? Nem rosszból kérdezem
2022. ápr. 26. 16:36
 23/40 A kérdező kommentje:
22. Nem mindig menthető minden, van, amikor már késő.
2022. ápr. 26. 16:42
 24/40 anonim ***** válasza:
78%
De akkor nem maradna a férjjel hanem el válna.
2022. ápr. 26. 16:49
 25/40 A kérdező kommentje:
Azért a házasság közel sem olyan egyszerű, mint a járunk és te balra én jobbra ...
2022. ápr. 26. 16:55
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem, csak jó a masik szemszögét is látni. Miert van a férjjel ha közben másba szerelmes. A gyerek csak ideig-oraig lehet kifogás. Szeretőktől viszont gyakran hallani hogy szeretnének komolyabbat,de a házas fél lekkoppintja
2022. ápr. 26. 16:58
 27/40 anonim ***** válasza:
72%

Voltam hasonló cipőben évekkel ezelőtt. Minden egy pillanat alatt történt, nem is volt időnk gondolkodni, hogy most szeretők leszünk-e vagy sem. Sokan elítélik a szeretői létet, és bár valóban méltatlan helyzet, de ez bárkivel megtörténhet, nehéz a szívnek diktálni olykor.

"Miből tudtad, hogy összejönne veled? Még mielőtt lépett volna."

Nos mint írtam, hirtelen jött az egész, de az idő előrehaladtával éreztem, hogy van esély, mert a házassága már előttem is haldoklott, és a két fél nagyon boldogtalan volt benne. Bár sokszor bizonytalanság kerülgette, meg vissza-vissza lépett, mert, hogy a gyerekek egy erős kötelék, és persze el kellett odáig jutni, hogy döntés szülessen, de addig sokszor a poklok poklát éltem át. Azóta pedig minden a helyére került. Ő mert váltani és a a boldogabb életet választani. Hát ennyi.

2022. ápr. 26. 21:02
 28/40 anonim válasza:
86%
Nem mondom hogy nem volt olyan hogy azt mondta a férjem hogy összepakol és elmegy... Olyankor megijedtem mindig hogy mi lesz akkor azután? Teljes pánik... Persze aztán nem történt semmi... Azóta is vagyunk de nagyon nehéz... Eddig elitéltem a szeretői viszonyt... De aki benne van csak az tudja a miértjét... Innentől nem ítélek el senkit aki beleesik a "csapdába" mert nem tudjuk kinek mi van a családi hátterében... Nekem voltak hiányok amire mindig is vágytam de a férjem nem olyan beállítottságú és ha közbe el is mondtam neki h mi bánt nem foglalkozott vele... Majd belecsöppent a másik fél az életembe és minden amire vágytam azt ő tőle kaptam/kapom meg.. Ami a legrosszabb ebben a viszonyban hogy ráadásul egy baráti társaság vagyunk... Bele se merek gondolni hogy így mi lesz később... Jelenleg nagyon elhalványultak az érzelmeim a férjem iránt, nehéz minden amit vele kell... De próbálom valahogy visszahozni ha visszatudom azokat az érzéseket... csak tudom h addig nem megy míg ott a harmadik fél... 😔
2022. ápr. 26. 21:14
 29/40 NTBS ***** válasza:
55%
Egyértelmű utalásokat tesz.
2022. okt. 5. 14:21
 30/40 anonim ***** válasza:
52%

Szobák te már gondolatban a szeretője vagy,holott még semmi konkrét nek történt közetetek

Ha abban sem vagy biztos, hogy lenne nála esélyed (a kérdésben ez áll), akkor kár így felvázolni a mindkét részről égő hatalmas tiltott szerelmet,mert koppanhtasz is. Szinte biztos, hogy ha érez is vmit ő nem ugyanígy éli meg mint te,hisz neki már van háttere.

2022. okt. 6. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!