Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki házas ember szeretője lett, honnan tudtad, hogy van nála esély? Kritikát hagyjuk, nem fogok rá reagálni!
Én a másik oldalról, mint feleség oldalról tudom megközelíteni ezt a viszonyt... akinek egyedülálló szeretője van immár 1,5 éve...
Ez egy nagyon nehéz dolog... az elején nem is gondolnád, hogy mik a következményei egy ilyen kapcsolatnak... Ahogy olvastam a soraid ránk is ugyanezek a dolgok jellemzőek... sajnos lelkileg nagyon közelkerültünk egymáshoz...hiányzik ha kimarad 1-2 nap találkozás...
Nem vagyok büszke, sosem gondoltam, hogy valaha ilyet átélek.. Különböző szakaszai vannak ennek a viszonynak is... először tetszenek a bókjai, a törődés, szeretet amit kapsz... A találkozások... Aztán onnantól kezdődik a nehezebb része mikor már mindketten odavagytok egymásért és már mindent megteszel azért hogy újabb és újabb találkozás létrejöjjön amihez otthon sajnos kikell találj egyéb sztorikat ahoz hogy azok a közös talik megvalósuljanak....Nagyon sok pozitív és negatív oldala is van... A negatív oldala, hogy tudom hogy mi nem lehetünk egy pár... A férjemmel sok konfliktusunk van mert egy idő után eltávolodtunk egymástól hisz két embert nem tudsz igazán szeretni... Talán most vagyok a legnehezebb szakaszban... Próbálom valahogy helyrehozni a házasságom de borzasztó nehéz így h a szívem most másé.... viszont a gyermekem is ott van és muszály mérlegelni... De a szívem kitudna szakadni a helyéről..
😔
Voltam hasonló cipőben évekkel ezelőtt. Minden egy pillanat alatt történt, nem is volt időnk gondolkodni, hogy most szeretők leszünk-e vagy sem. Sokan elítélik a szeretői létet, és bár valóban méltatlan helyzet, de ez bárkivel megtörténhet, nehéz a szívnek diktálni olykor.
"Miből tudtad, hogy összejönne veled? Még mielőtt lépett volna."
Nos mint írtam, hirtelen jött az egész, de az idő előrehaladtával éreztem, hogy van esély, mert a házassága már előttem is haldoklott, és a két fél nagyon boldogtalan volt benne. Bár sokszor bizonytalanság kerülgette, meg vissza-vissza lépett, mert, hogy a gyerekek egy erős kötelék, és persze el kellett odáig jutni, hogy döntés szülessen, de addig sokszor a poklok poklát éltem át. Azóta pedig minden a helyére került. Ő mert váltani és a a boldogabb életet választani. Hát ennyi.
Szobák te már gondolatban a szeretője vagy,holott még semmi konkrét nek történt közetetek
Ha abban sem vagy biztos, hogy lenne nála esélyed (a kérdésben ez áll), akkor kár így felvázolni a mindkét részről égő hatalmas tiltott szerelmet,mert koppanhtasz is. Szinte biztos, hogy ha érez is vmit ő nem ugyanígy éli meg mint te,hisz neki már van háttere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!