Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki házas ember szeretője lett, honnan tudtad, hogy van nála esély? Kritikát hagyjuk, nem fogok rá reagálni!
Nem akarok, csak ismerem őt. Ő az a fajta ember, aki mindent eltűrne a gyermekei miatt, soha nem hagyná őket cserben. Nem tudom elképzelni , hogy hétvégi apa legyen, és ezt nem is akarnám soha.
Ebből kiindulva szerintem, ha a szíve ketté szakadna sem hagyná el a családot, ő nagyon konzervatív jellem.
Az sem biztos, hogy valaha szerető leszek, látom hogy küzd, sokszor volt hogy inkább került engem, de mindig visszatért, látom, hogy képtelen velem megszakítani a kapcsolatot teljesen.
Én érzelmileg padlón vagyok már, mert a kínok kinját élem meg, hogy ott van, de nem ölelhetem... soha nem lehet az én párom. Iszonyú érzés.
Hidd el, tőlem nagy szó az, hogy szerető, soha nem voltam, nem tudom, hogy milyen az, sőt ítélkeztem miatt, de szeretem őt annyira, hogy elfogadjam , ha nekem csak ennyi jut belőle.
hát ez igazán akkor derülhet ki, ha beszéltek róla. mármint, hogy van-e esély bármire köztetek.
nem mondanám ezek alapján, hogy sok remény van. a te életed szempontjából jobb lenne, ha találnál valakit, akit ugyanígy szerethetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!