Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki házas ember szeretője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki házas ember szeretője lett, honnan tudtad, hogy van nála esély? Kritikát hagyjuk, nem fogok rá reagálni!

Figyelt kérdés
Miből tudtad, hogy összejönne veled? Még mielőtt lépett volna.
2022. ápr. 24. 13:59
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
68%

Azért írom csak le mert azt mondod két lábbal a földön jársz, különben nem pazarolnám rá az időt.

Ha nem vagy teljesen elborult, mint ilyenkor a nők általában, akkor kérdezem miért jó, hogy tudod, hogy ezzel az egésszel 3 embert keserítesz meg?

Próbálkozott nálam házas pasi, engem nem érdekelt, de biztos voltam benne, ha akarnám belém zúgna, pedig sosem volt köztünk semmi.. átgondoltam, kinek lenne jó ez? Hagyja el az asszonyt meg a kisgyereket? Neki hiányozni fog a gyereke, a gyereknek a feleségnek hiányozni fog ő, nekem meg hiányozni fog, hogy én legyek a legelső.. köszönöm nem!

Baratomek szituja.. szeretősdi 2-3 évig a két nő végig szenvedte az egészet. A pasi állítja, hogy ő is, de biztosra veszem, hogy a perverz agyával valahol ezt élvezte azért, hogy két nő is eldobja érte a méltóságát.

Sose adnám meg ezt az örömöt egy pasinak.

Szerintem ha nem akarnád a filmekben, sorozatokban látott drámát az életedbe, mert azt hiszed, hogy milyen izgalmas lesz akkor kilépnél mielőtt elkezdődne, amikor a pasi próbál távolodni akkor erre rásegítesz.

Mert hidd el nem szép romantikus dráma lesz ebből mint ahogy képzeled, hanem szenvedés, sírás, megalázottság, örök második érzése, önbecsülés nulla.

2022. okt. 6. 13:43
 32/40 A kérdező kommentje:
Én is ezen agyalok rohadt sokat, de a hülye szívem húz.
2022. okt. 6. 15:20
 33/40 anonim ***** válasza:
0%

Sosem értettem meg ezt a "Jajj, pedig én sosem akartam szerető lenni, de mégis összejött és most szenvedek" hozzáállást.

Kérdem én, mégis ezt hogy? Aki nem akar szerető lenni, az nem lesz, mert esélyt sem ad neki azzal, hogy nyit új kapcsolatok felé.

Ha xar a házasságod, meg lelki sivárságban élsz, akkor vagy borítani kell tisztességesen, bármivel is járjon, vagy minden erőddel azon lenni, hogy rendbe tedd. A többi csak duma.

Mégis mit gondoltok, hogy hárman hogy lehet harmóniára törekedni egy monogámként elkönyvelt kapcsolatban/házasságban??

A harmadik hosszabb távon csak elmélyít minden párkapcsolati válságot.

Mást kiemelni egy családból, gyerek mellől meg egyenesen gusztustalan, még ha válságban is van az adott kapcsolat.

Kérdező...nem reagálsz a kritikára...Hát, jobban is jársz.

2022. okt. 6. 16:24
 34/40 anonim ***** válasza:
76%

33 én sem értem.

Nem akarok szerető lenni, esélyét se adom meg, hogy házas embert szeressek vagy tovabb gondoljam.

Ez egy folyamat amit valaki szándékosan nem állít meg..

2022. okt. 6. 16:53
 35/40 A kérdező kommentje:
33- nem reagálok, mert okoskodtok. Azt a legkönnyebb... nem láttok bele emberek érzéseibe, életekbe... ne légy már álszent!
2022. okt. 6. 17:29
 36/40 anonim ***** válasza:
69%

De miért álszentség...

Tudtad, hogy házas.. gondolom nem előbb lettél szerelmes belé, minthogy ezt tudtad volna. Ha már tudtad, hogy házas miért nem állítottad meg időben a dolgot? Én csak ezt nem értem soha.

Én azt értem, hogy a szerelmes egy vak ember és minden erkölcstelen, méltóságon aluli dologba belemegy, de miért olyannal akiről tudod már előre, hogy házas?

Miért jó miért akarod, miért város az alkalmat amikor kicseszhetsz magaddal is, a szerelmeddel is, meg egy számodra idegennel is?

És a szerelem nem épp arról szól, hogy elengedjük az önzőségünket, a másikat előtérbe helyezzük?

Te a saját boldogságod miatt nem vagy képes megszakítani ezt a dolgot azzal a férfivel akit szeretsz pedig tudod mennyi keserűséget fog ez az egész neki is okozni.

2022. okt. 6. 18:46
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én fordítva ülök a lovon minden értelemben. Nős vagyok, szexkapcsolatot kerestem, találtam egy férjes asszonyt. Összeszerelmesedtünk, válunk. De nem tudtam hogy van-e esélyem, sőt: nem is akartam 'esélyt' csak a szexre. Mindkettőnknek nagyon -nagyon át kellett gondolni, hogy feláldozzuk-e az eddigi életünket. Szerintem a Te helyzetedben van egy 'okos' és egy 'érzelmes' megoldás. Az okos: fuss, vissza se nézz! Az 'érzelmes': add át magad ennek a dolognak, légy szerelmes, örülj annak, amit kaphatsz, de ne akarj többet! Ha szerető leszel bármeddig is, fogadd el, örülj a férfinak és a szerelmednek. Ha kölcsönös szerelem lesz, élvezd ki, akkor is, ha nem válik el. Ha ő is beléd szeret és el is válik miattad, akkor meg élj vele boldogan. De ne számíts egyik verzióra se, fogadd el, hogy lesz, ami lesz!
2022. okt. 6. 20:01
 38/40 anonim ***** válasza:

Én anno egy férjes nő szeretője voltam. Nem én másztam rá, hanem ő tett jeleket. Mi is lelkileg kerültünk közelebb, de egy idő után ezt a testiségek követték.

Nem volt könnyű időszak, de végül otthagyta a férjét.

2022. okt. 6. 20:03
 39/40 A kérdező kommentje:
37 ott a pont
2022. okt. 6. 21:21
 40/40 anonim ***** válasza:
51%

35

Nem vagyok álszent. Te bele látsz azok életébe és érzéseibe, akik másként gondolkodnak erről a kérdésről, mint? Ugye, hogy nem.

37

" légy szerelmes, örülj annak, amit kaphatsz, de ne akarj többet! ..."

Na, itt szokott megbukni a dolog, és lesz belőle milliószor nagyobb gebac, mint amire bárki is számít az elején. Mindegy miért, vagy hogy indul... Az érzelmek - főleg egy nőnél - nehezen tarthatóak kordában.

2022. okt. 7. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!