Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettel mar bele a hazas munkatarsadba? hogyan alakult?
A 19 es a 20. valaszolohoz hasonloan.. en elettarsi kapcsolatban, o hazassagban, egy gyerekkel, 11 ev korkulonbseggel. Munkahelyi ismeretseg, elcsattant egy csok, egy honappal kesobb kulonkoltozott alberletbe. Nem voltam soha a szeretoje, nem is fekudtunk le addig mig egyutt voltunk az exeinkkel. En akkor voltam 24 eves, az exem egy feltekeny alkoholista agressziv barom volt akitol menekultem. A parom 35 eves, 6 eves kapcsolatban, 3 ev hazassagban es 5 eves volt a kisfiuk. Nemhogy kihult volna, sosem volt igazi az o kapcsolatuk, a gyerek a fel eves kapcsolatuk alatt fogant (ne kerdezzetek hogy minek hazasodtak ossze, a mai napig nem ertem😀)
Ennek mar ket eve. Eloszor en koltoztem hozza az alberletbe, utana vettem egy hazat es itt lakunk mar egy eve. Jovore osszehazasodunk, gyereket is szeretnenk.
A fia mar 7 eves, szeret engem, sosem ereztem hogy haragudna ram a helyzet miatt, az ex mar mas teszta, de nem erdekel ki mit gondol, szerelmesek vagyunk egymasba. Vannak nehezsegek, voltunk melyponton es sokszor a szakadekbol huztuk ki a kapcsolatunkat, de itt vagyunk es kitartunk. Igy is lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!