Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerettel mar bele a hazas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettel mar bele a hazas munkatarsadba? hogyan alakult?

Figyelt kérdés
nagy dillemmaban vagyok...ha valakivel lehetne rola beszelni, megkoszonnem. En no vagyok, szingli, neki van csaladja, nem tudatosan tortent, de amit kivaltunk egymasbol, az hihetetlen. De senkit nem szeretnek tonkretenni, viszont nem tudok nem o ra gondolni es o is ugy van vele, hogy miert nem talalkoztunk kicsit hamarabb. Most mar zurosebb, a feltekenyseg miatt sokat hisztiztem, o is behuzta a kezifeket emiatt es nem tudom mi legyen.
2022. júl. 6. 11:09
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, én férjnél vagyok, a szeretőm nős. Egyikünk se fog válni, de mindketten komolyan gondoljuk azt, ami közöttünk van, szerelmesek vagyunk egymásba. ÉS EZ IS FÁJDALMAS GYAKRAN, de amit Te akarsz csinálni, az hosszú távon extra szar lehet.... Írj, ha gondolod!
2022. júl. 6. 18:12
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenki foglalt, akkor áruljátok el, hogy tudjátok megoldani az együttléteket?
2022. júl. 6. 21:00
 23/40 anonim ***** válasza:
61%
#22: 21 vagyok, nekem szólt a kerdes? Ha igen, akkor nagyon egyszerű a valasz: mindketten szabadúszók vagyunk, munkaidoben, munkanapon...
2022. júl. 6. 23:19
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Szállodában dolgoztam,volt olyan magyar pár akik 20 éve odajartak....mindkettő házas volt🤮🤮🤮érdekes dolgokat meséltek a recepciós kollégák róluk.Minden héten szerdan jöttek ebédidőben....na így lehet ezeket megoldani.
2022. júl. 7. 07:42
 25/40 anonim ***** válasza:
83%
Csak azt nem értem, ha nem ártanak senkinek, nem robbantják a családot, ellátják a saját házas kötelességüket is érzelmileg, fizikailag is, akkor miért kell ítélkezni?!
2022. júl. 7. 11:19
 26/40 anonim ***** válasza:
77%
#25: Há mer erkölcstelenség! Gerinctelen disznók, mekcsajják a párjukat, ahelyett, hogy tisztességesen elválnának! ( 23 vagyok, és pont így, ahogyan mondod. Otthon a párunknak sokkal jobb az élet, amióta vagyunk egymásnak, mert ha van is látható változás, az csak pozitív. És miután eszünk is, pénzünk is van a csaláshoz, ezért nem fogunk lebukni, tehát nem merül fel az az aspektus, hogy milyen fájdalmat okozunk majd a házastársnak, mert nem okozunk. Vigyázunk a saját és a másik házasságára is. Nekünk néha szar, de sokkal rosszabb lenne, ha nem lennénk egymásnak, mi hálásak vagyunk a találkozásunkért és nagyon vigyázunk arra, ami jutott nekünk. Az erkölcsöt meg kidobtuk az ablakon az első találkozásunk után 10 perccel, még ruhában.)
2022. júl. 7. 14:16
 27/40 anonim ***** válasza:
93%
26, egyetértek :) mondjuk én az etikus poliamoria híve vagyok.
2022. júl. 7. 14:50
 28/40 anonim ***** válasza:
88%
#27: Én nem.:) Pár hónapja a fogalmat se ismertem; amikor szeretőt kerestem, akkor említette valaki, ezért utána olvastam... Szóval én nem vagyok a poliamoria híve, egyszerűen csak élek bele a világba a férjemmel és a szeretőmmel. De mi az, hogy 'erkölcsös'- mert ha jó emlékszem, a poliamoria eleve feltételezi, hogy minden szereplő tud mindenki másról, tehát pl a házastárs is a szeretőről. És innentől nem beszélünk megcsalásról. Vagy nem jól emlékszem az elméletre?
2022. júl. 7. 14:56
 29/40 anonim ***** válasza:
90%

A 19 es a 20. valaszolohoz hasonloan.. en elettarsi kapcsolatban, o hazassagban, egy gyerekkel, 11 ev korkulonbseggel. Munkahelyi ismeretseg, elcsattant egy csok, egy honappal kesobb kulonkoltozott alberletbe. Nem voltam soha a szeretoje, nem is fekudtunk le addig mig egyutt voltunk az exeinkkel. En akkor voltam 24 eves, az exem egy feltekeny alkoholista agressziv barom volt akitol menekultem. A parom 35 eves, 6 eves kapcsolatban, 3 ev hazassagban es 5 eves volt a kisfiuk. Nemhogy kihult volna, sosem volt igazi az o kapcsolatuk, a gyerek a fel eves kapcsolatuk alatt fogant (ne kerdezzetek hogy minek hazasodtak ossze, a mai napig nem ertem😀)

Ennek mar ket eve. Eloszor en koltoztem hozza az alberletbe, utana vettem egy hazat es itt lakunk mar egy eve. Jovore osszehazasodunk, gyereket is szeretnenk.

A fia mar 7 eves, szeret engem, sosem ereztem hogy haragudna ram a helyzet miatt, az ex mar mas teszta, de nem erdekel ki mit gondol, szerelmesek vagyunk egymasba. Vannak nehezsegek, voltunk melyponton es sokszor a szakadekbol huztuk ki a kapcsolatunkat, de itt vagyunk es kitartunk. Igy is lehet.

2022. júl. 9. 09:36
 30/40 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszt, aki uzenetet irt annak valaszolok ma. Nagyon nehez, inkabb en nem tudom jol kezelni es ugy erzem rontom el folyton, pedig lehetne kozos jovonk, csak o annyira fel.
2022. júl. 12. 12:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!