Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerettel mar bele a hazas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettel mar bele a hazas munkatarsadba? hogyan alakult?

Figyelt kérdés
nagy dillemmaban vagyok...ha valakivel lehetne rola beszelni, megkoszonnem. En no vagyok, szingli, neki van csaladja, nem tudatosan tortent, de amit kivaltunk egymasbol, az hihetetlen. De senkit nem szeretnek tonkretenni, viszont nem tudok nem o ra gondolni es o is ugy van vele, hogy miert nem talalkoztunk kicsit hamarabb. Most mar zurosebb, a feltekenyseg miatt sokat hisztiztem, o is behuzta a kezifeket emiatt es nem tudom mi legyen.
2022. júl. 6. 11:09
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
94%

Kedves kérdező,

Ahogy látod, mind a két forgatókönyv életszerű. A helyzet csak az, hogy egyelőre nem tudhatod, hogy a ti történetetekben melyik fog megvalósulni.

Ugyanígy éreztem, mint te. Nálunk a felállás az volt, hogy én férjnél, gyerek nélkül, ő házas gyerekekkel. Visszagondolva annyira szerelmes és vak voltam és nem láttam tisztán miatta. Majdnem az egész életemet tönkrettem miatta mert a végén már depresszióba estem és igazából a semmiért. A miénk amolyan érzelmi kapcsolat volt, a szexig sosem jutottunk el, mert nem merte bevállalni. De volt csók, érintések, érzelmek és beszélgetések, sovárgás, beteljesületlenség, tipikus te vagy életem nője, a másik felem, meg hasonló kijelentések. Amit nem láttam az volt, hogy ez a férfi aki állitólag mindennél jobban szeretett tönkretett, napról napra, lassan, de biztosan.

Akárhányszor probáltam véget vetni a kapcsolatunknak mindig keresett, nem engedett el. Igérni sosem igért semmit, csak mindig időt kért. Rengeteget szenvedtem, kevés ideje jutott rám, van, hogy meghátrált, sosem vállalt fel, nem tudtam kezelni a helyzetet, a lelkiismeretfurdalás, a megalázottság érzése, a kétely, teljesen felemésztett a helyzet és romokba dőlt az önbizalmam. Csak úgy tudtam lezárni, hogy munkát váltottam, hiába szerettem a munkámat. Egy dolgot megtanultam, vannak férfiak akik sosem hagyják el a családjukat, elvből sem. Nem tudják, merik felvállalni. Amikor ezt láttam rajta, hogy ennyire hezitál rájöttem magamtól, hogy igyis ugyis vesziteni fogok. Arra gondoltam, hogy aki ennyire nem tudja/akarja elhagyni a csaladjat ami érthető is, az, ha végül meglépi is, vissza fog vágyni. Ha én kell kierőszakoljam, hogy lépjen és nem magától lépik akkor ez kell nekem? Inkább elengedtem, minden bánatommal és sebemmel együtt.

Én tudtam magamról, hogy nehezen kezeltem volna a "mostoha anya" szerepet és azt is, hogy ő nem tudott volna létezni a gyerekei nélkül(mert elméletben belegondoltam, hogy milyen lenne együtt az életünk). Pedig lehet szeretett. 5 évet a legszebb éveimből erre áldoztam. Úgy szálltam ki, hogy soha senki nem tudta meg, a férjem se. A házasságom azóta is probálom rendbe hozni, de nagyon mély nyomot hagyott bennem az egész. Depresszióval is küzdöttem. Tudom, hogy nagyon nehéz és úgy érzed ő a másik feled. De vigyázz nagyon magadra. Ez egy olyan csapda amibe nagyon sok nő beleesik, de a legtöbb vesztesként jön ki belőle.

Még egyszer kihangsúlyozom, hogy lehet a te történeted másképp fog végződni, de nehéz orákban hátha az én történetem erőt tud majd adni a túllépéshez. Másfél éve nem része már az életemnek és most kezdek jól lenni. Már nem hiányzik.

Kitartást.

2022. júl. 12. 15:19
 32/40 anonim ***** válasza:
73%

Ezek a fránya érzelmek.. én a házas szeretőmbe szerettem bele, de én is foglalt vagyok. :/

L

2022. júl. 12. 17:45
 33/40 anonim ***** válasza:
56%
#32: Én pontosan így! Hogyan tudjátok kezelni a szitut hosszú távon? ( Én még kezdő vagyok, sose csaltam előtte, most pár hónapos a viszony.)
2022. júl. 12. 18:37
 34/40 anonim ***** válasza:
62%

31 tanulság ha valaki házas az tabu!Ha neki majd a házasság nem jó amibe él váljon el!Utána alakítsa tovább az életét!

Önuralommal ki lehet védeni ha akarjuk ezt a helyzetet.

Nem alázzuk meg magunkat nincs, lelkiismeretfurdalás.

Nem teszünk tönkre senkit.Föként nem gyerekeket ahol vannak!

2022. júl. 18. 12:37
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
#34: Szerintem nagy különbség, hogy a szeretős viszonyt akarja kivédeni az ember vagy a szeretőbe való beleszerelmesedést. A 'nem teszünk tönkre senkit' kitétel pedig nem a házasságtól vagy a titoktól függ, a 'legerkölcsösebben' is végbe mehet egy szakítás, akkor is sérülnek a felnőttek érzelmei- ez nem attól függ, hogy szerető /csalás vagy más módon történik a szakítás. A gyerekre meg mindenképpen lehet/kell vigyázni és kihagyni a dolgokból. És attól a gyereket se tudod megkímélni, hogy anya és apa már külön lakásban él és nem vele együtt hármasban. Mindezt csak azért írom, mert nálad is az jelenik meg, ami jellemző a GYK-n egyenlőségjelet tesztek a 'csalás' és a 'tönkre tevés' közé és ez szerintem marhaság.
2022. júl. 18. 13:09
 36/40 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Mi lett azóta? Hogyan alakult a dolog?

2023. febr. 10. 17:02
 37/40 A kérdező kommentje:
Nos hat meg tart a kapcsolatunk, hol fent, hol lent, egy lepes elore egy hatra. Nagyon nehez ez az egesz helyzet mindkettonknek, de kellunk egymasnak. Buntudat, hiszti, emeszto gondolatok, felelem, szeretet, szerelem minden van. Meg mindig nem tudom hogy legyen
2023. febr. 14. 16:04
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez addig így fog menni amíg együtt dolgoztok.

Csak akkor lehet vége ha valamelyik fél munkahelyet vált és eldönti hogy utána nem keresi a másikat.

Mert ezzel a felállással évtizedekig is lehet csinálni még úgy is, hogy vannak olyan feleségek akik pontosan tudják hogy a férjük szeretőt tart, de a vagyon és az anyagi kényelem miatt (a gyerekeik és a saját érdekeit nézik) nem szólnak semmit.

Csak akkor lesz vége ha tudatosan valamelyik fél kilép ebből.

2023. febr. 14. 16:17
 39/40 A kérdező kommentje:
hat mar volt, hogy osszevesztunk, kertem, hogy mondja ki hogy nem szeret, hogy szakitani akar..de hallgatott, aztan keresett, szeretett. Hogy a kapcsolatunk hol fent lent van en vagyok az egyik okozoja, feltekenysegbol eleg sokat hisztiztem, neha ertelmetlenu..eleinte mindig szerelmesen jott bizonyitott, de most mar ossze van gyulve benne a sertetseg. Talan most jutottam el odaig, hogy magamba nezek, hogy mit okoztam a hisztivel es vegul mit ertem el..es hogy rajovok arra, hogy meg igyis jobb vele szerelmesen boldogan lenni, mint amikor nem beszelunk...Ugy gondolom, hogy minden lehetseges, mig nem hisztiztem meg meggondolta, hogy akkor velem kellene eljen, de akkor is tette vette, hogy a gyerekek mit szolnanak. Nehez rajta is kiigazodnom, szerintem o is ugy van, hogy akar, de nem lehet, egyik pillanatban el van szallva, masik pillanatban esszel gondolkodik, nyilvan az is sokat kozre jatszik, hogy en miattam otthon is szamon kerik es akkor jon a lelkiismeret.
2023. ápr. 5. 13:19
 40/40 anonim ***** válasza:
Most akkor otthon tudják,hogy vagy neki?
2023. ápr. 5. 14:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!