Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok hasonló helyzetben? Mit tennétek? Ha elmondanátok hogyan?
Hát kérdező...itt 20 emberből 18 azt mondja,szólj a barátnődnek, kettő meg,hogy ne,erre te; "Igazatok van,nem szolok neki"..a neked megfelelő választ akartad hallani,minek írtad ki akkor a kérdést?Az ilyen,aki folyamatosan csalja a nőjét,előbb-utóbb úgyis lebukik,a barátnődnek ígyis-úgyis rossz lesz,de minél előbb,annál jobb,mert az idő csak megy,és ha megtudja,hogy te tudtad,de nem szóltál,benned is csalódni fog.
Én sajnos egy ilyen pasinak voltam egyszer szeretője,barátnője volt.A kapcsolat köztünk megszakadt,ő elvette ezt a nőt feleségül,és évekkel később,mikor már megvolt a gyerekük is,újra bepróbálkozott nálam.És az is egyértelmű,hogy baromira nem én voltam az egyetlen.Kutyából nem lesz szalonna...
23. Ez oké, valamikor nem lesz szalonna a kutyából, de van amikor igen…. Én ilyet is láttam ám!
Itt nem is a fő gond, hanem az, hogy van-e jogunk a másik magánéletébe beleszólni, abban döntést presszionálni, befolyásolni…
Azt lehet, hogy óvatosan körbe járjuk, hogy ő szeretne e egy ilyenről infót kapni. Nem biztos egyáltalán, hogy szeretne. Sőt olyan is van, hogy kiváló férj, édesapa tart szeretőt évekig, amiből a másik semmit nem érez meg, nem vesz észre. Boldog mindenki és lehet itt erkölcs csőszt játszani, csak felesleges….
24#- Lehet magunkat áltatni,de aki évekig szeretőt tart a családja mellett,az NEM kiváló apa,és pláne nem kiváló férj-a kettő kizárja egymást, mivel a pasi ilyenkor a családot kockáztatja.
Az a kérdés,hogy van-e jogunk mások magánéletébe beleszólni,jogos- de nekem lelkiismeretfurdalásom lenne,ha tudnék ilyenről,de nem közölném a barátnőmmel,mert úgy érezném,ugyanúgy átverem(szinte),mint a férje.
23-as voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!