Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak akiknek csak kamuévvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akiknek csak kamuévvel van facebookjuk mi okból? Mit titkolnak? Mért nem lehet saját névvel fennlenni? Gondolom ha tisztességes lenne az illető nem bujkálna

Figyelt kérdés
dec. 31. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én exemnek pl. azért, mert magának való ember volt, és nem akarta, hogy megtalálja az, akivel nem akarja tartani a kapcsolatot. 1-2 érdeklődési oldal eseményeit nézegette meg 1-2 ismerősével levelezett ott, és annyi. Mondjuk fotó nem volt hozzá.
dec. 31. 17:25
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Sztem ugyanaz, mint a kamuzós nőknek
dec. 31. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy hír ebben a hónapban, és az még csak a jéghegy csúcsa! Volt egy nő aki kifejezetten erre szakosodott, nem dolgozott, és férfiakat csábított el, húzkodott le kisebb nagyobb összegekkel kölcsönbe vagy szívességbe. Beédesgette magát facebookra is, majd ott már átcsapott zsarolóba, hogy az ismerősöknek kiteregeti a férfi perverzióit, ha nem fizet. Vagy ha esetleg még megcsalás is volt, akkor azzal szintén zsarolta. A nő ismétlem nem dolgozott, üzletszerűen ebből élt, hogy facebookra beédesgette magát, majd férfiakat húzott le, és zsarolt meg.

De a facebook egyébként is egy adatkezelési rémálom. Titkosíthatod az ismerőseidet, ha akaratod ellenére vígan dobálja az új felvet embernek őket a rendszer. Vagy stalkolhatják ki a munkahelyed, lakhelyed, családod, házad, mindened, attól függően mit töltesz fel. GPS koordináták, nyaralások. Szerintem ultra gáz ez az egész, és mintha egyre többen látnák és értenék, ahogy egyre több profil lesz privát, vagy épp törölt. Kell a francnak hogy ott valami teljesen friss ismerős kutakodjon, vagy kémkedjen, esetleg bekavarjon. És ezt most nemtől függetlenül mondom, mert ezek a felsorolt dolgok manapság bárkivel megeshetnek.

dec. 31. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azért van, mert nem kívánom tartani a kapcsolatot a több 100 facebook "ismerőssel", ezért a régi töröltem, csináltam egy újat kamu névvel. Csak azok kerülnek rá, akikkel valóban beszélek.
dec. 31. 17:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azért van kamu, mert egyáltalán nem érdekel a FB, csak 1-2 ember szorgalmazta, hogy Messengeren beszéljünk, meg bevettek 1-2 hobbicsoportba az ismerősök.
dec. 31. 17:42
 6/8 anonim ***** válasza:
63%

Bugyuta kérdéshez társított gyermeteg konteó.

Nehogy gondolkodj, mert megárt.

dec. 31. 18:25
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Asszony elott nem bukik le
dec. 31. 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:

3 - "Kell a francnak hogy ott valami teljesen friss ismerős kutakodjon, vagy kémkedjen, esetleg bekavarjon."

Nem kell felvenni ismerősnek, aki idegen, és nem bízol benne.

tegnapelőtt 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!