Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudta ezt benyelni? Ezt hogy lehet elfogadni?
A minap megkeresett az exem (közös gyerek miatt jóban vagyunk), hogy távolságtartásit akar a jelenlegi párjától, de addig menjek el vigyázzak rájuk. El se tudtam képzelni mi történt.
Majd kitálalt: megkereste őt egy fiatal csaj, hogy most tudta meg, hogy közös párjuk van hónapok óta. A férfi tagad mindent, de a csaj küldött képeket randiról, képeket ahogy a pasi az ágyában alszik, képeket amikor szexuális élményekről beszélnek, videót, amiben a pasi 6 percen keresztül szerelmet vall a csajnak.
Exem őrjöngött, széttört mindent a lakásban, cuccokat kihajigálta az utcára.
A pasi ugyanígy őrjöng, a kiscsajjal, hogy miért akarja tönkretenni, miért szerkeszt képeket róla stb.
Hát nekem kb popcorn kellett, nekem csak az volt a lényeg, hogy a 13 éves lányom ebből semmit ne érzékeljen, de nem hülye, 50 m2-en éltek hárman, látta bőven hogy problémás a férfi.
Így megbeszéltük, hogy a karácsonyt a lány inkább nálam tölti.
Most hazament, majd felhívott, hogy a férfi ott van náluk… bement, és ott fekszik a kanapén, cuccai bepakolva a szekrényben.
Hívtam az exemet, még mindig ki van idegileg, de azt mondta a kiscsaj sem ártatlan, ő meg adott egy utolsó esélyt. Én nem tudom mi ez a dráma, de láttam a képeket és a videót is, képtelenség megszerkeszteni azokat.
Mérges vagyok, hogy ezt látja otthon a lányom.
Szerintetek most játssza a hülyét, vagy tényleg elhiszi, hogy az egyértelmű bizonyítékok szerkesztettek? Ő egy értelmes nő, de azt nem gondoltam volna, hogy ezek után ilyen kevés idő után újra tárt karokkal fogadja a férfit… aki amúgy ettől függetlenül is problémás ember…
Amúgy nemrég volt kint ez a kérdés egy másik kapcsolatban a másik oldalról: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Szerintem ilyenkor könnyebb azt gondolni, hogy egy idegen nő kavar be (mi oka lenne bárkinek is ezt tenni?), mint beismerni, hogy palira vették. Én ezt gondolom...
"Ő egy értelmes nő, de azt nem gondoltam volna, hogy ezek után ilyen kevés idő után újra tárt karokkal fogadja a férfit…"
Igen, erre gondolok. Minél hamarabb söpri félre a problémát, annál inkább hitegetheti magát, hogy a probléma nem is létezik, vagy nem volt komoly, vagy más a hibás... :(
#1 nagyjából fel van osztva, de a lányom jobban szeret az anyjával lenni, így sokszor ha nálam is lenne előbb hazaviszem, mert nem szeret huzamosabb ideig velem lenni. Ő kedveli ezt a férfit, vele jóban van, szerintem azt meg nem fogja fel, mi van az anyjával. Vagy, csak nagyon elhallgatja.
#2 kísértetiesen hasonlít a sztori, de a kor nem stimmel.
"Exem őrjöngött, széttört mindent a lakásban, cuccokat kihajigálta az utcára."
Aztán éli tovább az életét a pasival.
Nem akarom megbántani az érzéseidet, de szerintem egy értelmes nő egyrészt nem tör-túz a lakásban akkor sem, ha kiderül, hogy megcsalták, másrészt nem csinál magából lábtörlőt.
Nekem meg a te sztoridhoz kell a popcorn. Nem lett rossz, de még csiszolható. Távoltartásit miért is akart "exed""? Miért is "vigyázz rájuk"?
Mert ő szétverte saját lakását és kiszórta a pali cuccait? "Lányod most akkor látja bőven, hogy problémás a férfi, vagy jóban van vele és jobban szeret velük lenni mint veled? Áttértél a családi kapcsolatokból ide csiszolgatni az írói vénádat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!