Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy tudta ezt benyelni? Ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudta ezt benyelni? Ezt hogy lehet elfogadni?

Figyelt kérdés

A minap megkeresett az exem (közös gyerek miatt jóban vagyunk), hogy távolságtartásit akar a jelenlegi párjától, de addig menjek el vigyázzak rájuk. El se tudtam képzelni mi történt.

Majd kitálalt: megkereste őt egy fiatal csaj, hogy most tudta meg, hogy közös párjuk van hónapok óta. A férfi tagad mindent, de a csaj küldött képeket randiról, képeket ahogy a pasi az ágyában alszik, képeket amikor szexuális élményekről beszélnek, videót, amiben a pasi 6 percen keresztül szerelmet vall a csajnak.

Exem őrjöngött, széttört mindent a lakásban, cuccokat kihajigálta az utcára.

A pasi ugyanígy őrjöng, a kiscsajjal, hogy miért akarja tönkretenni, miért szerkeszt képeket róla stb.

Hát nekem kb popcorn kellett, nekem csak az volt a lényeg, hogy a 13 éves lányom ebből semmit ne érzékeljen, de nem hülye, 50 m2-en éltek hárman, látta bőven hogy problémás a férfi.

Így megbeszéltük, hogy a karácsonyt a lány inkább nálam tölti.

Most hazament, majd felhívott, hogy a férfi ott van náluk… bement, és ott fekszik a kanapén, cuccai bepakolva a szekrényben.

Hívtam az exemet, még mindig ki van idegileg, de azt mondta a kiscsaj sem ártatlan, ő meg adott egy utolsó esélyt. Én nem tudom mi ez a dráma, de láttam a képeket és a videót is, képtelenség megszerkeszteni azokat.

Mérges vagyok, hogy ezt látja otthon a lányom.

Szerintetek most játssza a hülyét, vagy tényleg elhiszi, hogy az egyértelmű bizonyítékok szerkesztettek? Ő egy értelmes nő, de azt nem gondoltam volna, hogy ezek után ilyen kevés idő után újra tárt karokkal fogadja a férfit… aki amúgy ettől függetlenül is problémás ember…

dec. 30. 20:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok szülő, de lehet érdemes lenne megfontolni, hogy a lányod esetleg nálad lakjon. Ha van rá lehetőség?
dec. 30. 20:49
 2/17 anonim ***** válasza:

Amúgy nemrég volt kint ez a kérdés egy másik kapcsolatban a másik oldalról: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Szerintem ilyenkor könnyebb azt gondolni, hogy egy idegen nő kavar be (mi oka lenne bárkinek is ezt tenni?), mint beismerni, hogy palira vették. Én ezt gondolom...

dec. 30. 20:51
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ő egy értelmes nő, de azt nem gondoltam volna, hogy ezek után ilyen kevés idő után újra tárt karokkal fogadja a férfit…"

Igen, erre gondolok. Minél hamarabb söpri félre a problémát, annál inkább hitegetheti magát, hogy a probléma nem is létezik, vagy nem volt komoly, vagy más a hibás... :(

dec. 30. 20:53
 4/17 A kérdező kommentje:

#1 nagyjából fel van osztva, de a lányom jobban szeret az anyjával lenni, így sokszor ha nálam is lenne előbb hazaviszem, mert nem szeret huzamosabb ideig velem lenni. Ő kedveli ezt a férfit, vele jóban van, szerintem azt meg nem fogja fel, mi van az anyjával. Vagy, csak nagyon elhallgatja.

#2 kísértetiesen hasonlít a sztori, de a kor nem stimmel.

dec. 30. 20:57
 5/17 A kérdező kommentje:
#3 És akkor így fogják élni az életüket? Remélem ez csak pillanatnyi elmezavar, és aztán kirúgja már végre
dec. 30. 20:58
 6/17 anonim ***** válasza:
Hm... Talán akkor beszélned kellene az exeddel nyugodtan leülve (a lányod érdekében), te hogyan látod a dolgokat. Persze nem könnyű... De szerintem jó lenne, ha valaki megerősítené abban, hogy ilyen képeket/videókat nem lehet manipulálni.
dec. 30. 21:03
 7/17 anonim ***** válasza:
Legyen vele, de ne a kislányon csattanjon az ostor.
dec. 30. 21:37
 8/17 anonim ***** válasza:
Szetintem csak nem tudja kitenni a palit es be van fenyítve.
dec. 30. 21:38
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

"Exem őrjöngött, széttört mindent a lakásban, cuccokat kihajigálta az utcára."

Aztán éli tovább az életét a pasival.

Nem akarom megbántani az érzéseidet, de szerintem egy értelmes nő egyrészt nem tör-túz a lakásban akkor sem, ha kiderül, hogy megcsalták, másrészt nem csinál magából lábtörlőt.

dec. 30. 23:35
 10/17 anonim ***** válasza:
67%

Nekem meg a te sztoridhoz kell a popcorn. Nem lett rossz, de még csiszolható. Távoltartásit miért is akart "exed""? Miért is "vigyázz rájuk"?

Mert ő szétverte saját lakását és kiszórta a pali cuccait? "Lányod most akkor látja bőven, hogy problémás a férfi, vagy jóban van vele és jobban szeret velük lenni mint veled? Áttértél a családi kapcsolatokból ide csiszolgatni az írói vénádat?

tegnapelőtt 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!