Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudta ezt benyelni? Ezt hogy lehet elfogadni?
A minap megkeresett az exem (közös gyerek miatt jóban vagyunk), hogy távolságtartásit akar a jelenlegi párjától, de addig menjek el vigyázzak rájuk. El se tudtam képzelni mi történt.
Majd kitálalt: megkereste őt egy fiatal csaj, hogy most tudta meg, hogy közös párjuk van hónapok óta. A férfi tagad mindent, de a csaj küldött képeket randiról, képeket ahogy a pasi az ágyában alszik, képeket amikor szexuális élményekről beszélnek, videót, amiben a pasi 6 percen keresztül szerelmet vall a csajnak.
Exem őrjöngött, széttört mindent a lakásban, cuccokat kihajigálta az utcára.
A pasi ugyanígy őrjöng, a kiscsajjal, hogy miért akarja tönkretenni, miért szerkeszt képeket róla stb.
Hát nekem kb popcorn kellett, nekem csak az volt a lényeg, hogy a 13 éves lányom ebből semmit ne érzékeljen, de nem hülye, 50 m2-en éltek hárman, látta bőven hogy problémás a férfi.
Így megbeszéltük, hogy a karácsonyt a lány inkább nálam tölti.
Most hazament, majd felhívott, hogy a férfi ott van náluk… bement, és ott fekszik a kanapén, cuccai bepakolva a szekrényben.
Hívtam az exemet, még mindig ki van idegileg, de azt mondta a kiscsaj sem ártatlan, ő meg adott egy utolsó esélyt. Én nem tudom mi ez a dráma, de láttam a képeket és a videót is, képtelenség megszerkeszteni azokat.
Mérges vagyok, hogy ezt látja otthon a lányom.
Szerintetek most játssza a hülyét, vagy tényleg elhiszi, hogy az egyértelmű bizonyítékok szerkesztettek? Ő egy értelmes nő, de azt nem gondoltam volna, hogy ezek után ilyen kevés idő után újra tárt karokkal fogadja a férfit… aki amúgy ettől függetlenül is problémás ember…
#10 azért akart távolságtartásit, mert annyira összevesztek, hogy nem akarta hogy a közelébe menjen, és ezért akarta azt is, hogy menjek el vigyázni rájuk. A pasi ott sátrazott a bejárat előtt, hogy beszéljék meg. Nem lett belőle rendőrség, de engem így keresett ő fel, amire így nyilván ugrottam.
A lányom pedig látja, hogy problémás a pasi, mert gyógyszereket szed. Paranoiás is, be kellett kamerázni a lakást, az erkélyt be kellett rácsozni, valami illegális fegyvert is tart az éjjeli szekrényben. Munkába nem jár be, kamuzik az orvosnak és folyton táppénzen van. Ettől függetlenül vele normálisan viselkedik, és az, hogy a lányom azt tekinti otthonnak, az inkább az anyjának szól. Örülök, hogy fantasy szerű az irományom, de sajnos ez a valóság. Nem kötelező elhinni.
Szerelmi vallomást nem szoktunk telefonra felvenni… képeket pedig lehet éppenséggel AI segítségével szerkeszteni is. Mindenestre ehhez szakértő kéne, aki bevizsgálja a hitelességét.
A lányod egy ilyen környezetben mindenképpen veszélyeztetett. Családsegítő központnak kéne jelezni a helyzetet. Én az exemmel nem foglalkoznék, hogy mit nyel be. Az ő dolga, felnőtt ember. A pasija viszont súlyosan problémás. Ha szedi a gyógyszert, az a jobbik eset. Az illegális fegyver tartása bűncselekmény és szintén veszélyezteti a lányodat!
11
Jézus...
Én a helyedben csak a lányom miatt aggódnék, de nagyon.
#12 szakértő??? Egyszerű emberekről van szó, AI segítségével szerkesztette, hogy ott fekszik mellette az ágyban? És pont ott vannak a tetoválások, és pont úgy van a fény? Ha az AI kép, vagy szerkesztett, akkor azonnal felvenném a csajt grafikusnak. A videón pedig látszik, hogy egy telefonos képernyőfelvétel, ahol az eredeti videó 1 óra 24 perc kb. Tehát nem tudom mi okból vett fel a csaj ennyi ideig videót, de ebből vágta ki azt a 6 percet amiben elég egyértelműen a pasi hozzá beszél, és kérleli, hogy adjon neki esélyt, hiányzik vele a szex stb. Ezt mondtam exemnek is, hogy persze mond amit akar, de olyan embereket húzott elő a csaj, és olyan dolgokat mondott a pasiról, amit nem tudna, ha nem állt volna szoros viszonyban vele. Rengeteg a bizonyíték, fel nem tudom fogni, hogy exem fejében milyen alternatíva van erre az egészre. Én személy szerint ha nagyon megerőltetem az agyam sem tudok észszerű magyarázatot.
#11, hát nyilván innen indul az egész. A csávó paranoiája nem borította még fel soha a családi nyugalmat, de ez most nyilván kihúzta a gyufát mindhárom családnál (enyém is, exemé is, pasi családja is… de lehet a csaj családja is). Így most ekörül forog minden. Amíg exem haragudott, be akarta vonni még a szomszéd Marikát is, rendőrségre akart menni, munkahelyről ki akarta rúgatni a csávót. De persze az, hogy visszafogadta, senki nem tudná, ha a lányom nem írt volna hogy bement, az meg ott terpeszkedett a TV előtt. És ha kérdőre vonom, csak annyi a válasz, hogy “utolsó utáni esély”, meg a “csaj sem őszinte”…. De sír rí azóta is az exem, a lányom nem tud vele értelmesen beszélni nem kap választ, a pasi mézes mázas vele, mintha minden happy lenne. Nyilván nem tetszik ez a helyzet… és minden onnan fakad hogy az idióta exem vak és egy ilyen férfival van együtt. Mert a 40es évei végén jár és fogadjunk fél, hogy nem talál másik embert…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!