Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Voltatok hasonló helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok hasonló helyzetben? Mit tennétek? Ha elmondanátok hogyan?

Figyelt kérdés
Próbálok röviden és összeszedetten írni, de nagyon nehéz. Súlyos dolgot tudtam meg az egyik legjobb barátnőm férjéről. Közel 7 éve vannak együtt, 1,5 éve házasok és van egy 0,5 éves babájuk. De most megtudtam, hogy a férj a kapcsolat eleje óta csalta/csalja a barátnőmet. Voltak jelek, de mindent kimagyarázott és a barátnőmmel és mindannyiunkkal, az összes baráttal elhitette, hogy csak valaki szét akarja szedni őket stb stb. Sajnálom a barátnőmet, de nem akarom, hogy hazugságban éljen. Viszont nem tudom mit és hogyan kellene cselekednem. Esetleg próbáljak meg a férjjel, hogy álljon le, változzon meg? Lehetséges ez egyáltalán, ha végig hazudott neki? Köszönöm a tanácsokat, főleg ha tapasztalatotok van ebben.
2022. jún. 25. 19:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%

"Esetleg próbáljak meg a férjjel, hogy álljon le, változzon meg?"

Aki egy szétkurt hímr.banc,az az is marad.

Változni nem fog, nem is értem hogy gondolod:D

Nem érzi magát egy darab szarnak, miután évek óta csalja a feleségét, szerinted majd le áll csak mert te azt mondod?:D

Az ilyet le kell buktatni es szarrá alázni

2022. jún. 25. 23:52
 12/26 anonim ***** válasza:
5%
Nehogy már döntő bírót játszunk!!! Semmi közöd a magánéletükhöz, ha barátnő vagy, ha nem! Utána meg esteleg rád fog megharagudni, egyáltalán nem biztos, hogy mindenki tudni szeretné ezt az információt! Én nem szólnék az biztos!
2022. jún. 26. 07:38
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg téged kéne szarrá alázni #11
2022. jún. 26. 12:29
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
#13 jajne, csak nem egy lebukott, hímringyó ex férj vagy:DD
2022. jún. 26. 12:40
 15/26 anonim ***** válasza:
80%
A #12 meg a #13 azok a barátnők akik szivesen aláfekszenek a barátnők pasijaiknak. Vagy szétalázott hímringyók ahogy az előttem írták
2022. jún. 26. 13:17
 16/26 A kérdező kommentje:
Igazatok van, valószínűleg nem akar róla tudni. Nem szólok neki. Köszönöm a segítséget!
2022. jún. 26. 14:43
 17/26 anonim ***** válasza:
11%
Na szép munka! Jól döntöttél kérdező!
2022. jún. 26. 14:53
 18/26 anonim ***** válasza:
95%
Ügyes vagy kérdező! Minek valakinek ellenség ha ilyen a barátnője. Nekem ilyen "barát" nem kéne, aki titkolódzik, meg hazudik a szemembe
2022. jún. 26. 17:07
 19/26 anonim ***** válasza:
5%

18, hazudik?! Itt a férje hazudik egyedül!!!! Érdekes, hogy nem őrá haragszol….

A magánszféra tiszteletben tartása mióta hazugság?!

2022. jún. 26. 17:12
 20/26 anonim ***** válasza:
89%

#19 A férje már hibát követett el. Őt is abba hajszolod? A férje pont akkor bűnhődne, ha elmondaná az igazat a barátnő. Így az sem fog.

Egyedül a megcsalt fél fog szenvedni, ha nem most akkor idővel, mert előbb utóbb kiderül az ilyen.

Mi értelme magánszféráról beszélni miközben a legtöbb barátnő az ágybeli titkokat is megosztja egymással...

2022. jún. 26. 17:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!