Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet hogy megcsal a barátnőm???

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy megcsal a barátnőm???

Figyelt kérdés

Sziasztok én 1 hónap 12 napja vagyunk együtt a barátnőmmel és már kezdek árulkodó jeleket felfedezni lehet hogy van valakije a hátam mögött először is szokatlan hogy Facebookon instán és tiktokon mindig állandóan le tilt arra hivatkozva hát hogy a testvére meg a családja tiltja hogy együtt legyünk meg hogy ne hogy meg lássák tegnap meg változtatta a borítóképét de arra viszont nem volt képes hogy írjon sőt mi több egyre kevesebbet ír nekem a borítóképéhez hozzá szólt egy fiú és én elküldtem neki a borítóképét hogy jó kép lett erre így válaszolt

Te is hiányzol nekem de tudod hogy itt vagyok a szüleimnel

Igen ma csináltuk a barátnőmmel mivel ő is itt van nálunk ❤️❤️❤️

Kicsim mennem kell mert nem akarok elbukni ahogy tudok írok szeretlek nagyon❤️❤️😘😘

kicsit furcsálom hogy már az a hozzászólás már nincs ott amit az a fiú írt vagy törölve lett vagy le rejtette direkt hogy ne lássam mikor hívom Messengeren mindig arra hivatkozik hogy nem jó az internetet egyre kevesebbet foglalkozik velem telefon számról is letiltott mondván a testvére tiltott le és el vette tőle a sim kártyát most mit tegyek próbáljak finomat rá tapintani a témára kérdezzem meg tőle hogy mit titkolózik azt mondta a családjával van de közbe ki tudja kivel hol van vagy egyszerűen nem tudom mit tegyek bár nem vagyok ott vele nem látom hol kikkel van ő Pécsen én grazba lakok és annyit el szeretnék árulni nagyon szép lány szinte minden fiú oda van érte sok fiú be szivezi imádolja a képeit de egyszerűen nem tudom hogy mit tegyek tanácstalan vagyok egyszerűen hagyjam abba a féltékenykedést és az aggódást nagyon szeretem őt 😭😭😭

jan. 1. 12:32
1 2 3 4
 1/31 Noren1989 ***** válasza:
100%

Ez remélem valami 15-16éves kislány lesz...

Graz amúgy mintha a szomszéd falu lenne Pécs mellett.

Bro, egy kérdés, hogy jöttetek össze egyáltalán?

jan. 1. 12:49
 2/31 A kérdező kommentje:
Szia már elnézést de 22 éves
jan. 1. 12:51
 3/31 A kérdező kommentje:
Fontos hozzá fűzni hogy gyanús hogy insta fiókot priváttá teszi
jan. 1. 12:52
 4/31 A kérdező kommentje:
Facebookon jöttünk össze
jan. 1. 12:52
 5/31 Noren1989 ***** válasza:
68%

Létezik a csaj egyáltalán, vagy csak valami frankó kamuprofil?

Mert ezek alapján:

1, neked nincs barátnőd

2, valami másod van

3, kamukérdés

jan. 1. 12:56
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne tenné priváttá ha akarja? A megcsalás nem úgy működik, hogy akivel csalna majd írkál neki hanem élőben. Szerintem egyáltalán nem bízol benne meg szóval legyen vége. Nem megy neked a távkapcsolat és valahol érthető hiszen nem vállalja fel, hogy létezel a szülei előtt. Mindig problémát fog okozni, hogy egy titok vagy, vagy hogy a szülei nem fogadnak el.
jan. 1. 12:58
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis ez egy távkapcsolat és még sosem találkoztatok?
jan. 1. 13:00
 8/31 A kérdező kommentje:
Noren1989 egyáltalán nem kamu profil mindig beszéltünk hivasba érted egyébként meg a nem tudod miről van szó inkább ne is írj ide
jan. 1. 13:12
 9/31 A kérdező kommentje:
Még nem találkoztunk még de fogunk nekem sincs sok időm sok a munka
jan. 1. 13:13
 10/31 A kérdező kommentje:
Lehet hogy tényleg meg kellene bízom benne és abba hagyni az állandó aggódást és féltékenykedést
jan. 1. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!