Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan deríthetem ki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan deríthetem ki hogy megcsal e a barátnőm?

Figyelt kérdés
aug. 29. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Ha van a csajodban legalább egy maroknyi tisztelet irántad, akkor be fogja vallani, mert lelkiismeret furdalása lesz.

Ha már nincs, akkor megvezethet.

Nem vagyok a témában jártas, de szerintem attól is függ, milyen színésznő, és mennyire tud hazudni. Ha nem hazudik jól, elejthet pár infó morzsát. Pl. azt mondja reggel, találkozik ma délután a barátnőjével 15:00-kor, este meg már arról számol be, hogy a nővérevel volt ebben az időpontban. Tehát, ha belegabalyodik a hazugságba, akkor összerakhatod szép lassan a puzzle-t.

aug. 29. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Veled él?

Vagy nem laktok együtt?

Mert velem volt olyan, hogy nem laktunk együtt, de éreztem tudtam hogy szeret engem a nő.

Viszont tudtam hogy túl jó csaj ő...és túl csóringer prosztó családból jön.

Ez a kettő meg egyet jelent. Az ilyenek pénzért dugnak 15 éves koruktól. Általában külföldiekkel. Kiderült hogy ha nem is rendszeresen de ő is kúr pénzért mikor nincs velem.

Másik opció.

Már veled él a nő, de lesza r, nem kommunikál veled,csak nyomja a telót.

Mikor hirtelen odalépsz a tetriszt fogod látni, pedig a bakjával messengerezik.

Plusz már nem akar tetszeni neked.

Plusz semmilyen szinten nem akar már megfelelni neked.

Kúrás előtt nem vesz fel combfixet, meg fintorog ha havi 1x megdugnád a fenekét is.

Meg eleve szaboltálni kezd mindent ami közös. Pl a közös programokat.

Pl te elvinném őt libegőzni, utána moziba, aztàn meg kajálni,,,, erre fáradt vok nem akarok menni.

aug. 29. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Ne akard tudni csak szépen szakíts.
aug. 29. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy megcsal? Hazugságon kaptad? Elhidegült tőled érzelmileg? Azé' na, akkor tételezd fel valakiről a rosszat ha ennek jeleit látod. A nélkül csak ok nélkül fogod gyanúsítgatni s pont azért fog elmenekülni mert betegesen féltékenykedő, ellenőrizgetni akarónak fog látni.
aug. 29. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kovessed vagy kovettesd. Biztos elvezni fogja. Foleg ha meg is fenyegeted,h elve asod el,ha megcsal.

Rakj a cuccana nyomkovetot a teljes sikerhez. Tobbet tobb cuccara.

aug. 29. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem mindig könnyű. Pl. nekünk van egy 5 éves fiunk és ha a feleségem pl. túlórázik, akkor én vagyok vele. Szóval nehéz lenne utánajárni a dolgoknak
aug. 29. 21:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!