Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam hejre?
Van egy 2 éves párkapcsolatom.már össze is Összeköltöztünk.de csináltam a kapcsolatunk elején egy nagy hülyeséget.1 hete voltunk együtt, és én akkor még nem igen gondoltam vele komolyan, így megcsaltam.de bele szerettem. Meg is kértem a kezét 2 hónapja. Na de ez a félrelépés most derült ki. Hiába mondom a barátnőmnek hogy megbántam, meg hogy nem gondoltam komolyan akkor, de megváltoztam. Most nagyon haragszik rám és nem bízik bennem. Hogy hozzam hejre?
26/F
"Nehéz, nehéz, nehéz.
Virág, nyaklánc."
Ezt határozottan ne! Lehet,hogy van,akinél beválik,ellenkező esetben viszont piszok sértő,hogy ennyire egybitesnek van nézve,hogy ettől hanyattvágja magát egy megcsalás után. Ha férfit csalnak meg,akkor meg Mustangot kell neki venni és kész is?
Úgy hozd helyre, hogy megbeszéled vele azt, amit ide írtál.
Ne engedd, hogy veszekedéssé fajuljon a beszéd. Aztán majd eldől, hogy kellő magyarázat esetén megbékél-e vagy elgtaszít magától. A döntését vedd kötelezőnek számodra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!