Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam hejre?
Van egy 2 éves párkapcsolatom.már össze is Összeköltöztünk.de csináltam a kapcsolatunk elején egy nagy hülyeséget.1 hete voltunk együtt, és én akkor még nem igen gondoltam vele komolyan, így megcsaltam.de bele szerettem. Meg is kértem a kezét 2 hónapja. Na de ez a félrelépés most derült ki. Hiába mondom a barátnőmnek hogy megbántam, meg hogy nem gondoltam komolyan akkor, de megváltoztam. Most nagyon haragszik rám és nem bízik bennem. Hogy hozzam hejre?
26/F
Ugyan olyan balfac vagy mint én!
Nehéz, nehéz, nehéz.
Virág, nyaklánc.
Meg amit gondolsz :)
helyre..
Az idő megoldja! Semmi jelentősége nincs, hogy a kapcsolatotok elején volt egy ilyen, ha azóta minden működik. Egyáltalán hogy derült ki, mit csináltál?
Megmondod a barátnődnek, hogy a haverod gerjeszti a feszültséget, semmi jelentősége nincs, meg fogja érteni.
Ugyan már, 2 év eltelt. Mi volt ilyen felejthető, részegen egy csók?
Aligha hisz majd Neked, mert a bogár mindig a fejében lesz.
Én átengedném a barátomnak.
Keress másik lányt és ha megint szexelsz egy lánnyal, ne mondd el senkinek, hiszen ez csak a lányra és rád tartozik. Miért kell ezzel kitárulkoznod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!