Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy hozzam hejre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzam hejre?

Figyelt kérdés

Van egy 2 éves párkapcsolatom.már össze is Összeköltöztünk.de csináltam a kapcsolatunk elején egy nagy hülyeséget.1 hete voltunk együtt, és én akkor még nem igen gondoltam vele komolyan, így megcsaltam.de bele szerettem. Meg is kértem a kezét 2 hónapja. Na de ez a félrelépés most derült ki. Hiába mondom a barátnőmnek hogy megbántam, meg hogy nem gondoltam komolyan akkor, de megváltoztam. Most nagyon haragszik rám és nem bízik bennem. Hogy hozzam hejre?

26/F

2022. jún. 19. 17:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Ly-vel.
2022. jún. 19. 18:05
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Ugyan olyan balfac vagy mint én!

Nehéz, nehéz, nehéz.

Virág, nyaklánc.

Meg amit gondolsz :)

2022. jún. 19. 18:09
 3/13 anonim ***** válasza:
61%

helyre..

Az idő megoldja! Semmi jelentősége nincs, hogy a kapcsolatotok elején volt egy ilyen, ha azóta minden működik. Egyáltalán hogy derült ki, mit csináltál?

2022. jún. 19. 18:10
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
Most egy megcsalas miatt kerted meg a kezét buntodatbol hogy illusztrald komolyan veszed? Aaz igeen
2022. jún. 19. 18:12
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem bűntudatből kértem meg a kezét. Azt a megcsalást már el is felejtettem. A haverom mondta el neki. Mert bele zúgott a barátnőmbe
2022. jún. 19. 18:15
 6/13 A kérdező kommentje:
Azóta nem csaltam meg. Nagyon szeretem őt.
2022. jún. 19. 18:17
 7/13 anonim ***** válasza:
49%
Akkor.minek allitod egymassal parhuzamba a megcsalást a kézkéréssel eleve ha koze nincs egymashoz a kettonek.
2022. jún. 19. 18:17
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
Majd következő életedbe előbb jár az eszed mint a farkad! Mint aki lemaradt a bolygók júniusi együttállásáról ami csak 1000 évente van így! Majd legközelebb!
2022. jún. 19. 18:20
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

Megmondod a barátnődnek, hogy a haverod gerjeszti a feszültséget, semmi jelentősége nincs, meg fogja érteni.

Ugyan már, 2 év eltelt. Mi volt ilyen felejthető, részegen egy csók?

2022. jún. 19. 18:38
 10/13 anonim ***** válasza:
38%

Aligha hisz majd Neked, mert a bogár mindig a fejében lesz.

Én átengedném a barátomnak.

Keress másik lányt és ha megint szexelsz egy lánnyal, ne mondd el senkinek, hiszen ez csak a lányra és rád tartozik. Miért kell ezzel kitárulkoznod?

2022. jún. 19. 18:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!