Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel?
Megcsalt a parom,de egyszeruen beszelni se tudok rola,nem tudom kimondani meg a terapeutamnak sem meseltem el,mert leblokkolok azt erzem osszeomlok,ha elmeselem.Sajat szegyenemnek erzem azt is,hogy vele maradtam,mert az egeszet letagadta,es azota amiota tortent a lebukas 100%-ban a tenyéren hordoz ,kimutatja szeretet es naponta megnugytat,hogy semmi nem tortent. En meg ebben a kettossegben elek,hogy most megtortent vagy nem es nem tudom kimondani senkinek ,hogy mi tortent,mert ugy erzem osszeomlok abban a percben . rengeteget sirok ,szorongok ,hogy vajon megcsalt-e vajon hanyszor es meg fog-e meg,maskor pedig nyugodtan ulok mellette boldogan,mert annyira kimutatja szeretetet es ugy megnyugtat minden percben,ha kell. Ugyerzem osszeomlott az eletem es magamban is csalodtam.Azelott,ha ilyen tortenetet hallottam volna mindenkinek azt mondtam volna hogy hazudik a pasas lepjen le a no.
Neha a torkom ugy befeszul,hogy levegot se kapok ,szerintem ezert van,mert nem tudom kimondani mit tett velem a parom,nem tudom elmondani es elsirni senkinek,akkora szegyent erzek annyira megrendült a vilagrol es rola alkotott kepem. De egyszeruen el se hiszem,hogy ez tortetn,azt sem hogy valaki erre kepes egy nagyon bensőséges kapcsolatban ahol kimutatja szinte nap mint nap szeretet a masik ,mint egy pszichopata fogja magát es az elso adando alkalommal felrelep minden megbanas nelkul. Feldolgozni nem birom,de a terapeutam elott is szegyellem…massal tortent mar hasonlo??
Miért szégyenkezel? Ha félre is lépett, nem a te szégyened, hanem az övé. Az hogy vele maradsz meg a te döntésed, egyáltalán nem könnyű kilépni egy kapcsolatból, pláne, ha nem is vagy biztos abban, hogy mi történt.
Fel fog emészteni téged a tudatlanság. Kellene egy szakember, aki mediálja köztetek a dolgokat. Nem történt még velem ilyen, de mégis átérzem. Én valószínűleg a lelkem mélyén nem akarnám tudni az igazságot, mert addig is hihetem azt, hogy nem történt semmi. Viszont ezzel nem lehet együtt élni hosszú távon, téged is az nyugtatna meg, ha kiderülne az igazság.
Ha nem csalt meg, akkor is volt köztetek valami probléma, amit meg kell oldanotok.
Ha megcsalt, akkor vagy lezárod magadban a kapcsolatot, vagy feldolgozod a félrelépést és vele maradsz. Ez viszont nem fog menni, amíg tudatlanságban élsz.
Úgy, hogy nem rinyálsz, és felnősz a mesékből. Aztán rendbeteszed az életedet, aminek az első lépése az, hogy kibszod az életedből azt az embert, akiben nem vagy képes megbízni. Azzal, hogy hallgatod a nagy megnyugtatást napi szinten, nem leszel előrébb. Amíg ezt csinálod, semmi és senki sem tud segíteni rajtad. A pánikrohamaid is csak gyarapodni fognak, saját magad teszed tönkre teljesen feleslegesen. A másik meg jól elvan, mert azt hiszi minden rendben, ha mond két szép szót. Nem hisztizni kell kislányom, hanem cselekedni minél előbb, és nem várni a csodát, mert az nem lesz.
Kiakasztó ez a sok gyenge lelkű, önsajnáltató, csodát váró, tehetetlen nőnemű lény. Kiíràs helyett inkább tegyél azért, hogy változzon a helyzet. A terapeuta meg szart sem ér, ha nem veszi észre, ki is jár hozzá.
Szia!
Velem történt hasonló, és tényleg így van,amit sokan nem tudnak,
mikor nagy mellénnyel azt ajánlják hogy dobd ki,rúgd ki, azonnal,stb..
Hogy nem mertem a szemébe mondani hogy mekkora szemétláda..
Idővel már igen, de akkor rögtön nem..És én sem
mondtam el senkinek, mert tudtam hogy attól nekem
lehet könnyebb lesz akkor, de ő mindenki szemében leszerepel,
és én azt nem akartam.Nálunk is képtelen voltam elhinni hogy meg tette, 25 éve voltunk már
együtt,és boldogan. Soha nem hittem hogy ilyet tenne,sőt, ő maga is
mindig ezt vallotta... A kezdet borzalmas, aludni se enni nem tudtam,
nagyon sok idő kellett hogy újra bízni tudjak benne.
De mivel szerettem és most is szeretem, adtam neki és a kapcsolatunknak
esélyt, és bejött.Már eltelt 4 év,és minden rendben van köztünk.
Persze örökre nem fog elmúlni sosem,de ha valaki tényleg
az igazi,akkor el tudod ezt engedni annyira, hogy újra boldog tudj
mellette lenni.
Lehetnék, de nem tudok egy ilyen sirdogáló kislánnyal, aki ölbe tett kézzel várja a csodát. És még mindig ezzel a csalóval van. Annyit tett összesen, hogy ide kiírta a napi rinyát. Aztán várja a javulást azoktól, akik leírják, hogy ők is meglettek csalva(mintha ez javítana bármit is a helyzetén). Ha látnám, hogy jajgatás helyett tenni is akarna, másképpen állnék hozzá. De csak a panaszkodás megy. Bocs, de ilyenekkel nem lehet mit kezdeni. Én is túléltem, sőt azonnal döntöttem, hogy válok. Egyszerűen nem értem mit kell ezen ennyit kérődzeni. Ha felnőtt nő, akkor viselkedjen annak megfelelően.
Koszonom a kedves válaszokat es az együttérzést,hihetetlenul jólesett mar csak annyit is olvasni,hogy megértem a fájdalmadat.
Nekem az egészben a bizonytalanság a legfájdalmasabb, mivel tagadja a szinte tagadhatatlant. Mas lenne a helyzet,ha bevallana ,mert akkor tudnek donteni tisztan,hogy elhagyom,de igy ebben a kétes helyzetben ,hogy tagad a végletekig képtelen vagyok kilepni,mert ott van bennem,hogy lehet igazat mond viszont ez ami miatt bele is betegszem a dologba..
Az mondjuk elég gerinctelen hogy ha nem ismeri el.
Az enyém miután rákérdeztem,azonnal elmondott mindent legalább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!