Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi történik ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik ilyenkor?

Figyelt kérdés
Szeretői viszonyba kerültem néhány hónappal ezelőtt. Mindketten negyvenesek házasok,családosak vagyunk nem szeretnénk borítani. A szex fantasztikus, a találkákat búvóhelyeken oldjuk meg. Havonta 2-3 alkalommal tudunk találkozni néhány órára, ezekből a randikból próbálunk töltekezni. Érzelmekről nem esett szó eddig én nem firtattam. Egyébként emailen és messengeren tartjuk a kapcsolatot, napi szinten. De ha nem jön össze egy találkozó mert nem tudom megoldani alibi vagy egyéb elfoglaltság miatt, kedvesem duzzogni kezd. Ma is összevesztünk azon hogy a héten nem fogok tudni menni. Ilyenkor hozzámvágja hogy nekem ez nem fontos mert nem teszek meg mindent hogy találkozhassunk. Eddig megértette ha valami miatt nem jött össze hogy nem azért van mert én nem szeretném. Most duzzog és hisztizik. Mi történt? Én vagyok a történetben a nő.

2022. máj. 31. 20:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
76%
A szeretoi viszonyok nagy ellensége a zárt tér. A bezarkozas. A fel nem vállalás. Ez a legnagyobb szerelmet is tonkrevagja egy idő után. Ilyenkor a felek hazatalalnak és általában jobb lesz a házasságuk. Kivéve ha lebukás történt és a megcsalt fel válik.
2022. jún. 1. 07:55
 22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Majd az idő rendezi akkor.
2022. jún. 1. 09:22
 23/27 anonim ***** válasza:
Ne láss bele sokat, csak nagyon akar dugni.
2022. jún. 7. 20:15
 24/27 A kérdező kommentje:
Tegnap szerelmet vallott...én is érzek dolgokat, de ez ebben a helyzetben teljesen irreleváns...végsősoron tökmindegy...
2022. jún. 9. 15:07
 25/27 anonim ***** válasza:
Ahogy elnézem egyre jobban beránt a helyzet abba, hogy kb mindent elveszíts. Én értem hogy neked lelkiismeret furdalásod sincs, mert kényelmes hogy havi szinten a friss hús hatol beléd, de ez milyen hazug élet? Ha kialakult érzelmek is vannak, mit gondolsz meddig lehet ezt titokban tartani? Jött a szerelem vallás, utána a féltékenység, meg sok bonyodalom, a végén leülsz és felteszed magadnak a kérdést, hogy megérte-e. Egy ilyen titkos kapcsolat amibe kerültél nem lesz olyan izgalmas utána.
2022. jún. 10. 17:26
 26/27 anonim ***** válasza:
25-ös válaszolónak. Hogy meddig lehet egy ilyen viszonyt titokban tartani. Nos ha egyik sem akarja lebuktatni /persze véletlennek álcázva/ a másikat akár sok-sok évig is. Aztán maguktól szétmennek ezek a viszonyok. Abban igazad van, hogy nem éri meg.
2022. jún. 11. 10:59
 27/27 anonim ***** válasza:
Aki egy kicsit is figyel a párjara, azert ott evekig nem lehet ilyet húzni szerintem. A jelek mindig ott vannak csak nem mindenki tudja dekódolni ez igaz.
2022. jún. 11. 15:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!