Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik ilyenkor?
Figyelt kérdés
Szeretői viszonyba kerültem néhány hónappal ezelőtt. Mindketten negyvenesek házasok,családosak vagyunk nem szeretnénk borítani. A szex fantasztikus, a találkákat búvóhelyeken oldjuk meg. Havonta 2-3 alkalommal tudunk találkozni néhány órára, ezekből a randikból próbálunk töltekezni. Érzelmekről nem esett szó eddig én nem firtattam. Egyébként emailen és messengeren tartjuk a kapcsolatot, napi szinten. De ha nem jön össze egy találkozó mert nem tudom megoldani alibi vagy egyéb elfoglaltság miatt, kedvesem duzzogni kezd. Ma is összevesztünk azon hogy a héten nem fogok tudni menni. Ilyenkor hozzámvágja hogy nekem ez nem fontos mert nem teszek meg mindent hogy találkozhassunk. Eddig megértette ha valami miatt nem jött össze hogy nem azért van mert én nem szeretném. Most duzzog és hisztizik. Mi történt? Én vagyok a történetben a nő.2022. máj. 31. 20:55
11/27 anonim válasza:
Kedvesen, cukin, de állítsd fel a határaidat! Mondd meg neki, hogy te erről félsz, amikor így viselkedik. Ha szeretne veled maradni, akkor ne tartson félelemben.
12/27 anonim válasza:
10: Nem tudom, hol laksz, ahol ilyen az élet, de nálunk azt se tudom, hogy a szomszédban mellettem lakó pár testvérek-e vagy házasok és mi a nevük.
2-vel arrébb pedig azt se tudom, bérlő van-e vagy tulaj és látásból se ismerem a lakót.
El sem tudom képzelni, amikről beszámoltál.
13/27 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy 11, de félelmet nem érzek inkább értetlenül állok a dolog előtt...gondoltam hátha több meglátás segit. :)
2022. máj. 31. 21:22
14/27 anonim válasza:
Az történik, hogy két jellemtelen ember együtt kefél. A kan viszont több bszást akar a nősténnyel.
15/27 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy két felnőtt ember intim viszonyban van, de a kommunikáció ismeretlen fogalom nekik.
16/27 anonim válasza:
Egyszerű, elkezdett érzelmeket táplálni irántad.
17/27 anonim válasza:
+fél, hogy neked nem olyan fontos, mint te neki.
18/27 anonim válasza:
Küldj képet neki a nunádrtl, azt várje ki rá... hát nem igaz, hogy nem tud elmaradni a seggén 😃
19/27 anonim válasza:
Szeret is, nem csak szex reszerol. Annyit még hozzatennek nem jó, hogy messengeren meg e-mailben is kapcsolatban vagytok. Ez a kettő a majdnem biztos lebukás. Csak tipp, remélem nem veszed rossz néven. Telefonodba legyen valami álnéven. Csak telefonon megbeszélések. De ott is jobb törölni a beszelgetest.
20/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nem veszem rossz néven. Nem volt még soha senkivel ilyen kapcsolatom ezért nem tudom ez hogy működik. Igazából az egymásra találásunkat hosszas levelezés és sok beszélgetés előzte meg, de ha voltak/kialakultak is érzelmek nem mondtuk ki sosem. Véleményed szerint ha valóban vannak érzelmek, akkor annak milyen következményei lesznek?
2022. jún. 1. 07:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!