Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, mit gondoltok arról, ha egy 20+ éve házas férfi megcsalja az öregedő feleségét?
112: "Szerinted erkölcsös e ha a csinos 20on éves nők megcsaljak a párjukat csak mert bárkit megkaphatnak?!"
A szép, vonzó húszon éves nők azzal szexelnek, akivel akarnak. Egy 35+ pasi pedig már lehet olyan tapasztalt és karizmatikus mint egy 50+, de egy fiatal nőnek a 20-45 korosztályon belül bárkivel jó lehet a szex, aki jó benne. Ellenben, az 50+ férj olyan okból csalná meg az öreg feleségét, mert már NEM jó vele a szex. Erről szólt a kérdés. Egy fiatal nőt ki tud elégíteni a párja (még egy idősebb is), egy 50+ nő viszont már nem tud kielégíteni egy pasit megfelelően. Ez szimpla biológia. Nem vonzódunk ahhoz, aki nemzőképtelen, nem termel többé feromonokat (szexhormonokat).
Felesleges a hülye magyarázatod.
Válaszolok a többi kérdésre is, csak szerencsére nem ül itt az ember egész nap, hanem van egyéb dolga is.
116: teljesen értem, amit írsz. Pont erről szól a kérdés, hogy mennyire bűn megcsalni az idős feleségét egy fiatal bombázóval, ha hiányzik a férjnek a szex? Valaki szerint gáz, valaki szerint pedig rendben van, és aktív csinálja is.
Én nem tudom mit gondoljak a témáról, ezért is írtam ki a kérdést, hogy hátha majd valamiféle konklúzióra jutok, de annyira összetett a kérdés, hogy nehéz rá válaszolni. Picit afelé hajlok, hogy amennyiben a nő már nem szexképes, a pasi viszont éjjel nappal döngetne, akkor talán a kompromisszumkötés a legjobb (olyat is hallottam már, hogy néhány nő felbérel a férjüknek szülinapra egy eszkortot). Ami gerinctelenség, az a hazugság, és ha a nő háta mögött csalja, otthon pedig úgy tesz, mintha minden rendben lenne. Én úgy gondolom, hogy ne legyünk álszentek, mert rengeteg kapcsolat pont a szexuális élet problémái miatt megy tönkre, de ha továbbra is szeretik egymást, akkor lehet tudnak rá megoldást találni. Pl. a nőt nem hagyja el a férje, megmarad az egzisztenciális biztonsága, cserébe viszont tudja, hogy évente 1-2x megdug egy fiatal nőt. És ez nem ugyanaz, mintha szeretőt tartana, mert az már ok lehet a válásra.
Általában gondolatban csalja meg :) Az átlag ötvenes csak álmodozhat fiatal nőről. Még a negyvenest se kaphatja meg ha az egy dögös nő, nemhogy a huszast-harmincast.
Szóval lehet álmodozni :D
Rengeteg nyitott házasság van, ahol a nő tudja, hogy csalja a férje, de nem nagyon beszélnek erről, mert a pasi otthon ugyanolyan jó férj, ugyanolyan jól bánik a feleségével, sőt talán még jobban is, mert közben kielégíti a szexuális ingereit és nem marad frusztrált. Úgyhogy én nem idegenkedem ettől az elképzeléstől.
Megnézném azokat, akik annyira határozottan állítják, hogy ŐK SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT nem csalnák meg a feleségüket, hogy hogyan viselkednének egy kívánatos nő társaságában, ha az felajánlaná magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!