Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Őszintén, mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, mit gondoltok arról, ha egy 20+ éve házas férfi megcsalja az öregedő feleségét?

Figyelt kérdés
Válaszoljatok őszintén a kérdésre. Ha van egy 50 éves karizmatikus pasi, akiért döglenek a nők, a felesége pedig már elmúlt 50 (kevésbé vonzó, menopauzája van), akkor bűn a megcsalás? Ha nincs mögötte egyéb szándék, pl. szerelem, újraházasodás, csak szimplán a szexet kívánja egy vonzó harmincassal?
2022. máj. 30. 21:57
 121/153 anonim ***** válasza:
82%
Úgy tűnik ezekre már nem kapunk választ a kérdezőtől.
2022. máj. 31. 13:35
 122/153 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmasnak tartalom az öregedő férfit.
2022. máj. 31. 15:31
 123/153 A kérdező kommentje:

112: "Szerinted erkölcsös e ha a csinos 20on éves nők megcsaljak a párjukat csak mert bárkit megkaphatnak?!"

A szép, vonzó húszon éves nők azzal szexelnek, akivel akarnak. Egy 35+ pasi pedig már lehet olyan tapasztalt és karizmatikus mint egy 50+, de egy fiatal nőnek a 20-45 korosztályon belül bárkivel jó lehet a szex, aki jó benne. Ellenben, az 50+ férj olyan okból csalná meg az öreg feleségét, mert már NEM jó vele a szex. Erről szólt a kérdés. Egy fiatal nőt ki tud elégíteni a párja (még egy idősebb is), egy 50+ nő viszont már nem tud kielégíteni egy pasit megfelelően. Ez szimpla biológia. Nem vonzódunk ahhoz, aki nemzőképtelen, nem termel többé feromonokat (szexhormonokat).

2022. máj. 31. 20:25
 124/153 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges a hülye magyarázatod.

2022. máj. 31. 20:26
 125/153 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is fájdalmat okozol vele a párodnak. Látom ez az aprócska részlet elkeruli a figyelmed.
2022. máj. 31. 20:30
 126/153 anonim ***** válasza:
13%
Nem mindegyik 50-es ferfi elhanyagolt vagy inkabb megviselt kulseju.Van meg olyan aki edz es tartja magat,egeszsegesen taplalkozik.Az ugyvedem is 50valahany eves,jar edzeni hetente parszor,nem egy nagy izomtomeg de van rajta.Rancai viszont vannak,az oltas utan meg tobbet oregedett.
2022. máj. 31. 20:35
 127/153 A kérdező kommentje:

Válaszolok a többi kérdésre is, csak szerencsére nem ül itt az ember egész nap, hanem van egyéb dolga is.

116: teljesen értem, amit írsz. Pont erről szól a kérdés, hogy mennyire bűn megcsalni az idős feleségét egy fiatal bombázóval, ha hiányzik a férjnek a szex? Valaki szerint gáz, valaki szerint pedig rendben van, és aktív csinálja is.

Én nem tudom mit gondoljak a témáról, ezért is írtam ki a kérdést, hogy hátha majd valamiféle konklúzióra jutok, de annyira összetett a kérdés, hogy nehéz rá válaszolni. Picit afelé hajlok, hogy amennyiben a nő már nem szexképes, a pasi viszont éjjel nappal döngetne, akkor talán a kompromisszumkötés a legjobb (olyat is hallottam már, hogy néhány nő felbérel a férjüknek szülinapra egy eszkortot). Ami gerinctelenség, az a hazugság, és ha a nő háta mögött csalja, otthon pedig úgy tesz, mintha minden rendben lenne. Én úgy gondolom, hogy ne legyünk álszentek, mert rengeteg kapcsolat pont a szexuális élet problémái miatt megy tönkre, de ha továbbra is szeretik egymást, akkor lehet tudnak rá megoldást találni. Pl. a nőt nem hagyja el a férje, megmarad az egzisztenciális biztonsága, cserébe viszont tudja, hogy évente 1-2x megdug egy fiatal nőt. És ez nem ugyanaz, mintha szeretőt tartana, mert az már ok lehet a válásra.

2022. máj. 31. 20:36
 128/153 anonim ***** válasza:
100%

Általában gondolatban csalja meg :) Az átlag ötvenes csak álmodozhat fiatal nőről. Még a negyvenest se kaphatja meg ha az egy dögös nő, nemhogy a huszast-harmincast.

Szóval lehet álmodozni :D

2022. máj. 31. 20:41
 129/153 A kérdező kommentje:

Rengeteg nyitott házasság van, ahol a nő tudja, hogy csalja a férje, de nem nagyon beszélnek erről, mert a pasi otthon ugyanolyan jó férj, ugyanolyan jól bánik a feleségével, sőt talán még jobban is, mert közben kielégíti a szexuális ingereit és nem marad frusztrált. Úgyhogy én nem idegenkedem ettől az elképzeléstől.

Megnézném azokat, akik annyira határozottan állítják, hogy ŐK SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT nem csalnák meg a feleségüket, hogy hogyan viselkednének egy kívánatos nő társaságában, ha az felajánlaná magát.

2022. máj. 31. 20:45
 130/153 A kérdező kommentje:
128: nem olvastad el a kérdést, nem átlag 50es palikról van szó, hanem azokról, akiknek státuszuk van, társadalmi megbecsültségük, karizmatikusak és dugig vannak pénzzel. Az ilyen pasik körül mindig ott fognak hemzsegni a fiatal nők.
2022. máj. 31. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!