Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Őszintén, mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, mit gondoltok arról, ha egy 20+ éve házas férfi megcsalja az öregedő feleségét?

Figyelt kérdés
Válaszoljatok őszintén a kérdésre. Ha van egy 50 éves karizmatikus pasi, akiért döglenek a nők, a felesége pedig már elmúlt 50 (kevésbé vonzó, menopauzája van), akkor bűn a megcsalás? Ha nincs mögötte egyéb szándék, pl. szerelem, újraházasodás, csak szimplán a szexet kívánja egy vonzó harmincassal?
2022. máj. 30. 21:57
 111/153 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, imádlak! Az egész eletformamat ugazolod és megmagyarazod. "Erkolcsosse tettél!" 54N vagyok, impotens férj 80 felett. Jól nézek ki( sport, genetika, némi tuning, de nem plasztika, mert nem gazdag vagyok, csak jomodu), szabályos a menzeszem, vedekeznem kell, imádom a szexet. A Jóisten és a természet is azt akarja, hogy szeretőt tartsak és tartok is. De eddig azt hittem, hogy ez erkölcstelen... de aztán jöttél Te és én megvilagosodtam.😏 ( he esetleg nincs igazam, akkor meg pont olyan erkölcstelen vagyok, mint a peldadban szereplő pasi)
2022. máj. 31. 08:13
 112/153 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ha elfogadjuk az elmeleted hogy a kor előrehaladtával a pasinak nő az értéke, vonzóbb lesz, még a nőé csökken, akkor gondolom egyértelmű hogy 20on éves korban meg a nő van előnyben.

Na most akkor ezen logika mentén szerinted erkölcsös e ha a csinos 20on éves nők megcsaljak a párjukat csak mert bárkit megkaphatnak?!

2022. máj. 31. 08:33
 113/153 anonim ***** válasza:
100%
#112: Tmogatom az elméletedet, de csak akkor, ha egyben nem zárja ki az enyémet.(111). Ilyen könnyen nem szeretnék lemondani frissen 'visszaszerzett' erkölcsömről.:) De piszkosul kíváncsi vagyok a kérdező reakciójára:)
2022. máj. 31. 09:04
 114/153 anonim ***** válasza:
100%

#113 erre nem fogunk választ kapni, mert ez túl kényelmetlen a kérdezőnek, megzavarja a kis elméletét.

Pedig én is úgy szeretném tudni hogy akkor most a huszonéves nők csalhatnak e csak mert megtehetik. Hát ott van rá a lehetőség, nem is egy hanem sok, hát miért lenne erkölcstelen....

2022. máj. 31. 09:09
 115/153 anonim ***** válasza:
100%
#114: lehet, hogy a 'csalás, mint erkölcsi kérdés'-t illetően eltér a véleményünk, de van, amiben egyetértünk!:)
2022. máj. 31. 09:14
 116/153 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj kérdező.

Ha nem vagy benne egy ilyen kapcsolatban akkor nem fogunk tudni neked logikus választ adni arra hogy miért ne csalja meg a nőt a férj.

Ha ilyen tényszerűen nézzük akkor valóban nincs semmi ok hogy ne tegye meg.

De ez azért nem ilyen egyszerű.

Egy 50es házaspár már valószínűleg leélt 20-30 évet együtt, keresztül mentek sok mindenen, együtt érték el és jutottak el oda ahol most vannak, a nő valószínűleg szült egy pár gyereket maguknak akiket nevelnek.

Női szemszögből teljesen mindegy hogy miért csalod meg, az neki így is úgy is fájdalmat fog okozni.

Fájdalmat okozni annak az embernek akivel annyi mindenen keresztül mentél és ő végig ott volt melletted pedig akármi is az indokod a legfinomabban fogalmazva is nagyon csúnya dolog.

Ami neked egy pillanatnyi euforikus dugás az másnak a legélesebb tőr a szívébe.

Tényleg azt mondod hogy így is megéri?

2022. máj. 31. 09:26
 117/153 anonim ***** válasza:
100%
Hát kívancsi lennék arra, hogy ahhoz mit szólna, ha az 50 éves "időső feleség" is megcsalná az "50 éves karimatikus" férjet? Akkor is ekkora pofája lenne?
2022. máj. 31. 09:34
 118/153 anonim ***** válasza:
100%
Szerintetek a kérdező 50-es karizmatikus férj vagy potenciális /tényleges 30-as szerető (nő) , aki az itt gyűjtött érvékkel szeretne felkészülni a 'karizmatikus' meggyőzésére?
2022. máj. 31. 10:33
 119/153 anonim ***** válasza:
91%

Röviden?

Azt gondolom, hogy egy tetű...

2022. máj. 31. 12:37
 120/153 anonim ***** válasza:
100%
Huszonéves nőként válaszolok. Semmi vonzó nincs a nálam 10+ évvel idősebb férfiakban. Huszonéves pasik jobban néznek, ki energetikusabbak, erősebbek, és vannak közös témáink is. Egy fitt ötven éves pasi szerintem egy szintén fitt 50 éves nőhöz illik, esetleg egy kevésbé fitt negyveneshez.
2022. máj. 31. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!