Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindegyik házas férfi megcsalja a feleségét?
Még nem láttam, hogy valakit is ilyesmire bátorítanának itt gyakorin..de a kérdésre felelve. Nem, ez csúnya általánosítás.
23F
Amelyinek van lehetősége, az félre fog lépni. Legfeljebb az a kérdés, hogy hány év után és milyen gyakran.
35-55 közötti korosztályban mozgok. Nem tudok olyan férjet, aki hű maradt. Akiről azt gondoltam, hogy ő aztán soha, pont engem akart befűzni.
Maximum olyan van, hogy nem tud senkit befűzni, nem bukik le, vagy a feleséget már nem is érdekli.
Nem lehet egy nő mellett leélni a szexuális életet. Pl: 25 évesen feleségül veszek egy nőt, tart a lamour 💓 10 évig, addig csak ő van senki más. Aztán el kezd érdekelni egy más fajta nő vagy nők. Előtte lévő X évek alatt úgy is meg fog botlani még ha fizet érte akkor is. Szóval 40-50 évig ugyanazt az egy nőt reszelni lehet, de lesz mellette más is.
Ugyanakkor a nőknél is ez van, más férfit ő is megkíván még ha tagadja akkor is. Egy életen át nem lehet mindig csak egy és ugyanazt a személyt élni!
Nem, de a legtöbb igen.
Sokan nem jó pasik, így nincs lehetőségük, vagy féltik a lakást a válástól, vagy olyan helyen laknak ahol nincs rá mód. Vagy csórók.
jajj basszus, honnan a fenéből veszitek ezeket a nagy következtetéseket?
Hány embert ismertek 2-őt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!